Hellen
Buduća legenda
- Poruka
- 29.972
Па неће он нормалну девојку, он би да шета девојку са дуплерице!
Pa stvarno luciferko ovo pitanje je suvisno i najlepse devojke na svetu imaju srce bas kao i ostali ljudi ...Prosle nedelje sam videla devojku koja stvarno ali stvarno izglea fantasticno kako drzi za ruku i zaljubljeno gleda tipa koji skroz jadno izgleda...onda sam takodje videla veoma visoku i lepu devojku sa malim ruznim tipom.....pa ti vidi...Luciferko:Danas sam imao priliku da uzivo svojim ocima prvi put gledam foto sesn za jedan casopis. Devojka je bila bukvalno savrsena, bez i jedne mane. Znaci ono bukvalno nisam mogao da joj projadjem manu. Dupe, sise, struk, koza, stomak sve savrsenstvo. Lice , kosa. Bukvalno vrhunski.
Mene cisto zanima ko moze da ima ovakvu ribu, sta treba muskarcu da bi setao ovako nesto. Da li se takve devojke loze samo na pare ili je vise potreban neki smek. Ima li neki momak koji nije pun para ali je lep i ima smeka kod njih sanse.
sensual:Pa stvarno luciferko ovo pitanje je suvisno i najlepse devojke na svetu imaju srce bas kao i ostali ljudi ...Prosle nedelje sam videla devojku koja stvarno ali stvarno izglea fantasticno kako drzi za ruku i zaljubljeno gleda tipa koji skroz jadno izgleda...onda sam takodje videla veoma visoku i lepu devojku sa malim ruznim tipom.....pa ti vidi...
Ovo naravno ne znaci da te ribe nekada nemaju visoke kriterijume ali naravno da nema teorije da mogu da se tek tako generalizuju kao roba.Ili mozda da?-lepe levo,ruzne desno-ove levo traze decka sa puno love,pametnog,zgodnog,popularnog/poznatog,seksi,duhovitog..a ove sa desne strane traze decka.No way!
LePiaf:Nishta novo nije da je devojkama generalno (da, da, generalizacija... penite kol'ko hocete) novac bitan. Neko lepo reche, ako je vec tako preterana riba, znachi da moze da bira, a onda i materijalni status ulazi u grupu vrlo bitnih faktora.
Ipak, poshto 100% pravilo ne postoji, ti, Shejtanko, mozesh da probash da startujesh tu tvoju muzu u tangama... Najgore shto moze da ti se desi je da ti se nasmeje u lice, svima ispricha kako si probao da je muvash, izgazi i to malo samopouzdanja i samoposhtovanja shto imash, otera te u alkoholizam, cirozu jetre i preranu smrt...
Gazdarice moj otac je vrlo uspesan u svom poslu, kad bi rekao cime se bavi verovatno bi gomuila ljudi ovde doznala ko sam. Medjutim to mene najvise **** u zivotu.I mnogo bi mi bilo lakse da to nije tako. Posto 99% nasih devojaka ocekuje lovu. Ali ni jednoj ne prolazi u glavu da za razliku od 99% oceva lovatora koji daju svojim sinovima za devojke, dobra kola sakom i kapom meni moj otac ne daje jer ima neku svoju zivotnu filozofiju. Onda obicno ja ispadnem stipsa i cicija jer naravno svaka cura ocekuje da joj ja pruzim nesto vise od ostalih jer ipak sam ja neko i nesto. I onda kad ne dobije to sto je ocekivala onda je jebeno razocarana, misli da sam stipsa, cudi se. Meni drugarica kaze tipa sta ti hoces, lep si , mlad si, pun si para, ali znas ono cekaj malo ko je pun para ja ili moj otac. E to je vidis priblem koji ja imam. Svaka ocekuje ne znam ja sta i onda kad ne dobije onda ******Gazdarica:Luciferko, nije problem u tome sto si "obicni" student, nego sto si iskompleksiran, naporan, dosadan, njanjav i agresivan... Koja normalna djevojka bi to trpila kraj sebe?
samo neko pun paraLuciferko:Danas sam imao priliku da uzivo svojim ocima prvi put gledam foto sesn za jedan casopis. Devojka je bila bukvalno savrsena, bez i jedne mane. Znaci ono bukvalno nisam mogao da joj projadjem manu. Dupe, sise, struk, koza, stomak sve savrsenstvo. Lice , kosa. Bukvalno vrhunski.
Mene cisto zanima ko moze da ima ovakvu ribu, sta treba muskarcu da bi setao ovako nesto. Da li se takve devojke loze samo na pare ili je vise potreban neki smek. Ima li neki momak koji nije pun para ali je lep i ima smeka kod njih sanse.
Vragolasta Amfibija:samo neko pun para
pare
samo na pare
nema
A ona nece provaliti kad joj kazem da idemo gradskim prevozom a ne taksijem i to u neki najobicniji kafic. Da vidis samo kako se razocaraju, kad ne spomenem taksi.sinnke:Buraz pa ti prcaj ko lud, dok one provale da nece dobiti nista tebi idu poeni. Tu samo treba biti pametan i dok jos ne provale da ti otac ne daje kintu oplesti.
Pazi nisi u velikoj prednosti u odnosu na smrtnike ali opet jesi jer u svakom coveku lezi nada (koja nekad opasno vara) tako i u njima da ce te dobiti za sebe i usput tvoju lovu koju ces naslediti, zato samo pametno i gemblaj dok ti ne dosadi.
Luciferko:A ona nece provaliti kad joj kazem da idemo gradskim prevozom a ne taksijem i to u neki najobicniji kafic. Da vidis samo kako se razocaraju, kad ne spomenem taksi.
brao za odgovor :-)snoshaj efendija:Da bi je SETAO, pare a da bi je IMAO, smek.
Jel citas ti sta sam ja napisala ili samo vrtis tu tvoju pricu u krug po hiljaditi put. ******, ne mogu da shvatim ljude koji su nerealni, koji ne mogu da procene gde im je mesto i koje devojke mogu da imaju. Sada su moje moralne vrednosti malo pomerene, jer kazem kako stvarno jeste. Da je mnogo primera da su tako lepe devojke, modeli uglavnom sa momcima koji su ili poznati, ili poprilicno situirani. I to ne samo kod nas nego i u svetu.Luciferko:Oprosti znaci student obican i posten momak je bezveznjakovic , a lovator je faca. I nema veze sto je vecina tih lovatora do svoje love dosla kako je dosla, na nabog kojih bi svi davno robijali u svakoj normalnoj drzavi. Cini mi se da su tebi moralne norme malo pomerene cim su ti Srpski lovatori nekakve face a djubretare i studente stavljas u isti kos.
Bogu hvala pa ce iskreno se nadam uskoro da dodje vreme , kada ce pahopse sve lovatore po srbiji, opet kazem njih 99%, hvala bogu onih 1 % sto su zaradili posteno i treba da imaju.
zasto nastupas u duetu sa ocem?!Luciferko:Gazdarice moj otac je vrlo uspesan u svom poslu, kad bi rekao cime se bavi verovatno bi gomuila ljudi ovde doznala ko sam. Medjutim to mene najvise **** u zivotu.I mnogo bi mi bilo lakse da to nije tako. Posto 99% nasih devojaka ocekuje lovu. Ali ni jednoj ne prolazi u glavu da za razliku od 99% oceva lovatora koji daju svojim sinovima za devojke, dobra kola sakom i kapom meni moj otac ne daje jer ima neku svoju zivotnu filozofiju. Onda obicno ja ispadnem stipsa i cicija jer naravno svaka cura ocekuje da joj ja pruzim nesto vise od ostalih jer ipak sam ja neko i nesto. I onda kad ne dobije to sto je ocekivala onda je jebeno razocarana, misli da sam stipsa, cudi se. Meni drugarica kaze tipa sta ti hoces, lep si , mlad si, pun si para, ali znas ono cekaj malo ko je pun para ja ili moj otac. E to je vidis priblem koji ja imam. Svaka ocekuje ne znam ja sta i onda kad ne dobije onda ******
Usput vozim se gradskim prevozom.
Ti ne možeš.Luciferko:Mene cisto zanima ko moze da ima ovakvu ribu, sta treba muskarcu da bi setao ovako nesto.
hehe luciferko..bas si smesan ti kao trazis savet a imas primer urodjenoj kuci...ugledaj se na oca bre! znas ono ovo trice i kucine budi uspesan finansiski ili politicki mocan ima da yebes sta pogledas...a i to ti je beda na vrat uvek imas frku lepa zena nikad nije tvoja ima mnogo kerova laju svaki dan pa neki i ugrize pa ti posle ispadnes saran,papakLuciferko:Gazdarice moj otac je vrlo uspesan u svom poslu, kad bi rekao cime se bavi verovatno bi gomuila ljudi ovde doznala ko sam. Medjutim to mene najvise **** u zivotu.I mnogo bi mi bilo lakse da to nije tako. Posto 99% nasih devojaka ocekuje lovu. Ali ni jednoj ne prolazi u glavu da za razliku od 99% oceva lovatora koji daju svojim sinovima za devojke, dobra kola sakom i kapom meni moj otac ne daje jer ima neku svoju zivotnu filozofiju. Onda obicno ja ispadnem stipsa i cicija jer naravno svaka cura ocekuje da joj ja pruzim nesto vise od ostalih jer ipak sam ja neko i nesto. I onda kad ne dobije to sto je ocekivala onda je jebeno razocarana, misli da sam stipsa, cudi se. Meni drugarica kaze tipa sta ti hoces, lep si , mlad si, pun si para, ali znas ono cekaj malo ko je pun para ja ili moj otac. E to je vidis priblem koji ja imam. Svaka ocekuje ne znam ja sta i onda kad ne dobije onda ******
pozdravi tatu, luciferkoLuciferko:Gazdarice moj otac je vrlo uspesan u svom poslu, kad bi rekao cime se bavi verovatno bi gomuila ljudi ovde doznala ko sam. Medjutim to mene najvise **** u zivotu.I mnogo bi mi bilo lakse da to nije tako. Posto 99% nasih devojaka ocekuje lovu. Ali ni jednoj ne prolazi u glavu da za razliku od 99% oceva lovatora koji daju svojim sinovima za devojke, dobra kola sakom i kapom meni moj otac ne daje jer ima neku svoju zivotnu filozofiju. Onda obicno ja ispadnem stipsa i cicija jer naravno svaka cura ocekuje da joj ja pruzim nesto vise od ostalih jer ipak sam ja neko i nesto. I onda kad ne dobije to sto je ocekivala onda je jebeno razocarana, misli da sam stipsa, cudi se. Meni drugarica kaze tipa sta ti hoces, lep si , mlad si, pun si para, ali znas ono cekaj malo ko je pun para ja ili moj otac. E to je vidis priblem koji ja imam. Svaka ocekuje ne znam ja sta i onda kad ne dobije onda ******
eeeee da znas da sam i to pogledala! 8-)sinnke:Jeste taj tip bio ruzan. Ali si mu trebala pogledati marku cipela, sve bi ti bilo jasno.
sensual:eeeee da znas da sam i to pogledala! 8-)
Ali ne,stvarno,mislim da je ova bila zaaaaljubljena!Mislim...mozda on sve svoje skupe cipele drzi kod kucei to je moguce
a ulicom ide (tj ovo je bilo u gradskom prevozu!!) tako...
...ja uvek naletim na izuzetkesinnke:Ma ima toga ali to su ultra rariteti.