Ko je unistio FK Crvena Zvezda?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Klub treba da predje u privatne ruke i tacka. Ko je vlasnik Arsenala, Liverpoola, Reala ? Jedan covek sa odredjenim brojem akcija, a ostali broj akcija imaju navijaci i ostali koji imaju novca da kupe. Pa godisnja skupstina itd..
Kada je Savo Milosevic pokazao navijacima srednji prst, vrlo je brzo bio prodat. E, zato sto su tamo navijaci institucija za sebe, zato sto se znaju pravila ponasanja.. Ovde politicari sede u U.O klubova i tako zadnjih 100 godina. Tudjman je bio predsednik Partizana, jel tako bilo.
U Zvezdi su bili razne sudije, policajci...
Kada shvatimo da Srbija nije vlasnistvo pojedinaca vec opste narodno dobro, jer ja drugu drzavu za zivot nemam, i kada budemo trazili objasnjenje za sve sto se desava, svima ce biti bolje.
Ne moze nekoj firmi da bude dobro, a da Drzava bude u sranju.

Zvezda je preplacivala igrace , najbolji primer je Some i njegov ugovor godisnji od 200 000 evra , Sisic-350 000 evra , Pekaric 170 000 a niko nije ni igrao od njih , potom dali su Jagosa Vukovica i pola ugovora Savicevog Radu a uzeli Pejcinovica uz to platili 100 000 evra Radu za prolecni deo i sada ga vratili jer nisu imali 400 000 evra za otkup celog ugovora a Rad je lepo nazad dobio igraca i jos sada prodaje Vukovica za dobre pare Rusima mislim da taj primer sve govori kako se radilo u Zvezdi

Ko je unistio FK Crvena Zvezda?

Zvezda se unistila sama, tj. unistile su je oni koji su bili u njenoj upravi, a koje je zanimalo samo kako da strpaju sto vise kesa u dzep, bilo od transfera, bilo od malverzacija, dok im se usput jebalo za Zvezdu, fudbal i navijace...To je pocelo ubrzo posle osvajanja Kupa Sampiona, sredinom devedesetih, kada sam i prestao da budem strastveni navijac Zvezde.

Ne mogu da volim klub, ako on sam sebe ne voli.

Zvezda se unistila sama, tj. unistile su je oni koji su bili u njenoj upravi, a koje je zanimalo samo kako da strpaju sto vise kesa u dzep, bilo od transfera, bilo od malverzacija, dok im se usput jebalo za Zvezdu, fudbal i navijace...To je pocelo ubrzo posle osvajanja Kupa Sampiona, sredinom devedesetih, kada sam i prestao da budem strastveni navijac Zvezde.

Ne mogu da volim klub, ako on sam sebe ne voli.

Ti nikada nisi ni bio "strastven navijač".....stavljam ovo pod navodnicima jer ako si postao strastven takav ćeš biti i ostati zauvek,kakva god da je Zvezda.
Nema tu "bio sam ali sada više nisam".....onda nikad nisi ni bio.
Jednom rečju:foteljaš ili samo velike evropske + po neki derbi.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"PARTIZAN ĆE OSVETITI ZVEZDU"..."KOMŠIJE,GLEDAJTE VEČERAS KAKO SE GINE ZA SVOJ KLUB"
"11 TERMINATORA + DVANAESTI NA TRIBINAMA RUŠE KIPRANE"..."OZBILJNOST NA PRVOM MESTU,PA NISMO MI VALJDA ZVEZDA"

Ti nikada nisi ni bio "strastven navijač".....stavljam ovo pod navodnicima jer ako si postao strastven takav ćeš biti i ostati zauvek,kakva god da je Zvezda.
Nema tu "bio sam ali sada više nisam".....onda nikad nisi ni bio.
Jednom rečju:foteljaš ili samo velike evropske + po neki derbi.

=))) Ne, ti ces da mi kazes sta sam bio. Ajde molim te, trazim ceo zivot nekog da mi to kaze =)))

Ti dete ne kapiras. Ako ti volis da te neko pravi budalom, super, ti izvoli idi navijaj i budi ovca. Ja nisam.

Ako uprava sve pare od silnih transfera zgrce i trpa u dzep godinu za godinom, i ako ih zabole djon kakav ce tim da igra te godine, i za to sto je svake godine sve slabiji i slabiji....pa za koga ja navijam?

Ako njih boli kurats za same sebe, mene ne moze da boli vise od njih. Ako se samom klubu je8e za sopstvene rezultate, pa za koga ti navijas? Za par majmuna koji te smatraju ovcom i koji ti se smeju jer si naivan, i koje boli kurats sto je tebi stalo da tvoj klub ima dobre rezultate..? Ti samo napred.

=))) Ne, ti ces da mi kazes sta sam bio. Ajde molim te, trazim ceo zivot nekog da mi to kaze =)))

Ti dete ne kapiras. Ako ti volis da te neko pravi budalom, super, ti izvoli idi navijaj i budi ovca. Ja nisam.

Ako uprava sve pare od silnih transfera zgrce i trpa u dzep godinu za godinom, i ako ih zabole djon kakav ce tim da igra te godine, i za to sto je svake godine sve slabiji i slabiji....pa za koga ja navijam?

Ako njih boli kurats za same sebe, mene ne moze da boli vise od njih. Ako se samom klubu je8e za sopstvene rezultate, pa za koga ti navijas? Za par majmuna koji te smatraju ovcom i koji ti se smeju jer si naivan, i koje boli kurats sto je tebi stalo da tvoj klub ima dobre rezultate..? Ti samo napred.
:hahaha: - za boldovano.....izvini čiko :rotf:
Postoji ovde već jedan ekspertski filozof za fudbal,nemoj da ga kopiraš,molim te :ok:

Pogledajte ko sada opet rushi Dzaju i ko mu oduzima imovinu. 2 vesti u jednom danu otkrivaju nalagodavca:

Džajiću uzimaju imovinu
http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=78462&sectionId=37
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2009&mm=09&dd=03&nav_id=379543

a zatim u istom danu izjava Dragise Binica, koji je na poslednjoj skupstini Crvene Zvezde stao na Miskovicevu stranu, a i sada kao predsednik Napretka Miskovic im je finansijer:

Binić: Zvezda nije Lukićeva
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2009&mm=09&dd=03&nav_id=379476

Samo se setite ko finansira politicke stranke i sve ce vam biti jasno

Zvezda je preplacivala igrace , najbolji primer je Some i njegov ugovor godisnji od 200 000 evra , Sisic-350 000 evra , Pekaric 170 000 a niko nije ni igrao od njih , potom dali su Jagosa Vukovica i pola ugovora Savicevog Radu a uzeli Pejcinovica uz to platili 100 000 evra Radu za prolecni deo i sada ga vratili jer nisu imali 400 000 evra za otkup celog ugovora a Rad je lepo nazad dobio igraca i jos sada prodaje Vukovica za dobre pare Rusima mislim da taj primer sve govori kako se radilo u Zvezdi
ti vjerujes u te cijene koje je lukic objavio u zurnalu???:hahaha: nidje veze care,pa to ti je bio dio njegove kampanje,sto on ne iznese u javnost cijene 'pojacanja' :roll: koje su on i njegov nesposobni sportski direktor adzonja doveli???garant su 2x skuplji od svakog kojeg je ivic doveo,plus ne bi mogli bit pojacanja ni za zonske ligase,mislim na lekica,cvetkovica,vasiljevica...jesi im vidjeo igru sad u krusevcu?ono je lukiceva moderna,evropska cz???krivi mu reflektori i sudija???misli da ce izbacivanjem nebuloznih proglasa i pretplatnim kartama da spasi najveci i najtrofejniji klub u srbiji???dje mu je ta moskovska banka kojom se busao u prsa za vrijeme kampanje kao glavni sponzor kojeg ce dovesti???dje???:dash:
lukicu mars iz zvijezde!

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back