ko je trenutno...

e ti si onaj shto posmatra i izvlaci korist

haah pa eto vidish da si se i ti ukljucio

zato shto je uman. je l da zovem nebojshu bre bundevo ali ne ovog

ma shto sramota. koja je tvoja funkcija
mroam nekog da zlostavljam

pazi kad ja reagujem na Jagoda primila sam se na taj pseudonim : ))
mislim moj eime nema veze s tim

a jagoda je klitoris a klitoris je organ zhene iskljuciov za uzhivanje. slucajno je to tako.
vidih ja sam u stvari veshtica mogu taj marketing da udarim i da se przhe a mozda jesam stvarno mene su tako cimali za sex a nisam riba mogu da s elazhem tako.

kao gotski lukovi u katedralama su u stvari vagina kao to predstavljaju i to dokazuju kao. a minezengeri su bili obozhavatelji kulta marije magdalene koja je bila..ok ovo je previshe
tako nekako

samo mi nije jasno mesto device marije zar je moguce da su to izmislili

ti si na malti!?

ebote vas dve imate cudne podudarnosti.

sto ces sad da spavash

a tamo si na raspustu ili zivis ...el dosadno ziveti s deckom?
kako ispunjavash vreme...koliko dnevno ga srecesh...kako je moguce trpeti nekog stalno

?:
samo mi nije jasno mesto device marije zar je moguce da su to izmislili
To je samo rezultat 2000 godina popagande svestenika zenomrzaca kojima zbog straha od zena/zenskog polnog organa nije mogao da se digne pa su svoju mrznju prema zenama sakrili iza slike "ciste" i "bezgresne" device istovremeno ugradjujuci sadomazohizam u religijske kanone kroz celibat.

The Zapatista Army of National Liberation (Ejército Zapatista de Liberación Nacional, EZLN) is an armed revolutionary group based in Chiapas, one of the poorest states of Mexico. Their social base is mostly indigenous but they have supporters in urban areas as well as an international web of support. Their most visible leader by far is Subcommander Marcos.

Some consider the Zapatista movement the first post-modern revolution: an armed yet non-violent revolutionary group that incorporates modern technologies like satellite telephones and the Internet as a way to obtain domestic and foreign support. They consider themselves part of the wider anti- economic globalization movement.

zapatistas-thumb.jpg

heh shto sam nabasao...p jbte sad mi je jasno...e shto ne znadoh ranije (:

Back