faraonn
Elita
- Poruka
- 19.872
...Bratstvo Srba u Plemenu Slovena
ima svoje Mjesto a,
sve ostalo znaju oni koji vrijedi da znaju...
ima svoje Mjesto a,
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mesto zanosaca ruZZkih blatnjavih mosnica....Bratstvo Srba u Plemenu Slovena
ima svoje Mjesto a,
Jevreji, naravno.Mnogi svetski naucnici su dokazali da se sakriva prav istorija Srba vec vekovima. Da se ne dozvoljava da se kaze istina Zna se zasto, ali se postavlja pitanje ko najvise sakriva istoriju Srba ?
Kome najvise odgovara da se sakrije prava istina o Srbima ?
Pogledajte prilog 1247444Pogledajte prilog 1247446Pogledajte prilog 1247443
Ko ce da im kaze? Pa onaj ko ih je zaposlio, posto ocigledno nisu zaradili ni za vodu narodu, narod treba da ih otpusti i dovede nove i one dokazane....pa necemo da relativizujemo istoriju, nego kako nisi radio tako si otpusten....А ко ће да им каже? Таблоид-мајстори опште праксе? Они са сега-мега дипломама?
Чему онда школовање? Да уведемо принцип "ко је гласнији, тај је више у праву" ?
А шта треба? Да се претворимо у полуписмене а фанатичне извођаче радова?Ko ce da im kaze? Pa onaj ko ih je zaposlio, posto ocigledno nisu zaradili ni za vodu narodu, narod treba da ih otpusti i dovede nove i one dokazane....pa necemo da relativizujemo istoriju, nego kako nisi radio tako si otpusten....
Recimo da je trebalo nesto i da naucite, da bi bili stručnjaci, pa ne bi morali da zavisite od politike i političara, a naročito ne od dokazanih neprijatelja svog naroda....uostalom, laznu istoriju mozete da prodajete svom narodu, lepo predjite tamo kome zavrsavate posao neka vas oni plaćaju, kao istoričare....posto vas mi placamo kao automehaničare....skupo a glupo...А шта треба? Да се претворимо у полуписмене а фанатичне извођаче радова?
Да ли зовеш зубара да ти промени ламелу на ауту? Да ли би дао комшији са којим си добар да ти оперише колено само зато што је увек био вољан да ти помогне? Да ли зовеш економисту да ти замени плочице у купатилу?
Шта уопште рекламираш? За шта си "за"?
Ниси уопште одговорио за шта си "за".Recimo da je trebalo nesto i da naucite, da bi bili stručnjaci, pa ne bi morali da zavisite od politike i političara, a naročito ne od dokazanih neprijatelja svog naroda....uostalom, laznu istoiju mozete da prodajete svom narodu, lepo predjite tamo kome zavrsavate posao neka vas oni plaćaju, kao istoričare....posto vas mi placamo kao automehaničare....
O tome ti i pricam...ja nisam strucnjak, a ti bi da se ja opredeljujem na osnovu "automehanicarskog (vaseg ) misljenja....posto koliko ja znam neki ljudi nisu podobni ni kao strucnjaci, jer ih nisu postavili odgovarajuci politicari...Ниси уопште одговорио за шта си "за".
Викање "кисело је грожђе" није нека велика врлина.
И ни случајно не би, ето, имао поверења, у природне науке нпр. генетику, него радије верујеш друштвеним наукама које умеју да буду "договорићемо се" ?O tome ti i pricam...ja nisam strucnjak, a ti bi da se ja opredeljujem na osnovu "automehanicarskog (vaseg ) misljenja....posto koliko ja znam neki ljudi nisu podobni ni kao strucnjaci, jer ih nisu postavili odgovarajuci politicari...
Mislis na anketu? Sirenje pravih teorija zavere da se sakriju stvarne zavere....
Botuje u slobodno vrijeme po forumu.Шта уопште рекламираш? За шта си "за"?
Mlataras uprazno, ko taj tvoj metronom..Recimo da je trebalo nesto i da naucite, da bi bili stručnjaci, pa ne bi morali da zavisite od politike i političara, a naročito ne od dokazanih neprijatelja svog naroda....uostalom, laznu istoriju mozete da prodajete svom narodu, lepo predjite tamo kome zavrsavate posao neka vas oni plaćaju, kao istoričare....posto vas mi placamo kao automehaničare....skupo a glupo...
Dobro o tebi je govorio ovaj istoricar....ti ne razumes ni napisano ni izreceno, ali volis da komentarises....to vas uce na kursevima za botove ovi losi djaci?Mlataras uprazno, ko taj tvoj metronom..
Ko je ostvaren u poslu, bilo kao privatnik ili u drzavnom preduzecu, ima za sasvim pogodan i pristojan zivot, da ne upotrebim mrsku ti imenicu - savremen.
Uziva, jednom recju...Uostalom, sta je sa ovim Rusima sto su izbegli kod nas? Lose se snalaze u zivotu s IT diplomama i slicno?Nas narod, tj. drzava ih primila djuture, na keca, od koga li oni ovde zavise?
Sigurno ne od Putina, kao ostatak tog bezbednog `slobodoljubivog sveta`...
Da, ironija ove fraze je na njihov racun, mucno je to ipak, a ti mi se nesto i ne cinis bas kao izbeglica... sem mozda od licne savesti...I opet, ako smo primili Ruse, po tvome - onda smo mi izdajnici i tudjeg i sopstvenog naroda, jer oni sad trenutno zavise od nas?? Nidje veze s mozgom...
![]()
![]()
Koji istoricar, ne lupetaj i ne izmisljaj...Dobro o tebi je govorio ovaj istoricar....ti ne razumes ni napisano ni izreceno, ali volis da komentarises....
pozvali te s odmora da ih zamenis, jer je njima blam da budu tako glupi....Koji istoricar, ne lupetaj i ne izmisljaj...To sto si napisao vise se na tebe odnosi nego na bilo koga drugoga. Komentari su ti vise dijareja nego dijalektika.
Nije boles sve sto boli, moja omiljena...pozvali te s odmora da ih zamenis, jer je njima blam da budu tako glupi....
Zgolica me tvoja sala silno..Tako je, ni kada te puste u setnju, a ti zavrsis na forumu, a da boli sedeo bi u svojoj rupi....