Zerathul
Zainteresovan član
- Poruka
- 437
Jel u "Esplanadi" jos uvek prave palacinke sa sumskim vocem i cokoladom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima druze ima...a dal kod tebe ima 'nesto novo....Imamo li ovde nekoga da ima State sponsorship, a nema vizu još?
Ima druze ima...a dal kod tebe ima 'nesto novo....
Citam da uskoro izlazi nova lista prioriteta...da li cemo i dalje biti cat5...![]()
od DIAC:Unfortunately we cannot answer your query with regard to priority process and you should contact DIAC for this information.
As previously advised we will publish details of the State Migration Plan on our website when it has been finalised.
Ovaj drugi je sav smešan, ali bar se Robi potrudio da odgovori ručno šta sam pitao (pa i nešto što nisam pitao, al ajde). Smušeni Oz.Thank you for your email in relation to your visa application under Australia's General Skilled Migration program.
When the state migration plan is announced and confirmed and if your occupation is in it your application is likely to get high priority.
Medical exams have an expiry date of 12 months and we ask you to make sure you do not have x rays while pregnant if you are an applicant for migration.
Unfortunately we are waiting on anew processing direction from the minister and hope that it is released in the coming weeks.
Djiki, evo nekih odgovora
od Vic:
od DIAC:
Ovaj drugi je sav smešan, ali bar se Robi potrudio da odgovori ručno šta sam pitao (pa i nešto što nisam pitao, al ajde). Smušeni Oz.
SMP je jedan veliki filter, koji je CE smislio (onako pijan i lud) da vidi sta ce i kako ce.
Pa lepo, ko ne voli teletinu-dovidjenja i prijatno, ko ne voli prasetinu-zbogom i hvala.
Mi, majstori gulasa, ne bi trebalo da se brinemo.
Nas dasa sa foruma je lepo rekao u postu, "European born with PR".
Milina...
IELTS: još malo pa da istekne.... 7.5
Assessment: to je možda već i isteklo, TRA, jul ili avg 2008.
Subclass: 176
Zanimanje: General Electrician, 4311-11
Datum apliciranja: 11.sep 2008.
Medical:samoinicijativno 15 nov 2010
Police:isto
CO:20 oct 2010
Trenutni Status: šab me gabri
VIZA: 28. jan 2011.
Datum odlaska: do 15 nov 2011
Mesto: obala okeana, toplo, al' ne previše, urbano, al' ne centar... morace da bude u Viktoriji, znaci Šelbrun
Pogledajte prilog 170223
Eh zbog mene ćeš morat da visiš ovđe još cijele dvije godine ako je vjerovati njima za ono # do kraja 2012#.E sad jos Palma da dobije i vise ne moram da dolazim na furum![]()
IELTS: još malo pa da istekne.... 7.5
Assessment: to je možda već i isteklo, TRA, jul ili avg 2008.
Subclass: 176
Zanimanje: General Electrician, 4311-11
Datum apliciranja: 11.sep 2008.
Medical:samoinicijativno 15 nov 2010
Police:isto
CO:20 oct 2010
Trenutni Status: šab me gabri
VIZA: 28. jan 2011.
Datum odlaska: do 15 nov 2011
Mesto: obala okeana, toplo, al' ne previše, urbano, al' ne centar... morace da bude u Viktoriji, znaci Šelbrun
Pogledajte prilog 170223