- Poruka
- 24.429
Gde su sada Mila i ostali koji su bili glavni pred protest u martu? Jedan je otisao da studira u Nemačku i bio je često viđan u Nemačkoj ambasadi. Od čega se zivi tamo negde daleko?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moj komsija cesto ide u izraelsku ambasadu, onda sam skonto da je mosad.Gde su sada Mila i ostali koji su bili glavni pred prorest u martu? Jedan je otisao da studira u Nemačku i bio je često viđan u Nemačkoj ambasadi.
Pajicka nikakav lider nije ni bila, ne znam odakle ti to?Gde su sada Mila i ostali koji su bili glavni pred protest u martu? Jedan je otisao da studira u Nemačku i bio je često viđan u Nemačkoj ambasadi. Od čega se zivi tamo negde daleko?
Živi se od sponzorstva “leve” EU.Gde su sada Mila i ostali koji su bili glavni pred protest u martu? Jedan je otisao da studira u Nemačku i bio je često viđan u Nemačkoj ambasadi. Od čega se zivi tamo negde daleko?
Samo je ona lično pokrenula.Pajicka nikakav lider nije ni bila, ne znam odakle ti to?
Lideri su bili nepoznati od samog početka. Da se znalo da protest stvarno ima lidere, bio bi lako ugašen na početku.Kakva Mila lider. Zaoslena u javnoj ustanovi (to ne ide bez knjižice - partijske). Malo su je sklonili, jer da je tu, ne bi znali šta bi sa njom. Pokušali su je predstaviti kao liderku, te bi je morali i uhapsiti. A gde svoje da hapseGde su sada Mila i ostali koji su bili glavni pred protest u martu? Jedan je otisao da studira u Nemačku i bio je često viđan u Nemačkoj ambasadi. Od čega se zivi tamo negde daleko?
Mila Pajić (& Co.) su se sami sklonili u Hrvatsku da ne bi na sudu morali da objašnjavaju šta su mislili sa onim svojim “gerilskim akcijama”.Gde su sada Mila i ostali koji su bili glavni pred protest u martu? Jedan je otisao da studira u Nemačku i bio je često viđan u Nemačkoj ambasadi. Od čega se zivi tamo negde daleko?
Rekao bih da je tak narativ toliko ozbiljno kontraproduktivan da o tome ne vredi ni diskutovati.Lideri su bili nepoznati od samog početka. Da se znalo da protest stvarno ima lidere, bio bi lako ugašen na početku.Kakva Mila lider. Zaoslena u javnoj ustanovi (to ne ide bez knjižice - partijske). Malo su je sklonili, jer da je tu, ne bi znali šta bi sa njom. Pokušali su je predstaviti kao liderku, te bi je morali i uhapsiti. A gde svoje da hapse
Dakle, ova budala je lider?Da li ste sigurni u to?Rekao bih da je tak narativ toliko ozbiljno kontraproduktivan da o tome ne vredi ni diskutovati.
Oni su režimski pajaci.Gde su sada Mila i ostali koji su bili glavni pred protest u martu? Jedan je otisao da studira u Nemačku i bio je često viđan u Nemačkoj ambasadi. Od čega se zivi tamo negde daleko?
Akcije koje su expresno "procurile" posle 2 h u javnost?Mila Pajić (& Co.) su se sami sklonili u Hrvatsku da ne bi na sudu morali da objašnjavaju šta su mislili sa onim svojim “gerilskim akcijama”.
Pajicka nikakav lider nije ni bila, ne znam odakle ti to?
Pravi lider je izveštavanje N1 i Nove S, a ona je (dok nije bila prinuđena da pobegne pod zaštitu Hrvatske) bila maskota koja se koristila da se stvori utisak zahteva odozdo.Dakle, ova budala je lider?Da li ste sigurni u to?
Ne moze da se pravi jedan jak lider anti-diktatorskom rezimu, iz vise razloga.Pravi lider je izveštavanje N1 i Nove S, a ona je (dok nije bila prinuđena da pobegne pod zaštitu Hrvatske) bila maskota koja se koristila da se stvori utisak zahteva odozdo.
Medijskim sponzorima pokreta ne odgovara da se pojavi neki jak vođa, zato se nikome ne daje više prostora u medijima nego se pažnja skreće sa jednog na dugog. Zna Šolak kako je B92 napravio Vuka Draškovića pa se posle ispekli sa njegovim ličnim ambicijama.
Mila Pajic, 'terorista' sa biber sprejem, a gledaj ove ne-teroriste, ne-kriminalce, ne-ljudske odrone, i ne-ljudske sljamcine:
koliko znam, znam da su jedini blokaderi u srbiji tacnije u bg ovi napredni..uzurpirali su sad i takovsku i tamo prave svako vece poselo sa spletom bosanskih sevdalinki.Gde su sada Mila i ostali koji su bili glavni pred protest u martu? Jedan je otisao da studira u Nemačku i bio je često viđan u Nemačkoj ambasadi. Od čega se zivi tamo negde daleko?