Ko peva ovu pesmu?

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li neko zna koja je pesma u pozadini trenutne reklame za VIP mobile (ridji decko, "2015. godinu ces pamtiti po tome da si uhvatio prvu pahulju itd")?
Uhvatila sam par reči tipa I've got this feeling... somebody loves me, that someone is you....

Hvala unapred :D

Potreban mi je naziv pesme koja je bila aktuelna 2000. -2002. godine, ne bih da budem isključiva jer nisam 100% sigurna. Strani pop hit ( pop?, možda je neki drugi žanr ali se često puštala po diskotekama u to vreme). Koliko se sećam u pitanju je muški vokal koji nešto kao umereno repuje , a u refrenu se pojavljuje i ženski glas koji lični na neki indijski ili neki drugi istočnjački fazon. U spotu se sećam i trbušnog plesa, nije klasičan, mislim da se neka utra zgodna crnkinja uvijala u ritmu tog istočnjačkog dela. Pre neki dan sam je čula u prodavnici ali mi je zabagovao Shazan pa ostah kratkih rukava...

Potreban mi je naziv pesme koja je bila aktuelna 2000. -2002. godine, ne bih da budem isključiva jer nisam 100% sigurna. Strani pop hit ( pop?, možda je neki drugi žanr ali se često puštala po diskotekama u to vreme). Koliko se sećam u pitanju je muški vokal koji nešto kao umereno repuje , a u refrenu se pojavljuje i ženski glas koji lični na neki indijski ili neki drugi istočnjački fazon. U spotu se sećam i trbušnog plesa, nije klasičan, mislim da se neka utra zgodna crnkinja uvijala u ritmu tog istočnjačkog dela. Pre neki dan sam je čula u prodavnici ali mi je zabagovao Shazan pa ostah kratkih rukava...

mozda?

Drago mi je sto si nasla :) mislio sam sledece da probam Beyonce - Baby Boy :mrgreen: ma takvih pesama iz tog perioda ima milion, ne znam koliko si slusala hip hop tad, ali ti istocnjacki ritmovi su bili bas popularni... Beyonce - Naughty Girl, Jadakiss - U Make Me Wanna, Fat Joe - Lean Back, Fifti - Candy Shop... mozes do sutra nabrajati :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Svaka cast na istrajnosti, u svakom slucaju :)

Spora starija , relativno , i relativno poznata pesma ,
Mislim chuo sam je negde vishe puta , i tad sma je chuo u kaficu .
Mushki malo njanjavi vokal , peva neshto i never found [ ili meet ? ] girl like u , ili neshto slichno tome .
Dodje valjda neki soul pop , shta znam , mozda deep neki chak , ili je to bio remiks nekakav .
Guglao sma po teksu , nisma nashao .
Nije Edvi nKolins . :mrgreen:

Nigde ne mogu da nadjem a poznata je .
Sigurno si je chuo negde .
Kako god , kad si vec tu . :mrgreen:
Znash li jednu tek haus , tehno blazi , shta vec .
Od pre par godina je mislim .
Orgazmicna stvar , riba svrshava celu traku , i valjda svrshi . :mrgreen:
Tijana T je pushtala u setovima ranije .
Guglao sam i to , ali se sigurno pogubila u hiper produkciji elektronske muzike .

Back