Ko je tu kriv

Zena ima ljubavnika zato sto joj NIJE DOVOLJAN muz,a to je rezultat jedne ljudske neumerenosti,razmazenosti i egoizma.Ako joj je muz ne dpada,uvek se moze razvesti,a preljuba je izdaja i kao takva ne moze se staviti prevarenom muzu na dusu.

Zena ima ljubavnika zato sto joj NIJE DOVOLJAN muz,a to je rezultat jedne ljudske neumerenosti,razmazenosti i egoizma.Ako joj je muz ne dpada,uvek se moze razvesti,a preljuba je izdaja i kao takva ne moze se staviti prevarenom muzu na dusu.

Delom je i vapaj za paznjom. Mislim, nesto tipa: hej, ja postojim..

Keke, svidela mi se ideja, nasao sam resenje za naslikati, triptih, zalim :mrgreen:..

Poslednja izmena:
evo predloga za takmičenje u ljubavničkom višeboju:
discipline
1) brzina postizanja erekcije
2) dužina trajanja erekcije
3) pesničenje u sobi, sa sve odgovarajućim nameštajem
4) spuštanje niz čaršafe sa 3. sprata
5) gologuzi sprint sa jastukom preko k i jaja

Muževi u većini slučajeva jure da biju ljubavnika kad ga uhvate da mu seksa ženu. Zašto je to tako i ko je tu, zapravo, najviše kriv?

1)Nemam pojma zasto je to tako..ni kod muskaraca ni kod zena :confused:...uopste ne razumem potez nasilja u takvim situacijama ...sta ce se time resiti ...osim mozda zakomplikovati do te mere da se krivicno odgovara i jos vise poniziti sebe :thumbdown:

2) Ne znam ko je kriv sto dolazi do toga ali ljubavnik/ljubavnica nije sigurno :neutral:

Back