Ko je ta druga?

krompir 2.1.

Legenda
Banovan
Poruka
51.813
kada sam bio mladji i raskidao sa devojkama zbog "razlike u muzickom ukusu" npr. ili koji god razlog da sam naveo, prvo pitanje je bilo KO JE TA DRUGA? :D

Zene daj pojasnite mi zasto? Kako to da ne prihvatate da NIJE neka druga da postoje i drugi razlozi za razlaz.

kada sam bio mladji i raskidao sa devojkama zbog "razlike u muzickom ukusu" npr. ili koji god razlog da sam naveo, prvo pitanje je bilo KO JE TA DRUGA? :D

Zene daj pojasnite mi zasto? Kako to da ne prihvatate da NIJE neka druga da postoje i drugi razlozi za razlaz.

Раскидао си због разлике у музичком укусу?

:eek:

ima se, može se

Да. Имао сам рибу која је слушала само Гранд параду.

И облачила се скоро па као гранд.

И, генерално, није да ми нешто смета музички укус, али ништа друго није имала на лаптопу (а тад се није баш слушао јутубић), па смосамо слушали Гранд параду.

Мало ми сметало што само то слуша.

Али није баш било још нечега на видику, па сам трпео.

Pa nije bas da je odmah rekla

"caoooo ja sam Dragana i meni je JK boginja" malo se i reklamirala kao kul riba :lol:
Na prvom dejtu pricam o muzici
Ne moze da se desi da udjem u neki dalji odnos ako se ispostavi da slusa jk jjebo te mis ...knjige filmovi muzika religija kultura politika sve se to proceslja na dejtu

Nego kakis sad, draze ti da ga umocis par puta pa onda kao aj smeta ti jk kad si saznao posle 3 nedelje umakanja, jesteeee, veverice smo
Lepo kazi nisi ni imao namere da sa takvom ista vise radis osim malo umakanja par puta pa cao

pa sad ******* nanprvom dejtu ja pricao kao da konkurisem za admina i nije bas pricala samo je klimala glavom od odusevljenja :mrgreen:
ko da misli na muziku kad je imala sesi ufffff i usta punacka prelepa i te okeeeeee.....

Napisao si "raskidanje s devojkama" u množini znači da ih je bilo više koje su volele folk. Pitanje sledi, kako su te takve uopšte privukle
A odgovor na tvoje pitanje je da one kroz takve pesme koje slušaju verovatno misle da su posebne ribe koje se ne ostavljaju iki ostavljaju samo radi "bolje ribe" makar misle da takva uopšte ne postoji :roll::roll:

Poslednja izmena:

Back