Ko peva ovu pesmu?

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Uh,ja imam malo komplikovaniju molbu,pošto ne znam ni kako se zove pesma a ni ko je peva.Malo sam matorija i ne pratim tu vrstu muzike pa zato nisam u toku:manikir:
Pesma potseća na Candyman od Christine Aguilere naročito početak.Mislim da je pesma dosta popularna i dosta se "vrti",tako da će je garant neko prepoznati:-)
P.S. Nešto sam u tripu da je mooooožda pevaju Pussycat dolls,ali ovo primite sa razervom.

Daj neku rec..kakav je spot

Uh,i to je komplikovano...tanka sam sa engleskim i ne sećam se da mi je neki refren ušao u uvo:-))))Znam da u početku ima onaj "vojnički" ritam kao Candyman,čak sam prvo pomislila da je ista pesma - ali nije.Nije neki poseban vokal u pitanju,koliko se sećam između strofa gospojica ima ono o-o-oooooo.A i ja što ga objasnih,ubilo se:-)))))))

Pa ne znam stvarno ako si njih pomenula mozda ovo

Nije ta,a nisam imala pojam da one pevaju ovo,mogla sam ruku da dam da je neko drugi peva.A kao kroz maglu mi se čini da je u pitanj spot gde ova jedna od njih (nemam pojma kako se zove,znam da je crnka) obučena u nešto crno i kožno (valjda) ide po nekim mračnim hodnicima.Nije neka pomoć,one su u skoro svim spotovima polugole i u nečem kožnom:-)

Jedino nicole scherzinger ima cini mi se solo album..ne znam sta bi moglo biti probaj rihanna..lady gaga..beyonce

Napregla sam mozak maksimalno da pokušam da se setim da li sam uopšte videla spot za tu pesmu jer sam je poslednji put samo čula negde u prolazu.Bingo!!!Uopšte nisu pussycat,niti ijedna od gore navedenih dama.To peva neka crnkinja,ili pre bih rekla meleskinja,klinka,sa nekim napućenim usnama.Zgodna je ali joj je faca onako malo buckasta.Taj spot sam videla na blic pre nekoliko meseci,ništa specijalno,ona šeta kroz neke blokove,mislim da se pojavljuje i neki tip,i ona tu kako nešto đuska.Nije Rihanna milion %,mislim da je još mlađa.Tu pevačicu sam tada videla prvi i poslednji put,i sačekala sam kraj spota da vidim kako se zove.Prvi put čula,i na žalost nisam uspela da zapamtim kako se zove.Ali to što sam ja prvi put čula ne znači da nije poznata jer već rekoh da nisam u tim tokovima.Koliko se sećam,na nju sam naletela čini mi se u toku prebacivanja kanala na TV-u,mislimda je bila TV Enter,ili tako nešto...Ovo je moj maximum,ako mi uz sve to niko ne pomogne ondaK ništa....

A jel znate za ovu ko peva,stara pesma vec vise od 6,7 god je trazim,Reci idu ovako,mozda je negde pogresno al tako je se secam a i bila sam mala kad je bila ta pesma na tv-u ja mislim da je izasla iste godine kad i pesma Pedro od Ducka...Nego,reci:
Kao macka i pas se volimo mi,
kao ptica i cvet u ljubavi
to je nas mali svet mislim da znam kad ne mogu bez njega...
Jedino toga se secam...

Napregla sam mozak maksimalno da pokušam da se setim da li sam uopšte videla spot za tu pesmu jer sam je poslednji put samo čula negde u prolazu.Bingo!!!Uopšte nisu pussycat,niti ijedna od gore navedenih dama.To peva neka crnkinja,ili pre bih rekla meleskinja,klinka,sa nekim napućenim usnama.Zgodna je ali joj je faca onako malo buckasta.Taj spot sam videla na blic pre nekoliko meseci,ništa specijalno,ona šeta kroz neke blokove,mislim da se pojavljuje i neki tip,i ona tu kako nešto đuska.Nije Rihanna milion %,mislim da je još mlađa.Tu pevačicu sam tada videla prvi i poslednji put,i sačekala sam kraj spota da vidim kako se zove.Prvi put čula,i na žalost nisam uspela da zapamtim kako se zove.Ali to što sam ja prvi put čula ne znači da nije poznata jer već rekoh da nisam u tim tokovima.Koliko se sećam,na nju sam naletela čini mi se u toku prebacivanja kanala na TV-u,mislimda je bila TV Enter,ili tako nešto...Ovo je moj maximum,ako mi uz sve to niko ne pomogne ondaK ništa....

Pomoglo bi da opises jel brza..spora..koji muzicki pravac..evo jos ovo i odustajem:lol:

Poštovanje svima,

Napravih profil jer se uzdam da će mi neko ovde (ipak je ovo Krstarica) pomoći da rešim jedan problem.
Već par godina tražim jednu pesmu,ali ne uspevam..
Stvar je u tome što ne znam tačno koje su reči u pitanju,jer se samo sećanjem služim.
Zapravo,pre nekih 7 ili 8 godina sam video spot za tu pesmu na MTV..a pre 3-4 godine sam se dao u potražnju i sve se uvek završi neuspehom..

Opisaću sve čega se sećam.

U spotu peva devojka,koliko se sećam plavuša,uz pratnju nekog benda,i svi se oni nalaze u jednom AVIONU koji ima oblik putničkog aviona ali što se tiče boje reč je o 'maskirnoj' tj. o vojnoj kamuflaži,
nešto poput onih aviona koji se koriste u vojsci za prevoz stvari (tzv. 'teretnjaci' kako ih neki nazivaju) konkretno http://img147.imageshack.us/i/a400mdesertlandinglger5oq1.jpg/ nešto kao na ovom linku.

Pored gore navedenog,sećam se da na kraju spota svi oni iskaču iz tog aviona..koji je inače sve vreme leteo što sam zaboravio pomenuti..

I napokon,refren,za koji nisam u potpunosti siguran jeste ,,you re my dream'' ili moguće da je čak i ,,you re my need'' ili ,,in my dreams''..
Problem i jeste u tome što ne znam tačan tekst..toliko sam pretraživao i ništa..zbog toga ovde postavljam ne bi li neko od vas prepoznao i uspeo pronaći na neki način..
Molim vas,bar pokušajte,mnogo bi mi značilo,toliko ovo tražim..
Pesma pripada rock žanru,mada nemojte me držati za reč.

Hvala

Opisaću sve čega se sećam.

U spotu peva devojka,koliko se sećam plavuša,uz pratnju nekog benda,i svi se oni nalaze u jednom AVIONU koji ima oblik putničkog aviona ali što se tiče boje reč je o 'maskirnoj' tj. o vojnoj kamuflaži,
nešto poput onih aviona koji se koriste u vojsci za prevoz stvari (tzv. 'teretnjaci' kako ih neki nazivaju) konkretno http://img147.imageshack.us/i/a400mdesertlandinglger5oq1.jpg/ nešto kao na ovom linku.

Pored gore navedenog,sećam se da na kraju spota svi oni iskaču iz tog aviona..koji je inače sve vreme leteo što sam zaboravio pomenuti..

I napokon,refren,za koji nisam u potpunosti siguran jeste ,,you re my dream'' ili moguće da je čak i ,,you re my need'' ili ,,in my dreams''..
Problem i jeste u tome što ne znam tačan tekst..toliko sam pretraživao i ništa..zbog toga ovde postavljam ne bi li neko od vas prepoznao i uspeo pronaći na neki način..
Molim vas,bar pokušajte,mnogo bi mi značilo,toliko ovo tražim..
Pesma pripada rock žanru,mada nemojte me držati za reč.

Hvala

Pogledaj neshto od Jordin Sparks.. mozda je ona.

Back