Znal neko ko peva ovu pesmu. ide nesto ovako il na tu temu. Muzika uz nju je malo jaca za diskoteka:
"Ajde samo kreni kreni samo daj reci mi da vredim svecu da ti dam"
Možda ovo:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znal neko ko peva ovu pesmu. ide nesto ovako il na tu temu. Muzika uz nju je malo jaca za diskoteka:
"Ajde samo kreni kreni samo daj reci mi da vredim svecu da ti dam"
Daj neku rec..kakav je spot
Pa ne znam stvarno ako si njih pomenula mozda ovo
Jedino nicole scherzinger ima cini mi se solo album..ne znam sta bi moglo biti probaj rihanna..lady gaga..beyonce
ima isto jedna pesma iz reklame za Fantu koja mi se mnogo svidja ali ne mogu da je nadjem na YT da vam postujem link
cesto bude na tv-u
Napregla sam mozak maksimalno da pokušam da se setim da li sam uopšte videla spot za tu pesmu jer sam je poslednji put samo čula negde u prolazu.Bingo!!!Uopšte nisu pussycat,niti ijedna od gore navedenih dama.To peva neka crnkinja,ili pre bih rekla meleskinja,klinka,sa nekim napućenim usnama.Zgodna je ali joj je faca onako malo buckasta.Taj spot sam videla na blic pre nekoliko meseci,ništa specijalno,ona šeta kroz neke blokove,mislim da se pojavljuje i neki tip,i ona tu kako nešto đuska.Nije Rihanna milion %,mislim da je još mlađa.Tu pevačicu sam tada videla prvi i poslednji put,i sačekala sam kraj spota da vidim kako se zove.Prvi put čula,i na žalost nisam uspela da zapamtim kako se zove.Ali to što sam ja prvi put čula ne znači da nije poznata jer već rekoh da nisam u tim tokovima.Koliko se sećam,na nju sam naletela čini mi se u toku prebacivanja kanala na TV-u,mislimda je bila TV Enter,ili tako nešto...Ovo je moj maximum,ako mi uz sve to niko ne pomogne ondaK ništa....
Pomoglo bi da opises jel brza..spora..koji muzicki pravac..evo jos ovo i odustajem
ajd odslusajte pesmu i ako moze da mi kazete ko ju je prepevao ... neko jeste 100% samo ne mogu da se setim ko ... cini mi se da je neko od nasih domacih pevaca ...
hvala![]()
Bombaj Štampa - TrubaValjda stara Ex Yu rock pesma "... Svake noci mala truba svira mi na rubu sna, ne da mi da spavam..."
---
@Man In The Mirror
To odakle znaš pesmu "The Final Countdown" ne verujem da neko zna, ali to je pesma upravo švedske grupe Europe i ekstremno je poznata. Ne čudi da si je čuo već negde.
Napregla sam mozak maksimalno da pokušam da se setim da li sam uopšte videla spot za tu pesmu jer sam je poslednji put samo čula negde u prolazu.Bingo!!!Uopšte nisu pussycat,niti ijedna od gore navedenih dama.To peva neka crnkinja,ili pre bih rekla meleskinja,klinka,sa nekim napućenim usnama.Zgodna je ali joj je faca onako malo buckasta.Taj spot sam videla na blic pre nekoliko meseci,ništa specijalno,ona šeta kroz neke blokove,mislim da se pojavljuje i neki tip,i ona tu kako nešto đuska.Nije Rihanna milion %,mislim da je još mlađa.Tu pevačicu sam tada videla prvi i poslednji put,i sačekala sam kraj spota da vidim kako se zove.Prvi put čula,i na žalost nisam uspela da zapamtim kako se zove.Ali to što sam ja prvi put čula ne znači da nije poznata jer već rekoh da nisam u tim tokovima.Koliko se sećam,na nju sam naletela čini mi se u toku prebacivanja kanala na TV-u,mislimda je bila TV Enter,ili tako nešto...Ovo je moj maximum,ako mi uz sve to niko ne pomogne ondaK ništa....