R
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koje godiste ti treba!Imam ja brojeve telefona od tri kosarkasa iz Reflexa ali su 87 godiste!!!RIBA:NE MISLIM BAS NA KOSARKASE IZ MALE MOSTANICE...PARTIZAN,ZVEZDA,REFLEKS...![]()
E imam ja broj od Nikole Jarića ...Anonymous:ma volim ga i kao manekena, malo vise kao kosarkasa ali najvise kao mog brata!![]()
K4lee:E imam ja broj od Nikole Jarića ...Anonymous:ma volim ga i kao manekena, malo vise kao kosarkasa ali najvise kao mog brata!![]()
KO JE SAD PA TAJ!!!!!!!!!K4lee:E imam ja broj od Nikole Jarića ...Anonymous:ma volim ga i kao manekena, malo vise kao kosarkasa ali najvise kao mog brata!![]()
Nije on iz Borce(tog naselja) vec je iz Slavonske Pozege.A ta prica od blata do zvezda...mozemo samo da se ponosimmo sto je nas covek to uspeo!RIBETINA:AJDE,KADA VAM JE VEC STOJAKOVIC NEKA FACA EVO VAM NJEGOV MAIL PA MU PISITE KOLIKO JE DIVAN KOLIKO GA OBOZAVATE..ON JESTE ZVEZDA ALI SAMO KADA SU TROJKE U PITANJU,MADA I NJIH JE PROMESIO NA ALL STARU..U SUSTINI,ON JE SAMO JEDAN DOBAR MOMAK SA SEBESA...A TO JE PRIGRADSKO NASELJE ISPRED BORCE.
JEDNA OD FILMSKIH PRICA IZ BLATA DO ZVEZDA I SAMO NA TOME,SVAKA MU CAST...
PEDJA12qcs.com
Pa 'ajde se reguj pa cu da ti ostavim ...eni:Pa,ostavi ako imas.
Pa,ostavi ako imas.[/quote]eni:E imam ja broj od Nikole Jarića ...