Ko je ta druga?

Pa sam si se zajebao i opleo po devojkama koje slusaju grand a zaboravio da si ih tucao rado, sto te ne cini nista boljim od njih, ista vam je dubina da se tako plasticno izrazim
I hbg sad ljudima upalo to u oci vise nego ono sto si ti hteo da bude tema :lol:

Ne ide da se pljuje po onima u koje si ulazio, jer automatski pljujes po sebi

Ti bas slabo kapiras
Ne drnda te niko sto su ti ribe slusale jk
Drnda te sto pljujes po ribama koje si sam birao da jjebes

Ja sam prilicno glup i ogranicen covek :) da li mislis da sam sa svojih 22-23 nosio leksikon sa sobom na dejt sa super sissama?
Bolelo me uvo sta slusa dok ne pocne da se kune u neke meni "ne hvala" kvazipevace.
A Ti samo si sa punk-rokerima bila? ili je zalutao i neki Karuzo, Pavaroti fan :D

kada sam bio mladji i raskidao sa devojkama zbog "razlike u muzickom ukusu" npr. ili koji god razlog da sam naveo, prvo pitanje je bilo KO JE TA DRUGA? :D

Zene daj pojasnite mi zasto? Kako to da ne prihvatate da NIJE neka druga da postoje i drugi razlozi za razlaz.
Nemam pojma. Nikad se ni jedan nije usudio raskinuti sa mnom, a kamoli da mi zucne o nekom razlogu. Zamisli da mi kaže, ostavljam te zbog uraslog nokta na nozi.

Bilo bi mu sssssk

Ti bas slabo kapiras
Ne drnda te niko sto su ti ribe slusale jk
Drnda te sto pljujes po ribama koje si sam birao da jjebes
A ti baš ne kapiraš šalu. 😊
Sad zbilja, muškarci su vrlo praktična stvorenja. Pogotovu mlađi muškarci koji teže lepršavim vezama i kojima je da se tako izrazim akcenat na fasadu. Tja, pa ne misli je ženiti. :mrgreen: Nije fer? E pa nije....ali ljubav u većini slučajeva nije fer. Mi žene smo te koje u stvari komplikujemo.

Kako sazrijevaju i ukoliko se pokaže da ih privlači i nečija osobnost, imaju ista interesovanja, ukus za muziku itd utoliko bolje i tako im se javlja i želja za konkretnijim dubljim odnosom/vezom/brakom.
kada sam bio mladji i raskidao sa devojkama zbog "razlike u muzickom ukusu" npr. ili koji god razlog da sam naveo, prvo pitanje je bilo KO JE TA DRUGA? :D

Zene daj pojasnite mi zasto? Kako to da ne prihvatate da NIJE neka druga da postoje i drugi razlozi za razlaz.
Kad sam bila mlada i neki mladić bi raskinuo samnom ja nisam pitala ništa. Nije me ni zanimalo. 😁 Poprilično sam to dobro podnosila možda i zbog svoje mladosti ali i svjesnosti da naiće neki drugi. :D

Kasnije kad sam bila starija i kad bi neki prekinuo samnom me više interesovao razlog. Ponekad bi pitala čisto da vidim šta ima da kaže, pa ga puštam i slušam kako petlja, laže 😛 ali ako mi vjeruješ nikada nisam upitala ko je ta druga? Iz prostog razloga i da jeste ne bi mi rekao a i meni samoj ne bi bilo prijatno saznanje da me pomela neka druga.😂

Kraj je kraj, idemo dalje i trudila se znanstveno da propadnemo barem dostojanstveno. 😊

Back