Ko peva ovu pesmu?

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
jel zna neko, sa vh1, iz dzingla onaj lik sto lezi na stolu za masazu i peva, to je samo refren, traje 10ak sekundi, pa ako neko zna tu stvar, neka napise, hvala..
ne znam kako bih je drugacije opisao, ako neko prati taj kanal i zna, bio bih mu veoma zahvalan..

Da li neko zna kako se zove pesma koju pevaju jedan crnac (on u pesmi repuje) i devojka/zena mislim da je isto crnkinja. Inace je pesma na engleskom i na pocetku se cuje vise glasova (mozda nesto kao hor crnaca), neke od reci su hands on i neka rec na r koja se cesto spominje. Bilo kakva pomoc je dobrodosla . Unapred Hvala!

Da li neko zna koja je ovo pjesma (cuje se posljednjih 10s)?
Jao, koliko bih i ja volela da znam koja je to pesma... :(
Mada, mozda to i nije neka pesma od 3, 4 min, vec je sniman samo kraci deo za reklamu, iako je npr. Telenor snimio celu pesmu za onu novogodisnju reklamu, ta mi se isto mnogo svidja, ali Delta Generali je zakon! :)

P.S. Pokusala bih i sa TrackID, bez njega sam k'o bez vode :) ali ne mogu da nadjem dovoljno dug "cist" deo :(

Da li neko zna kako se zove pesma koju pevaju jedan crnac (on u pesmi repuje) i devojka/zena mislim da je isto crnkinja. Inace je pesma na engleskom i na pocetku se cuje vise glasova (mozda nesto kao hor crnaca), neke od reci su hands on i neka rec na r koja se cesto spominje. Bilo kakva pomoc je dobrodosla . Unapred Hvala!

Ovo se verti na INDEX radiju...
Zajdeno pevaju "Keep your hand on me ... right now...

Cuo sam pre neki dan na TopFM neku pesmu na francuskom, peva neka riba, ne bih rekao da je Zaz jer ne lici glas uopste na nju. Nisam dobro cuo sta su pricali jer nisam ni slusao, ali mi se ucinilo da su rekli da je grupa ustvari nasa, a da riba peva na francuskom. Sve u svemu - da li neko zna o kome je rec?

Nekad davno sam pre desetak možda i nešto više godina sam poslednji put čuo narodnu pesmu, ali ne znam ni kako se zove ni koje izvodjač. Dugo sam mislio da je u pitanju Gordana Stoićević.
U pesmi se ćerka obraća majci sa rečima za "Bolujem ti (ili možda ) umirem ti od ljubavi majko..." a mati joj odgovara u smislu koji sigurno neću citirati doslovno nego samo parafrazirati po sećanju. Kao nešto u smislu i u njeno vreme kad je bila mlada se od ljubavi bolovalo al se nije umiralo.
Može li neko da se seti pesme i izvodjača?

snd.mp3

Back