ZORO-
Iskusan
- Poruka
- 5.176
Nisam ni ja, a veceras koncert Van Goga. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam , curi iz mene ko kosovski boj....![]()
)))Nisam ni ja, a veceras koncert Van Goga.![]()
)
Obilic mi je doneo Bony feelfine da vidam rane...![]()

E da znash da je zlo slati decka da ti kupi uloshke. Doshao mi pre dva dana neki decko u prodavnicu i trazi uloshke te iste Bony pamucne. A u radnji imaju samo oni debeli babski i to su bash Boni pamucni , i naravno always ultra trte mrte...
I posto lik nema pojma ladno sam mogla da mu uvalim one debele , najobicnije bez krilaca...pa da ga riba posle gadja sa njima onako sve u PMS-u...![]()
)))a i ona nasla koga ce da saljeE da znash da je zlo slati decka da ti kupi uloshke. Doshao mi pre dva dana neki decko u prodavnicu i trazi uloshke te iste Bony pamucne. A u radnji imaju samo oni debeli babski i to su bash Boni pamucni , i naravno always ultra trte mrte...
I posto lik nema pojma ladno sam mogla da mu uvalim one debele , najobicnije bez krilaca...pa da ga riba posle gadja sa njima onako sve u PMS-u...![]()
doduse oni su old skul 
))Žena mi je u 9-om mesecu trudnoće i ja IZGORO`
Stavi joj samo glavitj, ne moras cijelu kitojku zalilati... Ili neka ti je oralno obradi, nije valjda i u usta trudna... :tongue:
))

Opet ja....