nesbridzis
Iskusan
- Poruka
- 5.369
ПОЛИТИКА И ДУГОВИ
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljudi ajde ok neko je uništio klub al dajte ideje za spas, dosta je traženja krivca jer on nije ni bitan, sad više nema vremena da se priča o tome!
Ево решења'--Нека плате дугове,и ништа на црно да не раде
Ko je unistio FK Crvena Zvezda?
Zvezda se unistila sama, tj. unistile su je oni koji su bili u njenoj upravi, a koje je zanimalo samo kako da strpaju sto vise kesa u dzep, bilo od transfera, bilo od malverzacija, dok im se usput jebalo za Zvezdu, fudbal i navijace...To je pocelo ubrzo posle osvajanja Kupa Sampiona, sredinom devedesetih, kada sam i prestao da budem strastveni navijac Zvezde.
Ne mogu da volim klub, ako on sam sebe ne voli.
Ti nikada nisi ni bio "strastven navijač".....stavljam ovo pod navodnicima jer ako si postao strastven takav ćeš biti i ostati zauvek,kakva god da je Zvezda.
Nema tu "bio sam ali sada više nisam".....onda nikad nisi ni bio.
Jednom rečju:foteljaš ili samo velike evropske + po neki derbi.
=))) Ne, ti ces da mi kazes sta sam bio. Ajde molim te, trazim ceo zivot nekog da mi to kaze =)))
Ti dete ne kapiras. Ako ti volis da te neko pravi budalom, super, ti izvoli idi navijaj i budi ovca. Ja nisam.
Ako uprava sve pare od silnih transfera zgrce i trpa u dzep godinu za godinom, i ako ih zabole djon kakav ce tim da igra te godine, i za to sto je svake godine sve slabiji i slabiji....pa za koga ja navijam?
Ako njih boli kurats za same sebe, mene ne moze da boli vise od njih. Ako se samom klubu je8e za sopstvene rezultate, pa za koga ti navijas? Za par majmuna koji te smatraju ovcom i koji ti se smeju jer si naivan, i koje boli kurats sto je tebi stalo da tvoj klub ima dobre rezultate..? Ti samo napred.
- za boldovano.....izvini čiko
Postoji ovde već jedan ekspertski filozof za fudbal,nemoj da ga kopiraš,molim te![]()
Da nije h...x![]()
ti vjerujes u te cijene koje je lukic objavio u zurnalu???Zvezda je preplacivala igrace , najbolji primer je Some i njegov ugovor godisnji od 200 000 evra , Sisic-350 000 evra , Pekaric 170 000 a niko nije ni igrao od njih , potom dali su Jagosa Vukovica i pola ugovora Savicevog Radu a uzeli Pejcinovica uz to platili 100 000 evra Radu za prolecni deo i sada ga vratili jer nisu imali 400 000 evra za otkup celog ugovora a Rad je lepo nazad dobio igraca i jos sada prodaje Vukovica za dobre pare Rusima mislim da taj primer sve govori kako se radilo u Zvezdi