Ko je ubio Đinđića?

• Začetnik teme Začetnik teme LazaB
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam nimalo promašio temu. Kao prvo, za sve te toerije o tajnoj svetskoj vladi, masonima i moćnicima iz senke potreban ti je dokaz. Meni nije potreban nikakav dokaz. Sve se radi iz razloga zbog kojeg se uvek radilo: vlasti, para i teritorija, kako bi se uzelo još više vlasti, para i teritorija, kako bi se uzelo još više vlasti, para i teritorija i tako dalje. Ne veličam nikakvog zlikovca Miloševića niti njegov režim, jer mi je potpuno svejedno ko je na vlasti. Ako je sposoban da obezbedi i održi normalan život za svoje građane i seljake, šta mene briga ko je i kakav je ili što neko ko laje bez potrebe povremeno nestane? 5. oktobar nije bio nikakva revolucija, jer se zna i dobro je poznato šta se dešava u revolucijama. Primer: francuska revolucija. Ovo kod nas je bilo samo restrukturiranje takozvane elite, odnosno preraspodela para i vlasti između polupismenih primitivnih geaka. Inače SPS ne bi učestvovao u vlasti ni sa DS ni sa SNS, jer ne bi imao ko da učestvuje.
Ti mašiš temu, jer pokojnog Đinđića prikazuješ kao manje zlo. Svojevremeno sam zauzimao prilično visoku poziciju u DS tako da znam ko je i šta je bio i kako se ponašao. Dovoljno je reći da je to poprilično odudaralo od slike koja je u njemu postojala u spoljašnjosti. Ti aboliraš od odgovornosti bagru koja se dočepala vlasti (pravi Machtergreifung) i koja je zakucala eksere u sanduk koji je napravio Milošević.
I stvarno, zašto su spaljeni glasački listići 5. oktobra? Zar nije bilo logičnije izneti ih napolje, obrazovati komisiju, prebrojati i reći: evo, istina je to što pričamo? Gde su one milijarde sa Kipra? Netragom nestale, veliki stručnjak Dinkić nije umeo da ih nađe? Gde su 33.5 milijarde dolara duga koje je bagra uzela od 2000. naovamo? U šta su uložene? Zašto i dalje, tokom ovih 15 godina, i dalje prosečno 11 000 mladih godišnje beži glavom bez obzira iz Srbije? Što reče Lord Marshall, these are the things I need to know. Pusti belosvetske zavere i vlade u senci, konkretne svakodnevne stvari su bitne.

Dobro, možda jesi malo promašio temu. Kao prvo, nisu to nikakve teorije, ili kako ti veliš “toerije” o tajnoj svetskoj vladi, masonima i moćnicima iz senke, već priča koja je mnogo puta potvrđena. Meni nije potreban nikakav dokaz ni za šta, jer ja nisam ministar u toj vladi, ili bilo kakav politički faktor, a dokazi ti se nalaze na svakom koraku. Uzgred, ovo je podforum Teorije zavera, pa samim tim na pravom smo mestu. Na podforumu Politika neću mnogo da pišem, jer se tamo skupljaju pretežno prostaci i izmanipulisani ljudi, koji se vređaju međusobno zbog lopte koju su im šutnuli političari, dok oni otimaju njihov novac i njihovu budućnost, i smeju im se u lice. Naravno da se sve radi iz razloga zbog koga se uvek radilo, odnosno zbog moći, vlasti, novca i teritorija, kako bi se osvojilo još više moći, vlasti, novca i teritorija... i tako unedogled. Dobro je ako ne veličaš nikakvog zlikovca Miloševića, niti njegov režim. Onda se u dobroj meri slažemo, jer i meni je prilično svejedno ko je na vlasti, pošto se ne uzdam ni u jednog jedinog političara, mada mi je draže da na vlasti bude neko ko može negde da ode, i kod koga neko iz sveta hoće da dođe, nego iskompleksirana svinja koja zatvori u kavez i sebe, i građane, i državu, i koga niko ne zarezuje ni 2%. Diskutabilno je to da li je 5. oktobar bio revolucija koja jede svoju decu, ili pak “dešavanje naroda”, ali ne može se smetnuti s uma da je narod masovno izašao na ulice i da u Beogradu nikada nije bilo više ljudi na jednom mestu, da se stvorila kritična masa koju nije bilo moguće razbiti, da čak ni režimska policija ništa nije mogla da učini da bi spasila režim koji je izgubio izbore. Znam šta se dešava u revolucijama kao što su bile Francuska buržoaska ili Ruska boljševička revolucija. Slažem se da je ovo kod nas bilo samo restrukturiranje takozvane elite, odnosno kako kažeš “preraspodela para i vlasti između polupismenih primitivnih geaka”. Slažem se da SPS ne bi učestvovao u vlasti ni sa DS ni sa SNS, jer ne bi imao ko da učestvuje. Ali to opet ukazuje na masone, koji su uvek u vlasti, bez obzira koja je opcija pobedila. Seti se doktora Ivana Ribara. Pred Drugi svetski rat on je bio predsednik Parlamenta Kraljevine Jugoslavije, a posle tog rata bio je predsednik Skupštine Socijalističke Jugoslavije. Sistem se totalno promenio, a isti čovek, samo zato što je mason, ostao je na istom mestu. Evo ti svežiji primer. Pogledaj Rasima Ljajića. On je ministar od 2000. do danas, bez obzira koja opcija osvoji najviše glasova na izborima.

Kao drugo, ja ne mašim temu, jer pokojnog Đinđića prikazujem kao manje zlo. On je to zaista i bio. Manje zlo u tom trenutku, neko koga je svet uvažavao, neko ko je negde išao, sa nekim sarađivao i kod koga je neko dolazio. Šta je Milošević uradio i gde je otišao 90-tih godina prošlog veka. Poslao je Živadina Jovanovića u Severnu Koreju i hvalio se prijateljstvom sa najgorom državom na svetu. Poslao je Šešelja kod Sadama Huseina. I to je sve. Ja nikada nisam zauzimao prilično visoku poziciju u DS, kako ti veliš za sebe, ali jesam bio funkcionerčić u jednom opštinskom odboru u Beogradu, sredinom 90-tih, dok sam studirao arhitekturu, poznajem privatno Borisa Tadića, tako da i ja znam ko je i šta je bio Đinđić, kao i kako se ponašao. Znam da je to poprilično odudaralo od slike koja je o njemu postojala u spoljašnjosti. I sećam se kako su mi starije kolege zamerile što sam na jednom sastanku izneo neke svoje lične političke stavove, a oni me opomenuli; parafraziram: “Momak, ne možeš iznositi svoje lične političke stavove, već samo stavove stranke.” Tada sam shvatio da nisam beskičmenjak, da se ne mogu prodati i kupiti, da politika nije za mene, i okanuo sam se iste. Mi se u osnovi slažemo. Ja ne aboliram od odgovornosti apsolutno nikoga, jer nisam nikakav politički faktor, a posebno ne bilo kakvu bagru, jer sam alergičan na bagru generalno.

I stvarno, glasački listići su spaljeni 5. oktobra zato što je na njima bilo zaokruženo Miloševićevo ime nekoliko dana pre nikada održanog drugog kruga. Nemoguće da to ne znaš kao nekadašnji visoki funkcioner DS-a. Lično sam video listiće na kojima je bilo zaokruženo njegovo ime. Izašli smo na ulice da ne dozvolimo krađu glasova. Komisija je napravljena kasnije i glasovi iz prvog kruga su prebrojani. Rezultate znamo. Glasovi iz drugog kruga se nisu mogli brojati, jer ga nije ni bilo. Hvala bogu da nije. Tada je bilo bitno samo poraziti režimske policajce, koji su plakali kao mala deca, nakon što su na nas ispucali gomilu suzavca i zagušljivca. Kako ćeš prebrojavati glasačke listiće u četvrtak 5. oktobra, koji su na sebi imali datum od nedelje 8. oktobra? Nelogično. Milijarde sa Kipra ukrao je Dinkić... i još neko oko njega. Pa to je valjda svima jasno. Sav novac je neko opljačkao i odneo, a mi se sada raspravljamo na ovoj temi koja političarska svinja je bila u pravu a koja nije. Svi su bagra i tačka. Samo Đinđić je bio manje zlo od Miloševića i to smo valjda dokazali, jer bolje je imati lidera koji negde ide i sa nekim sarađuje, nego nekoga ko ne ide nigde a sarađuje jedino sa Severnom Korejom, najgorom državom na svetu. Pametnom dovoljno, a vidim da si pametan sagovornik. Pravo osveženje za ovu temu, gde povremeno upadnu infantilci kao padobranci i samo kontriraju radi nekih svojih frustracija. Ljudi beže iz Srbije zato što u zemlji u kojoj su zamrznute plate i penzije, a euro mahnito raste, nema nikakve perspektive. Očigledno. Takozvane belosvetske zavere i vlade u senci i jesu za ovaj podforum, a u zaveru ne veruju samo dve vrste ljudi: oni koji su umešani u zaveru i oni koji su budale. Ti nisi ni jedno ni drugo i zato probaj da sagledaš stvari iz pravog ugla, odnosno da vidiš i lice i naličje svih stvari, a ne samo lice. Konkretne svakodnevne stvari su u ovim našim uslovima veoma diskutabilne, a ja sam diskutant koji je najviše pisao po ovoj temi i dao najveći doprinos razotkrivanju nekih tajni. Ajd uzdravlje.

Poslednja izmena:
Vidiš da se ovaj registrovao na forum samo da bi branio političke pigmeje s kraja prošlog veka. Verovatno nije shvatio da je sada 2016. i da SRJ više ne postoji, a samim tim ni svinjski režim SPS-JUL, a da se kučka Mira nalazi na Interpolovim poternicama i da nikada više sa dnevnika RTS-a neće nazivati 80% građana ove države, protiv čije se nezavisnosti zalagala, boreći se za buđavu Jugoslaviju, stranim plaćenicima i domaćim izdajnicima. Nema više. Ekipa koja je danas na vlasti je skoro sve ista bagra koja je i onda bila na vlasti, i već su počeli da ruše Srbiju, od smanjenja palata i penzija, pa sve do divljanja kursa eura. Cilj im je da naprave od Srbije najbedniju državu u Evropi. Milošević bi im zavideo na tome kako uništavaju sopstvenu državu. Dobri su mu naslednici.

Само луд човек може тако нешто помислити, Милошевић је мртав и неће га спасити нити вратити све поцепани и крезави отпораши да га зову, а камо ли ја.
Говорим ти колико је Српски народ глуп и залуђен, а то доказујеш ти сваким постом. Тебе је мржнја испунила, ту нема лека и поправке. То ти је најгора болест која је могла да те задеси. Пишеш овде само неке глупости које ја немам намеру да читам, јер се иза сваког поста назире дијагноза.

Ђинђић је био премијер и мени је жао да је убијен, не зато што је Зоран Ђинђић већ зато што је премијер. А ти се радујеш смрти и купаш у мржњи, то ти је омогућио Западни сатанизам. Расправа с тобом је бесмислена из горе наведеног.

Ajde nemoj zajebavati, Toma mason? Vučko sa onim rukama može da prođe, ali Toma iz Bajčetine...

toma2.jpg

Pre bih rekao da je on prikriveni iluminat (ne znam kog reda i roda), ima taj spontani izgled običnog čoveka a u stvari je iluminatčina par ekselans. :lol:

Znači, ovi masoni masni u velikim ložama lože ljude. z:D

Auh kakav vrhunski intelektualni komentar. Najprvi i najglavniji post sveta. Ali "najprvi i najglavniji". Sa deda mrazom na prvi celodnevni dan proleća. :rotf:

- - - - - - - - - -

Kad ne znaš koga da okriviš za nešto, masoni su najsigurnija opcija. :mrgreen:

Pa tako nekako. Naročito ako si ušao u njihov krug, pomalo nešto video, i onda izašao. :mrgreen:

Само луд човек може тако нешто помислити, Милошевић је мртав и неће га спасити нити вратити све поцепани и крезави отпораши да га зову, а камо ли ја.
Говорим ти колико је Српски народ глуп и залуђен, а то доказујеш ти сваким постом. Тебе је мржнја испунила, ту нема лека и поправке. То ти је најгора болест која је могла да те задеси. Пишеш овде само неке глупости које ја немам намеру да читам, јер се иза сваког поста назире дијагноза.

Ђинђић је био премијер и мени је жао да је убијен, не зато што је Зоран Ђинђић већ зато што је премијер. А ти се радујеш смрти и купаш у мржњи, то ти је омогућио Западни сатанизам. Расправа с тобом је бесмислена из горе наведеног.

Samo lud čovek može da se raspravlja sa nekim koga smatra za ludog čoveka. Milošević je mrtav biološki, ali neke njegove ideje su, na žalost, još uvek prilično žive. Ne postoje nikakvi pocepani i krezavi otporaši. Pre bi se moglo reći pocepani i krezavi JUL-ovci.

Nemaš ti meni šta da govoriš. Pogledaj moje superiorne postove, pune argumenata, na svim ovim stranicama, i tvoje inferiorne postove, ispunjene frustracijama, bez trunke argumenata. Sumnjam da postoji narod koji je glup i zaluđen, kako ti to veliš. Samo pojedinci iz svakog naroda mogu da budu glupi i zaluđeni, što upravo ti dokazuješ svakim svojim infantilnim i inferiornim postom. Sreo sam neke ljude, penzionere, što kukaju kako im je smanjena penzija, ali galame kako će glasati ponovo za onoga što im je smanjio penziju. Idi i reci njima da su glupi, jer ti kroje kapu tako što odabiraju inferiornu vlast na izborima. Samo glup čovek može za mene reći da sam glup, nakon svih onih argumentovanih postova koje sam ostavio na ovoj temi, ili mu je jednostavno krivo što me ne može nadmašiti i nadgovoriti, pa puca kao zvečka. Neka svako pročita prvo moje superiorne i argumentovane a onda i tvoje inferiorne i naergumentovane postove - i sve će mu biti jasno. To što je tebe mržnja ispunila, i što tu nema leka i popravke, zadrži za sebe. Kad nekoga ne možeš nadgovoriti, jer si inferioran u odnosu na njega, onda je normalno da pokušavaš da ga izvređaš i lažeš u njegovo ime. Proverena komunistička metoda. Ali ti čak ni to ne umeš, jer si običan diletant. Ja se nisam razboleo godinama, niti ću se ikada razboleti, jer se zdravo hranim i zdravo živim. Žao mi je što imaš projekciju i što sve što govoriš o meni zapravo govoriš o sebi. Dno dna. To što pišeš gluposti i što ti se iza svakog posta nazire dijagnoza zadrži za sebe. Ja nisam iz te tvoje priče, niti ću ikada biti. I tačka. I šta te briga šta sam i kakav sam, nisam te zvao da živiš sa mnom. Oženjen sam a i nisam gej. Tačka.

Đinđić je bio dobar premijer i ubijen je zato da bi se Srbija zaustavila. Ovde su se radovali i raduju njegovoj smrti, i kupaju u mržnji, jedino neki JUL-ovci padobranci, koji upadnu ovde na temu i napišu jednu rečenicu. Zamenio si teze. I to što je omogućio zapadni satanizam (kako veliš “Zapadni satanizam”, nauči da pišeš velika i mala slova, dakle prvo bukvar, pa pravopis), zadrži za sebe. Već sam ti rekao da imaš projekciju i da pišeš o meni ono što si ti. Ja se ne razumem ni u kakav satanizam, niti me bilo kakav i bilo čiji satanizam zanima. Čak ni ne verujem u nekakvog satanu. A pošto sam vegan, odnosno jedem samo voće i povrće, ne mogu da imam ništa sa bilo kakvim satanizmom. Svi satanisti moraju da jedu meso i piju krv na ritualima. Ja nisam čuo da postoji i jedan jedini vegan satanista, niti da će ikada i igde postojati. Po ovome se vidi koliko ne znaš ništa. Ako je rasprava sa mnom besmislena, iz tvojih gore navedenih laži o meni, odnosno tvojih projekcija, zašto se onda raspravljaš sa mnom i praviš budalu od sebe? Koga je briga. Tvoja stvar. I kakve veze tvoje frustracije, izazvane mojim dolaskom na ovu temu, imaju sa ovom temom? Baš nikakve. Promašio si temu, a verovatno i planetu.

P.S. Ako ne čitaš latinicu, evo ti sve ovo i na ćirilici...

* * *

Само луд човек може да се расправља са неким кога сматра за лудог човека. Милошевић је мртав биолошки, али неке његове идеје су, на жалост, још увек прилично живе. Не постоје никакви поцепани и крезави отпораши. Пре би се могло рећи поцепани и крезави ЈУЛ-овци.

Немаш ти мени шта да говориш. Погледај моје супериорне постове, пуне аргумената, на свим овим страницама, и твоје инфериорне постове, испуњене фрустрацијама, без трунке аргумената. Сумњам да постоји народ који је глуп и залуђен, како ти то велиш. Само појединци из сваког народа могу да буду глупи и залуђени, што управо ти доказујеш сваким својим инфантилним и инфериорним постом. Срео сам неке људе, пензионере, што кукају како им је смањена пензија, али галаме како ће гласати поново за онога што им је смањио пензију. Иди и реци њима да су глупи, јер ти кроје капу тако што одабирају инфериорну власт на изборима. Само глуп човек може за мене рећи да сам глуп, након свих оних аргументованих постова које сам оставио на овој теми, или му је једноставно криво што ме не може надмашити и надговорити, па пуца као звечка. Нека свако прочита прво моје супериорне и аргументоване а онда и твоје инфериорне и наергументоване постове - и све ће му бити јасно. То што је тебе мржња испунила, и што ту нема лека и поправке, задржи за себе. Кад некога не можеш надговорити, јер си инфериоран у односу на њега, онда је нормално да покушаваш да га извређаш и лажеш у његово име. Проверена комунистичка метода. Али ти чак ни то не умеш, јер си обичан дилетант. Ја се нисам разболео годинама, нити ћу се икада разболети, јер се здраво храним и здраво живим. Жао ми је што имаш пројекцију и што све што говориш о мени заправо говориш о себи. Дно дна. То што пишеш глупости и што ти се иза сваког поста назире дијагноза задржи за себе. Ја нисам из те твоје приче, нити ћу икада бити. И тачка. И шта те брига шта сам и какав сам, нисам те звао да живиш са мном. Ожењен сам а и нисам геј. Тачка.

Ђинђић је био добар премијер и убијен је зато да би се Србија зауставила. Овде су се радовали и радују његовој смрти, и купају у мржњи, једино неки ЈУЛ-овци падобранци, који упадну овде на тему и напишу једну реченицу. Заменио си тезе. И то што је омогућио западни сатанизам (како велиш “Западни сатанизам”, научи да пишеш велика и мала слова, дакле прво буквар, па правопис), задржи за себе. Већ сам ти рекао да имаш пројекцију и да пишеш о мени оно што си ти. Ја се не разумем ни у какав сатанизам, нити ме било какав и било чији сатанизам занима. Чак ни не верујем у некаквог сатану. А пошто сам веган, односно једем само воће и поврће, не могу да имам ништа са било каквим сатанизмом. Сви сатанисти морају да једу месо и пију крв на ритуалима. Ја нисам чуо да постоји и један једини веган сатаниста, нити да ће икада и игде постојати. По овоме се види колико не знаш ништа. Ако је расправа са мном бесмислена, из твојих горе наведених лажи о мени, односно твојих пројекција, зашто се онда расправљаш са мном и правиш будалу од себе? Кога је брига. Твоја ствар. И какве везе твоје фрустрације, изазване мојим доласком на ову тему, имају са овом темом? Баш никакве. Промашио си тему, а вероватно и планету.

- - - - - - - - - -

A naši svi političari u masonima, čak su i javno pristupali. Pa jel moguće da su toliko moćni da omađijaju svaku usijanu glavu? :think:

Kod nas je masonerija estrada. Na žalost.

- - - - - - - - - -

Vučko je mason 35-tog stepena, a Palma i Toma odma iza njega suvereno na 34-tom...

Nemoj da pališ ove AZTEC-e i Шинаватре, pomisliće da masonerija stvarnmo ima 35° umesto 33°. :hahaha1:

- - - - - - - - - -

Ajde nemoj zajebavati, Toma mason? Vučko sa onim rukama može da prođe, ali Toma iz Bajčetine...

toma2.jpg

Pre bih rekao da je on prikriveni iluminat (ne znam kog reda i roda), ima taj spontani izgled običnog čoveka a u stvari je iluminatčina par ekselans. :lol:

Niko te ne zaje6ava. Imaš masone i među vaspitačima u vrtiću/zabavištu...

Ova slika je od ranije, dok je ovaj bio neotesani kamen. Sad radi na sebei, da postane kocka. Primeti se.

Šta reći...

Poslednja izmena:
Niko te ne zaje6ava. Imaš masone i među vaspitačima u vrtiću/zabavištu...

Ova slika je od ranije, dok je ovaj bio neotesani kamen. Sad radi na sebei, da postane kocka. Primeti se.

Šta reći...

“U vaš kraj rado dolazim, kao što idem i u druge krajeve. Malo sam više vezan za šljivu nego za druge voćke. Ali, čim vidiš brdo znaš da mora da se vole šljive.”
RTV Kuršumlija, 12. 9. 2014. godine

tomislav-nikolic-topalko-ambasador-pakistana-selo.jpg

Ma džaba on kleše, vuče ga ta iluminatska veza... :lol:

“U vaš kraj rado dolazim, kao što idem i u druge krajeve. Malo sam više vezan za šljivu nego za druge voćke. Ali, čim vidiš brdo znaš da mora da se vole šljive.”
RTV Kuršumlija, 12. 9. 2014. godine

tomislav-nikolic-topalko-ambasador-pakistana-selo.jpg

Ma džaba on kleše, vuče ga ta iluminatska veza... :lol:

No comment.

- - - - - - - - - -

Tema nije o wannabe masonima vec o kvislingu zoranu.

Kvislinzi bračni par Milošević-Marković. Mrlja na đubrištu istorije.

- - - - - - - - - -

Još kad bi ti znao ko su bili kvislinzi, bilo bi sjajno... :kafa:

Bilo bi lepo da nauči.

Evo kako školovani i kulturni političar razbija dvorsku ludu Šešelja, kako su ga neki novinari nazvali "Šešelj luda na dvoru Karađorđevića"...

Četnik koji se zalaže za Republiku. To je kao da hrišćanin ide na bogosluženje u džamiju. Smejurija.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back