Da se vratimo na temu.
Konkretno sinoc dok sam izasao po cigarete primetio sam ponovo SAVRSENU zensku priliku, devojka iz mog kraja koju sam video samo jedan jedini put pre sinocnjeg susreta i sav ostao zbunjen.
Jako me je kopkalo ko je ona, sta je, da li je udata ili ne, svejedno, jednostavno sam joj prisao i rekao joj kakav je utisak ostavila na mene. Sasvim me bilo briga da li ce reagovati grubo i odbojno jer sam znao da joj prilazim ja kao individua, a ne kao opsti predstavnik muskog roda koji bi hteo bog zna sta.
I dobio sam odgovor sasvim ljubazno, sasvim korektno od jedne pristojne normalne osobe koja nije zarazena besnilom da odbija sve koji joj prilaze.
Naprotiv! Ispricali smo se dobrih pola sata uz magicnu atmosferu i prosto osnovno upoznavanje.
Koliko je u sustini lako prici devojci, pa makar ona bila ne znam koja lepotica, ma koliko bila savrsena u fizickom pogledu, ipak mislim da svaki muskarac treba da skupi hrabrost i da pridje devojci. Nije lako, ali je moguce, ali je izvodljivo, i to biti sasvim iskren, bez nekih fora za prilazenje.