korisnik 103996
Domaćin
- Poruka
- 4.806
Kriva je najvise zena i njen muz...kakve vize ima ljubavnik?!![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kriva je najvise zena i njen muz...kakve vize ima ljubavnik?!![]()
.....ocigledno ima vize....
![]()
trebaće mu ako je muž neka zajebana i opasna faca, pod uslovom da preživi tu scenu
pa...biti ljubavnik nije za svakog....
ili imas..ili nemas...ono...
uuuuuuuuuuu..........frka...........![]()
Muž. Šo je tražila sa straneMuževi u većini slučajeva jure da biju ljubavnika kad ga uhvate da mu seksa ženu. Zašto je to tako i ko je tu, zapravo, najviše kriv?
.....ocigledno ima vize....
![]()
Zena ima ljubavnika zato sto joj NIJE DOVOLJAN muz,a to je rezultat jedne ljudske neumerenosti,razmazenosti i egoizma.Ako joj je muz ne dpada,uvek se moze razvesti,a preljuba je izdaja i kao takva ne moze se staviti prevarenom muzu na dusu.
ha ha ha *VEZE o nepogresivi ljudi oprostite meni bednici sto sam pogresila u jednom slovu![]()
evo predloga za takmičenje u ljubavničkom višeboju:
discipline
1) brzina postizanja erekcije
2) dužina trajanja erekcije
3) pesničenje u sobi, sa sve odgovarajućim nameštajem
4) spuštanje niz čaršafe sa 3. sprata
5) gologuzi sprint sa jastukom preko k i jaja
Stav
Znate sta je to...?![]()
ha ha ha *VEZE o nepogresivi ljudi oprostite meni bednici sto sam pogresila u jednom slovu![]()
Misliš, krut stav?
ma razumeli te šta si htela da kažeš, nego se lepo namestilo
Ne.To je ono kad zna sta hoce.
Od muza se ne bezi![]()
Muževi u većini slučajeva jure da biju ljubavnika kad ga uhvate da mu seksa ženu. Zašto je to tako i ko je tu, zapravo, najviše kriv?
Muževi u većini slučajeva jure da biju ljubavnika kad ga uhvate da mu seksa ženu. Zašto je to tako i ko je tu, zapravo, najviše kriv?