brajury
Primećen član
- Poruka
- 958
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li neko zna koja je pesma u pozadini trenutne reklame za VIP mobile (ridji decko, "2015. godinu ces pamtiti po tome da si uhvatio prvu pahulju itd")?
Uhvatila sam par reči tipa I've got this feeling... somebody loves me, that someone is you....
Hvala unapred![]()
Potreban mi je naziv pesme koja je bila aktuelna 2000. -2002. godine, ne bih da budem isključiva jer nisam 100% sigurna. Strani pop hit ( pop?, možda je neki drugi žanr ali se često puštala po diskotekama u to vreme). Koliko se sećam u pitanju je muški vokal koji nešto kao umereno repuje , a u refrenu se pojavljuje i ženski glas koji lični na neki indijski ili neki drugi istočnjački fazon. U spotu se sećam i trbušnog plesa, nije klasičan, mislim da se neka utra zgodna crnkinja uvijala u ritmu tog istočnjačkog dela. Pre neki dan sam je čula u prodavnici ali mi je zabagovao Shazan pa ostah kratkih rukava...
Kako se zove ova melodija (od 7:35 do 7:45 i dalje kroz emisiju ) i ko je autor?
- - - - - - - - - -
Vrlo često se ova tema nalazi u mnogim emisijama RTS-a.