A zenski vokla peva Grcku pesmu i refren se zavrsava sa UPS ,UPs ko bi top mogao da bude?
britni spirs kad je upsirala u grchkoj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A zenski vokla peva Grcku pesmu i refren se zavrsava sa UPS ,UPs ko bi top mogao da bude?
britni spirs kad je upsirala u grchkoj
Da li neko zna koja je pesma koja je na 4:25 puštena sa razglasa, i ide negde do 7:34 i ko je peva?
Дoдуше никo не певa, н'o свирaју, билo кaкo билo мoждa имa учених људи кoји мoгу дa пoмoгну
Песмa је пуштенa сaд нa дoчеку oлимпијaцa, кaд су сви прoшли пa су пустили нa рaзглaсу, трубе је свирaју, пoзнaтa је ствaр, чуo сaм је и рaније негде aл немaм пoјмa кaкo се зoве. Акo некo прoвaли нa штa мислим биo бих зaхвaлaн

pozdrav svima
Zna li neko ko peva ovu pesmu cuo sam je pre neki dan pustili su je na radio Indjija , nasao sam malo vise reci na netu ali ne i ko peva
Uvek kad ostanem sam, setim se vremena davnog kad sam te nazvao dragom, kad si me poljubila.
Setim se osmeha dragog, kako si volela kiše, ma duge i crne kose i vetra što breze njiše.
Ref: Da li se ne sećaš više kad padale hladne su kiše, kada si tiho u travi rekla da ne voliš me više.
Bili smo mladi i ludi, hteli da to traje dugo, a onda si jednoga dana otišla nekom drugom
sad kaže nešto al ne znam šta, pa ide: htela si da mi se vratiš al nisi znala da mogu, da mogu bez tebe da živim.
Ref: Da li se ne sećaš više kad padale hladne su kiše, kada si tiho u travi rekla da ne voliš me

Naime, guglala ja ovih dana stare pesme razlicitih izvodjaca, poput sa one strane duge itd... Elem setim se ja kao flesbeka jedne pesme...
Naime grupa razlicitih izvodjaca, muskih, rokeri, bele kosulje, i crne pantalone. Garantovano se Cipi iz Osvajaca pojavi na trenutak i otkine svoj deo,
a verujem da postoji ucesce i Bore Corbe sigurno.
Kao da mi je kroz maglu tu negde skuckan Djordje David, i mozda cak Prele...(a s obzirom sta sve gledah mozda se izmesalo to sve)
Pema je bila povodom necega, ne verujem da je neka nova godina u pitanju, ali nesto je tu bilo...
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii secam se...secam se....pa to je to nicega bila sam jako mala, kada sam to videla mozda 5god. i nisam ni znala ko su ti ljudi, al mi bilo zanimljivo, al to da se Cipi pojavio se secam bas bas jer sam se odusevila...
Zna li neko o cemu ja to..?
Zanima me jedna pesma sto peva Djordje David u duetu sa nekom zenskom, delovala mi je poznato ali nikako nisam mogla da se setim ko je ona. U njenom delu spominje 'vrti vrti vrti'. Pesma je, rekla bih, iz 90-ih. Zna li neko kako se zove?
- - - - - - - - - -
Mozda Ave Serbija? Cipi, Gale iz Kerbera, Djordje David i Sasa Vasic
Hvala puno... To je... Sok sad... Ja sam bia mnogo mala tada, i uvek me zanimalo sta je to sto mi je toliko privlacilo paznju, bukvalno sam ulazila u televizor kada je ta pesma...
Upijala i to... Naknadno sasm prepoznala neka lica u tim kao Cipija a od Gala sam ocigledno mislila da je Bora dosta kasnije...
Iako ne mogu da se tacno setim koliko godina sam imala tj od kada je pesma... kapiram neke 90e... Mozda bombardovanje,ii tako nesto...
U svakom slucaju bilo je to vreme kada je moj dve godine stariji brat tako zurio u crtace... A ja u ovo...
Pre nekih 10 godina i vise cesto su je pustali