Nema ja sta da pojasnjavam! To je moje misljenje o njemu!Je li ga ti poznajes?malena_bg:IXI objasni malo.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema ja sta da pojasnjavam! To je moje misljenje o njemu!Je li ga ti poznajes?malena_bg:IXI objasni malo.....
Sta vam je ljudi,sto pricas tako,pa sto pricas tako o njemu?!?!?!?!?!Rekla sam pa sta,nije kraj sveta?!?!?!?!?!?Anonymous:E trebalasi da mi kazes ranije,da mu cestitam....![]()
Ma ne znas ti ko sam ja 10000%,.
E pa MILOSE srecan ti rodjendan sa zakasnjenjem...![]()
Sto tako pricas o njemu????
Cestitam na brojevima... :wink:
ixi:Sta vam je ljudi,sto pricas tako,pa sto pricas tako o njemu?!?!?!?!?!Rekla sam pa sta,nije kraj sveta?!?!?!?!?!?Anonymous:E trebalasi da mi kazes ranije,da mu cestitam....![]()
Ma ne znas ti ko sam ja 10000%,.
E pa MILOSE srecan ti rodjendan sa zakasnjenjem...![]()
Sto tako pricas o njemu????
Cestitam na brojevima... :wink:
Jelena-detence:Imam br. jednog iz C-Z, ali ga ne bih dijelila sa sirokim narodnim masama!
klinka:Evo vam deo broja Ivana Zoroskog 063 77....4Potrudite se malo da nadjete ostalo.Mnogo je lako!Ognjen Askrabic 063 83....4 Jovan Koprivica 063 81....9 Goran Cakic 063 27...1,itd.Zavisi ko vas jos interesuje.Mozda vam nekad ostavim i cele brojeve,ali se prvo malo sami potrudite.Za pocetak je dovoljno i ovo.![]()
kosta men:.broj LUKE BOGDANOVICA 063 70 38 342,ali je zauzet ja mislimops:
Ako je ovo pravi broj nisi trebao/la da ga tako ostavljas na netu :? .Neka se svi registruju pa da se onda razmenjujemo sa informacijamakosta men:.broj LUKE BOGDANOVICA 063 70 38 342,ali je zauzet ja mislimops:
Kol'ko placas?malena_bg:Da li bi nekao (ixi) mogao da mi da broj od Aleksandrova (izgubila sam njegov brojops: )?
pozdrav 8)
U pravu si snajo!!!Pa mislim,ljudi razmislite malo,kako bi vama bilo da se vas broj telefona nalazi na nekom forumu,skoro najposecenijeg sajta,mucnite malo glavom!!!snaja88:Ako je ovo pravi broj nisi trebao/la da ga tako ostavljas na netu :? .Neka se svi registruju pa da se onda razmenjujemo sa informacijamakosta men:.broj LUKE BOGDANOVICA 063 70 38 342,ali je zauzet ja mislimops:
ixi:Kol'ko placas?malena_bg:Da li bi nekao (ixi) mogao da mi da broj od Aleksandrova (izgubila sam njegov brojops: )?
pozdrav 8)
P.S.Primam samo dolare....aj dobro mogu i euri!!!
He-he!!!![]()
malena_bg:ixi:Kol'ko placas?malena_bg:Da li bi nekao (ixi) mogao da mi da broj od Aleksandrova (izgubila sam njegov brojops: )?
pozdrav 8)
P.S.Primam samo dolare....aj dobro mogu i euri!!!
He-he!!!![]()
Dogovoricemo se....