Man In The Mirror
Poznat
- Poruka
- 7.110
Pesma je iz reklame...ide na fazon:
"Wake up it's a beutiful morning..." ostatak ne znam
Hvala unapred

Hvala unapred
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala unapred
Hvala unapred
ala si ti zapeo s' tim reklamama![]()
Ako iko moze da pomogne onda je neko od vas..
Cula sam danas pesmu..Vrlo poznatu, bar meni.Ne mogu da se setim nicega sem refrena koji ide nesto ovako "you are never, ever ever....".Peva je zenski glas, mislim da je grupa u pitanju, neki Alternative rock, nju vejv i sl.Ne znam sta bi drugo mogla da dodam..
Jel moze neko od psihodelicara da mi kaze kako se zove ova pesma od Freaked Frequency??/
![]()
tražim jednu pjesmu, sjećam se jedino da su je vrtili na MTV-u 98 ili 99. uglavnom sjecam se da četiri lika sviraju izmedju dvije zgrade, vokalista svira gitaru i ima plavu (žutu) kosu, na kraju kao počne da se diže u nebo, a u međuvremenu prikazuju ljude na prozorima šta rade.... ako zna neko neko naziv svaka mu dala
Mora da je ovo...
Zna li neko kako se zove pesma iz, u poslednje vreme, svevrtece reklame za PUMU ?
Zna il neko ko peva pesmu koja ide ovako nesto: I wanna make myself believe that planet Earth turns slowly... It's hard to say I'd rather stay awake when I'm asleep, 'cause everything is never as it seems...