KO JE SLEDEĆI: Na redu nova hapšenja!

У мог Мишка - увек .... :per:
А против овога сам ваздан лајао,
него ти си нов,
млад и неискусан ....

Не одговори ми на питање ....

Nov? Pogledaj datum registrovanja, ako nisam napisao 30.000 poruka ne znači da sam nov :mrgreen:

A, odgovoriću ti... u zatvoru će završiti i Kole, i mnogi drugi za koje nismo sanjali... Nemojmo biti pesimisti, daće Bog... ;)

Nov? Pogledaj datum registrovanja, ako nisam napisao 30.000 poruka ne znači da sam nov :mrgreen:

A, odgovoriću ti... u zatvoru će završiti i Kole, i mnogi drugi za koje nismo sanjali... Nemojmo biti pesimisti, daće Bog... ;)

Е, добро ....

Мис'им ако ти кажеш - онда мора да је тако, јел' ....

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ништа Тужилаштво,
ништа Суд ....

И Коле на робију
па ком опанци - Том и Џери ....

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Ovi iz SNS`a stvarno prave sprdacinu .Borba protiv korupcije ne smije biti obracun sa politickim protivnicima .
Prosto je nemoguce da su svi kriminalci bliski Demokratskoj stranci , a partije na vlasti ciste .Dinkic postao
svetac ? A koferce ? Naravno da mi ne smeta da Miskovic zaglavi na robiji .Ja sam ga odavno isticao u
postovima kao prvog lopova Srbije , ali metla ne smije da cisti samo zuto smece nego redom !

Ovi iz SNS`a stvarno prave sprdacinu .Borba protiv korupcije ne smije biti obracun sa politickim protivnicima .
Prosto je nemoguce da su svi kriminalci bliski Demokratskoj stranci , a partije na vlasti ciste .Dinkic postao
svetac ? A koferce ? Naravno da mi ne smeta da Miskovic zaglavi na robiji .Ja sam ga odavno isticao u
postovima kao prvog lopova Srbije , ali metla ne smije da cisti samo zuto smece nego redom !

Normalno je da uz vlast budu najveci kriminalci, kako drugacije da postanu najveci. :mrgreen:

A ove iz SNS kad porastu, ce juriti sledeca vlast i tako u krug... :lol:

па они су се исповедили и светац са стиропора им је опростио грехе:pop:

Normalno je da uz vlast budu najveci kriminalci, kako drugacije da postanu najveci. :mrgreen:

Koliko znam , ovi kljucni iz SNS su vec bili na vlasti , ali su samo malo promjenili dresove .
Devedesetih su bili nedodirljivi zajedno sa Dacicevima , a u onim sankcijama je bilo materijala
za robiju koliko hoces !

Koliko znam , ovi kljucni iz SNS su vec bili na vlasti , ali su samo malo promjenili dresove .
Devedesetih su bili nedodirljivi zajedno sa Dacicevima , a u onim sankcijama je bilo materijala
za robiju koliko hoces !
Sto su ih pustili, da nisu mozda primili mito? :think:

Meni je sve jedno koje je boje kriminalac, samo da je zatvoru.
Neka ovi pocnu, a drugi ce vec nastaviti.
Ali zaista da odrade nesto, presude, plenidba, komplet, ovo ovako je smejurija.

pa upravo zato i nećete biti pohapšeni svi odjednom kako red nalaže jer bi tada groktali kako je to politički revanšizam......ovako jedan po jedan i za 4 godine svi iz vrha ds....ldp.....lsv i njihovih poslovnih i privatnih peijatelja biće procesuirani.....imaju lopovi da se pitaju koji je sledeći na redu......

ko kaze da ne sme? :lol:

pa i vi DS-ovci ste radili isto. Vasi lopovi su krali dok ste hapsili samo ove koji nisu sa vama u dilu.

tako je. svi kriminalci se trude da budu uvek uz VLAST

jer samo ako su u talu sa VLASCU mogu da zarade velike pare.

Kriminalci koji podrzavaju opoziciju zavrse vrlo brzo u zatvoru u sklopu "borbe protiv kriminala aktuelne vlasti" :mrgreen:

Zato je pao i Miskovic. Kasno se setio da treba da podrzi SNS.

A da je kao Milan Beko nosio ponude Tomi dok je lezao na stiroporu i strajkovao u bolnici - drugu bi danas pesmu pevao :mrgreen:

tako je. svi kriminalci se trude da budu uvek uz VLAST

jer samo ako su u talu sa VLASCU mogu da zarade velike pare.

Kriminalci koji podrzavaju opoziciju zavrse vrlo brzo u zatvoru u sklopu "borbe protiv kriminala aktuelne vlasti" :mrgreen:

Zato je pao i Miskovic. Kasno se setio da treba da podrzi SNS.

A da je kao Milan Beko nosio ponude Tomi dok je lezao na stiroporu i strajkovao u bolnici - drugu bi danas pesmu pevao :mrgreen:

Tip kriminala koji cveta kod nas, jedino je moguc uz ucesce vlasti, izuzev preprodaje droge, ali to je vec globalni problem.

Miskovic je kapitalac, zato je interesantan, vlast mora nekoga da zrtvuje uz sve probleme koji su nas zadesili.

Zato ovo i dozivljavam kao cirkus, nece biti sustinskog iskoraka, da se uvede red u poslovanje .

borba-protiv-korupcije-hapsenja-miroslav-miskovic-aleksandar-vucic-1355604085-241803.jpg

borba-protiv-korupcije-hapsenja-miroslav-miskovic-aleksandar-vucic-1355604107-241807.jpg

borba-protiv-korupcije-hapsenja-miroslav-miskovic-aleksandar-vucic-1355604095-241805.jpg

http://www.kurir-info.rs/ko-je-sledeci-na-redu-nova-hapsenja-clanak-562043

Чуди ме да у напредњачком партијском гласилу Куриру,у списку тајкуна,нема великог пријатеља Томислава Николића,Милана Бека ?

milan_beko_070410.jpg

Чуди ме да у напредњачком партијском гласилу Куриру,у списку тајкуна,нема великог пријатеља Томислава Николића,Милана Бека ?

milan_beko_070410.jpg

е па неће да може тако видиш да носи ђозлуци ала гррр теКничар и ззлатоусти е таКи се не 'апсе

Back