Ko peva ovu pesmu?

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zaboravio sam ime grupe,imaju tradiciju,ko da amneziju imam,secam se samo jedne njihove glupavije pesme al ne znam tacno reci na engleskom,nesto u fazonu- Mami kuj mi bejbi, aha aha, mami kuj mi bejbi aha aha...

Molim vas,jes da deluje ko sprdnja,al stvarno mi treba naziv grupe,jer imaju solidne pesme,ova jedna je glupost,ali je upecatljiva...
Offspring ako nije neko vec odg

Ljudi, molim vas za pomoć! Ceo dan pokušavam da nađem na osnovu teksta pesmu koju sam čula u kafiću... Vesela je i peva ženski glas...
Inače, delovi pesme:

"la tierra esta es mi nacion... estamos luchando por un mundo mejor .... y no creo que me digan que por la religión... quien lo va hacer por ti si no lo haces tu...?"

Ljudi, molim vas za pomoć! Ceo dan pokušavam da nađem na osnovu teksta pesmu koju sam čula u kafiću... Vesela je i peva ženski glas...
Inače, delovi pesme:

"la tierra esta es mi nacion... estamos luchando por un mundo mejor .... y no creo que me digan que por la religión... quien lo va hacer por ti si no lo haces tu...?"

Jel to spanski? Pitacu moje kad ustanu...oni znaju donekle spanske pesme.

Pre podosta godina, tamo negde 2005/06 sam u kolima imao neku kaseticu, na kojoj je bila pesma koju sam cesto slusao.
Akcenat i neke reci su mi ostale u secanju kao da je sa hrvatskog podrucja. U pitanju je zenski vokal.

Jedino cega se secam je deo strofe:
"Posle nas ljubav boli, srce sve teze voli...."

i refrena:
"Iza ljubavi, sto nam ostaje, jos mi tvoje sve beskrajno nedostaje"

Prosto je neverovatno koliko sam trazio, i da nista nisam uspeo da nadjem.
Unapred se zahvaljujem na bilo kakvoj pomoci.

Pozdrav,
Uros

Pre 7-8 godina možda i više ne sećam se, vreme brzo leti, Balkanmedia TV je bila sjajna tv stanica.

Na njoj se između ostalih emitovala jedna blesava pesmica koju nigde ne mogu da nađem, zato to naravno nisam zapamtio ni kako se zove ni ko izvodi.

Samo se sećam karakterističnog refrena koji ide "Bla bla bla bla bla bla bla bla bla..." i tako u nedogled. :D

Ženski vikal je u pitanju, spot devojka sa naočarima za sunce se unosi u kameru i praktično joj se samo glava i vdii ceo spot,.

Sećam se samo da preovladava plava boja u spotu i to je to. :)

Ako neko zna o kojoj pesmi se radi, molim da to podeli sa mnom.

Hvala unapred!

Kako se zove kompizicija koju je jutros, u Jutarnjem programu, na kraju emisije svirao Bora Dugić?
Verovatno se radi o njegovoj najnovijoj kompoziciji.
Meni se čini kao da je kombinacija srpske i istočnjačke muzike.

Ne verujem da iko zna.
U pitanju nije pesma get lucky, mada se u toj pesmi sto je trazim pominje lucky, u pitanju je verzija tehnoo housa blagog tehna, mislim da je trajala oko 7-8 minuta.
Prvo ide intro od nekih jedan minut, e sada znam melodiju ali kako napisati kako ide.
Zenskopeva celu pesmu.
Ako neko zna neka kaze.

Back