Ko peva ovu pesmu?

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
O kojem se bendu radi ?
Ima dva clana, muskarac i zena/djevojka koja svira elektricnu gitaru, prilicno su mladi, iz Britanije su, sviraju rok i lice mi na darkere, sviraju na dosta koncerata.Ime doticnog benda je dosta kratko cini mi se da ima samo tri slova.
Ovaj bend svira jednu prilicno poznatu numeru/pjesmu koja je instrumental i to je njihova najpoznatija numera tj. hit.Koja se pojavljuje i u nekim novijim filmovima.
To je sve cega mogu da se sjetim, uz to sto su prilicno poznat sastav i da je djevojka koja je i vodja ovog dua nesto buckastija a momak koji svira sa njom mrsav.

Zaboravio sam ime grupe,imaju tradiciju,ko da amneziju imam,secam se samo jedne njihove glupavije pesme al ne znam tacno reci na engleskom,nesto u fazonu- Mami kuj mi bejbi, aha aha, mami kuj mi bejbi aha aha...

Molim vas,jes da deluje ko sprdnja,al stvarno mi treba naziv grupe,jer imaju solidne pesme,ova jedna je glupost,ali je upecatljiva...

Tražim ovu pesmu već neko vreme.Problem je što ime izvodjača ne znam,a takođe ni ime pesme.Uglavnom ta stvar je legendarni instrumental i ima spot.Elem spot se odvija u nekom zadimljenom lokalu,studiju gde muzičari sviraju,u pitanju je neki jazz/rock,a napolju sviće novi dan.Tako da ako neko zna,nek pomogne!?

Kada sam bio mali, slušao sam je stalno na Kanalu D...
Tekst refrena je nešto,,Feelings, o-o-o-oh feeeeelings...'' ili je umesto toga,,Dreamings''. Ne mogu se setiti ostatka teksta pesme, pa da me ubijete :dash:
Može li neko da mi pomogne ovako, kako se zove ta pesma?

Da li neko može da pomogne koja je ovo pesma, ne znam kako se zove ni ko peva. Čuo sam je pre možda 30 godina i ostala mi je u sećanju i "proganja me". Tekst ide otprilike ovako "gazim kroz snove svilene, prate me tvoje uhode, kakvi su to svatovi što te bez p(j)esme odvode..." Muškarac peva, možda je grupa pop ili zabavnjak.
Ako neko zna - pomagajte :dash:

Poslednja izmena:
Da li neko može da pomogne koja je ovo pesma, ne znam kako se zove ni ko peva. Čuo sam je pre možda 30 godina i ostala mi je u sećanju i "proganja me". Tekst ide otprilike ovako "gazim kroz snove svilene, prate me tvoje uhode, kakvi su to svatovi što te bez p(j)esme odvode..." Muškarac peva, možda je grupa pop ili zabavnjak.
Ako neko zna - pomagajte :dash:

Dosta tu ima reci, trebalo bi da izbaci pesmu ali nema nista ni blizu. Probaj da izbacis neke reci ako nisi siguran da postoje u pesmi.

Back