KO JE SRBIN I SRPSKOGA RODA, A NE DOŠO.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Fender_s:
Pre svega necu da raspravljam s tobom, jer vidim da si mnogo glup, sluzis se Srpskom propagandom i mesas veru sa politikom. Samo ovo cu ti reci - gledaj ti svoju Srbiju koja svaki dan je sve manja, svi beze od vas (sad ce i Vojvodina - videces), mani se ti Kosova t.j nase drzave, nije tvoj problem, mozes da dodjes ovde jedino kao turist, kad budes skupio pare, jer znam kako zivite tamo, po satorima.
Kazes da je nasa drzava t.j Kosovo mafijaska drzava! Hmm, pa glupane, vidis kakav ste pokvaren narod - izigravate zrtvu, a dosli ste ovde na Kosovu, ubili ste nevine ljude, decu, zene, starce, spalili kuce itd. Ti meni pricas o mafiji a Beograd je poznat pod imenom "mali Chicago" gde deluju kriminalni klanovi (primer. Vozdovacki, Zemunski itd).
Ako mi zivimo u XV veku, onda vi zivite u XIV, jer smo se dokazali pametniji od vas (sto i jesmo), uspeli smo da da zauzmemo nasu zemlju od vas lopova.
Sto se tice zena, nase zene rade, emancipovane su, verne su za razliku od vasih zena, koje vas varaju na svakom koraku. Mi barem imamo stabilnu familiju (osnovna celija drustva), kod nas nema razvoda braka. Koliko ima kod vas?! Citaj ovo: "Srbija se poslednjih godina svrstava u zemlje sa sve većim brojem razvedenih brakova, a posledica toga je i sve veći broj maloletne dece koja žive samo sa jednim roditeljem, najčešće s majkom" , evo ti i link:
Sto se tice verskih objekata - jeste, ima spaljenih crkava, ali i vi ste spalili dzamije u Beogradu, u Nisu i jos nekim mestima. Ja sam protiv toga, naravno, jer i dzamija i crkva su Bozije kuce, ali vi verske objekte koristite za politicke svrhe!
Kakva bre Al Kaida sta pricas gluposti? Ja sam protiv njih, vise nego ti, jer oni nisu muslimani - pravi musliman ne ubija nevine ljude, eto zasto sam protiv njih! Znaci nije istina da nam Al Kaida pomagala. Citaj kakvu si glupost napisao: hahaha, zamisli Al Kaida i Ameri zajedno protiv vas Srba. SVASTA!!
Plakali su ljudi u Albaniju jer su bili isterani iz svojih kuca, ubili ste im decu, muzeve, oceve, sinove itd! SAD PLACETE VI!
Na kraju, zapamti ovo - ceo svet vas mrzi, jer znaju da ste svaki rat u bivsoj Yu poceli vi (i izgubili naravno), pocinili ste genocid nad civilima, zato su vam politicari i generali u HAG!

I ti meni kažeš da sam glup...
Pećinski čoveče, niti znaš šta pišeš niti znaš istoriju niti si se ikada maknuo iz te tvoje selendre...
Beograd ima više stanovnika nego cela Albanija zajedno sa vama šiptarčinama.
1912. su vam Francuzi izmislili naciju, jezik i pismo.
Do 1990. ste živeli u zemlji orlova najzabitijoj i najzaostalijoj zemlji na svetu, opasanoj bunkerima.
Jedino što znate da proizvedete to je droga.
Još živite u plemenskim zajednicama, gde otac kreše snajke, gde se ne zna ko je otac kome detetu...
Pravite gomilu musave i nepismene dece. Fakultete ste zavšravali u Prištini po ključu jer niste znali ni svoj jezik pošteno, a kamoli srpski...
Ni dan danas niste odmakli dalje od mračnog srednjeg veka u kome vas je držao Enver Hodža 50 godina...
A oni srećnici koji su uspeli da pobegnu i dokopaju se Srbije i Kosmeta bili su srećni što su došli u civilizaciju...
Pravite zidove oko svojih kuća da drugi ne vide jad i bedu unutar tih dvorišta...
O emancipaciji nemate pojma.
Ponosite se time što ste klali, ubijali, kidnapovali nesrećne civile, a kada vas je vojska i policija poplašila pobegli ste u Albaniju i kukali kako Srbi vrše genocid nad vama.
Da niste obećali i dupe Amerima u zamenu za vojnu pomoć, danas vas više ne bi bilo na KiM.
Toliko si jadan i bedan sa ovom tvojom propagandom da je to strašno.
Evo i tebi par slika pa pogledaj kakve ste vi životinje:

albanski_teroristi_glava.jpg

obnova_svnikola1.jpg

KORISA4.JPG

003.jpg

ovkodsgl.jpg

Je li zato sto je Kosovo od strane Interpola proglaseno za "glavno cvoriste puta droge od Bliskog Istoka ka Zapadnoj Evropi", "zemlja snabdevac u lancu trgovine zenama", itd.?

Da li zbog toga sto mogu da se "ponose" cinjenicom da od 5 najvecih narko-kartela u Evropi, 2 drze njihovi sunarodnici?

Da li zato sto 3/4 stanovnistva zivi ispod granice siromastva koja, po UN metodologiji, znaci da je potrosnja po osobi manja od $1 dnevno?

Ili po tome sto Kosovo, po podacima UNDP-a, ima najvise nepismenih u Evropi (oko 11%), sa skoro cetvrtinom stanovnistva koje je funkcionalno nepismeno?

Da li time sto, po podacima Svetske banke, imaju nezaposlenost od 64% radno sposobnog stanovnistva?

Ili mozda po tome sto imaju ubedljivo najnizi BDP po glavi stanovnika u Evropi?

Sto im je pokrivenost uvoza izvozom "impresivnih" 4.9%?

Bice pre da je zbog toga sto im siva ekonomija cini skoro 3/4 BDP-a, zar ne?

Da li zato sto po oceni bivseg sefa UNMIK-a (Haryja Holkeryja) stepen korupcije je takav da "paralise i najosnovnije funkcionisanje sistema"?

Da li zbog toga sto im je "okupatorska" Srbija na ime otplate njihovog spoljnog duga samo u 2006. servisirala (vratila ino-poveriocima) $1.23 milijarde iako od 1999. ne ubira ni pare poreza?

Je li zato sto je u vreme i SFRJ i SRJ Kosmet sa svojim elektranama bio izvoznik struje a sada su tamo restrikcije po 9 sati dnevno, jer nemaju strucnog (tehnickog) kadra za odrzavanje elektrana?

O politickoj kulturi, nivou demokratije, postovanju prava manjinskih zajednica i sl. tek da ne pricamo?

Ovo su samo neka od pitanja koja su mi prva pala na pamet. Ako je odgovor: "jeste, zbog toga", onda priznajem da ste me ubedili i da Kosovo danas nije "crna rupa Evrope" (ocena bivseg americkog ambasadora u Beogradu, Willliama Montgomeryja) vec "dugorocno perspektivna zemlja i faktor stabilnosti na Balkanu" (Agim Ceku).

Bedo jedna ljudska i ti se usuđuješ nekome da nešto kažeš!!!

KO MI KAŽE... POTOMAK KOLJAČA I UBICA NAJGORE VRSTE.
PRIPADNIK NAJZAOSTALIJEG I NAJMONSTRUOZNIJEG A UJEDNO NAJNEPISMENIJEG NARODA U EVROPI!!!
POGLEDAJ PODATKE GORE GOVNARU!!!

Ili po tome sto Kosovo, po podacima UNDP-a, ima najvise nepismenih u Evropi (oko 11%), sa skoro cetvrtinom stanovnistva koje je funkcionalno nepismeno?

:)

@Fender_s:
mars idiote jedan, to su montaze! Ja sam fakultetski obrazovan covek! Ja ne ubijam, nisam ko ti skote jedan!

Ne sumnajm ja da si ti fakultetski obrazovan. Kod vas jedino oni koji završe fakultet znaju da pišu.
Ovi sa osnovnom i srednjom školom ne znaju ni toliko.
nego da te pitam nešto majmune, taj debilizam kojim zračiš i ta mentalna bolest koja te je ophrvala... je li to posledica genetskog debilizma zbog incesta koji su tvoji preci sprovodili međusobno generacijama ili je zbog osiromašenog uranijuma kojima su vas častili vaši "dobrotvori"??? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back