Ko je predsednik USA?

Šta treba da veličam rat u kome je već poginulo na desetine hiljada i Rusa i Ukrajinaca, bombardovano i porušeno, izbeglica na milione. Krvoproliće bratskih naroda, slovenskih i pravoslavnih! Ovi sad to veličaju, to se zove satanizam.
pa, ja i rekoh da zato zagovaram sankcije, jer sve dugo vodi u rat, blokade npr. To ''rodjace'' se salim jer zapad nas vidi kao male ruse, pa me i kolega amer zeza sto je moj rodjak poludeo.
ok, ako sam ja pristrasan po tebi, a koje je tvoje resenje ako su svi zli i pod necijom vlascu - tj. bankarske belosvetske elite?

pa, ja i rekoh da zato zagovaram sankcije, jer sve dugo vodi u rat, blokade npr. To ''rodjace'' se salim jer zapad nas vidi kao male ruse, pa me i kolega amer zeza sto je moj rodjak poludeo.
ok, ako sam ja pristrasan po tebi, a koje je tvoje resenje ako su svi zli i pod necijom vlascu - tj. bankarske belosvetske elite?

Ja sam opisujem stanje stvari. To je sistem, ili preciznije globalni ekonomsko-socijalni sistem. Nema tu rešenja jer mi ne znamo ni šta bi to rešenje moglo da bude, šta bi to trebalo da bude rešeno? Ako iščekujemo stanje stvari koje je drugačije od ovoga, onda je verovatno potrebno da se promeni ekonomski sistem, što nije nemoguće.

Oni koji su pisali o ovome su predlagali da je rešenje da se centralne banke vrate u vlasništvo država te tako da budu pod kontrolom vlada a samim tim i naroda. Možda, ne znam, bankarske elite neće tek tako samo prepustiti tu moć narodu. Takođe su i predlozi da se vlast, moć i autoritet vrati nacionalnim vladama i da se ukloni bilo kakva nadnacionalna struktura. To može da se dogodi jedino nekom revolucijom, naročito u Americi, Rusiji, Kini i ostalim G8, ali koliko je to izvodljivo? A revolucija se gotovo svuda i uvek svodi da se jedna garnitura vlastodržaca zameni drugom bez ikakvih značajnih izmena i poboljšanja za život naroda odnosno za radničku klasu.

Mi ne možemo da svrgnemo jednog piččkoustog 10 godina kamo li šta drugo. Kolika je zaista naša moć ili moć bilo kog naroda?
Ustaj, idi na posao, rmbaj, plaćaj račune, plaćaj porez. Ti si samo jedan mali rob u sistemu. To je sve. A možda više i ne zaslužujemo, jel, narod je stoka, životinje, tog je intelektualnong i duhovnog nivoa. Treba ga nagnati da radi i tako sistem funkcioniše.

Osnovna premisa svih tih moćnih organizacija kako god su se kroz istoriju nazivale: Illuminati, Slobodni Zidari (Freemasons), Bilderberg grupa, Trilateral komisija, Komitet 300, svi su oni zastupali filozofiju da su oni superirorne intelgiencije, superiornih umnih i duhovnih sposobnosti te da oni poseduju znanja i pravo (annuit coeptis) da vladaju narodom koji je stoka (Goyim) narod koji ne zna šta je za njega najbolje. To je njihova filozofija koja možda i jeste ispravna?

Mi možemo reći, ako i postoji svetska vlada, onda važi i ona grčka filozofija - kakav (svetski) narod takva i (svetska) vlada.

Jedino kompletno rešenje bi bilo kroz razvoj nauke i tehnologije i obrazovanja. Ako smo glupi, neobrazovani, naivni i divlji, a jesmo uzmemo li samo primer Jugoslavije, teško je očekivati nešto drugo. Važi ono - sedi di si jer ni za di si nisi.

To je njihova filozofija koja možda i jeste ispravna?

Mi možemo reći, ako i postoji svetska vlada, onda važi i ona grčka filozofija - kakav (svetski) narod takva i (svetska) vlada.
:lol:“The United Nations has declared war on conspiracy theories, describing the rise of conspiracy thinking as ‘worrying and dangerous’ and providing the public with a toolkit to ‘prebunk’ and ‘debunk’ anybody who dares to suggest that world governments are anything but completely honest, upstanding and transparent. The UN also warns that George Soros, the Rothschilds, and the State of Israel must not be linked to any ‘alleged conspiracies.’” https://newspunch.com/un-declares-w...-is-not-secretly-manipulated-by-global-elite/

Poslednja izmena:
Ko je predsednik USA, najkrvoločnije države na svetu i najveće pretnje po nestanak ljudske civilizacije?
-------------------------------------------
~ autorska tema ~

Opšetepoznato je, to više nikakva tajna nije, da je USA duboka država i da je predsednik, mada oni imaju predsednički sistem - predsednik o svemu odlučuje, samo kreatura koja ispunjava zadatke onih zlikovaca iz sene, najčešće mračnih, nemoralnih i zlih lobija, koji rade po sistemu indulgencije, izum RMK, plati, pa se klati, ali neverovatno je, to vređa zdrav razum svakog normalnog i iole obrazovanog čoveka da sadašnji predsednik ima ovakav protokol, čak i za nekakvu nevažnu sesiju na kojoj treba da prisustvuje...

Verujem da bi takvo suludo i bezobrazno protokolarno upustvo (čitaj naredba mračnog podzemlja USA, koju predsednik mora da ispoštuje u celosti) vređalo razum i detetu od šest godina, a ne veteranu koji je u poodmakloj životnoj dobi ...

Evo kako izgleda - crno na belo, to protokolrano upustvo "predsednika":

"TI... uđi u Rooseveltovu sobu i pozdravi sudionike,
TI.... sedi na SVOJE mesto,
Ulaze novinari
TI daj kratku izjavu
Novinari odlaze
TI pitaj Liz Shutler pitanje (Napomena: Liz je na sastanku virtualno)
TI zahvali sudionicima

TI izađi"✍️😉

Posle toga se, sasvim normalno, normalnom čoveku, onako samo od sebe, postavlja pitanje:

Ko je zapravo, stvarno i realno predsednik USA, jer to ova pokretna mumija sigurno nije?

Takvoj nemoralnoj, zloj i debilnoj kreaturi svaki normalan čovek se samo smije

Ako je već sadašnji predsednik USA dementan, a jeste - to svojim postupcima svakodnevno dokazuje, nije mi jasno zašto ga ne stave u kućni pritvor i izoluju od bilo kakvog kontakta sa spoljnim svetom. Ali ne samo iz razloga što bruka Amere, već, prvenstveno, zbog toga što je takav predsednik velika opasnost i to ne samo za Amere, već za celo čovečanstvo. Svedoci smo šta se ovih dana događa u Ukrajini, Ameri su režirali i aktivno učestvuju u toj strašnoj predstavi, ali to nije ništa u poređenju šta se može da dogodi za koji dan, a možda i koji sat. Izazivati, žigosati gebelsovskom propagandom, pretiti i permanentno napadati Rusiju, najveću vojnu silu na svetu, znajući kakvim nuklearnim nauruženjem Rusija raspolaže i javno, gotovo svakodnevno, nagoveštava da će da ga upotrebi, je najveći izazov, nikada u istoriji ljudske civilizacije nešto slično nije zabeleženo, najveća pretnja po nestanak ljudske civilizacije...

Ko to želi?

Odgovor je jasan - oni mračnjaci u USA koji vladaju Amerikom.

P.S.

Koliko je imbecilan sadašnja kreatura koja glumi predsednika Amerike dovoljno je pogledati pažljivije i ovo upustvo o njegovom ponašanjau - uputstvo okrenuo naopako, novinari bulje u tekst, a on u prazan papir.

Krstan Đ. Kovjenić

Pogledajte prilog 1176494

Evo predsednika Amerike

GettyImages-1174663500.jpg

....

:lol:“The United Nations has declared war on conspiracy theories, describing the rise of conspiracy thinking as ‘worrying and dangerous’ and providing the public with a toolkit to ‘prebunk’ and ‘debunk’ anybody who dares to suggest that world governments are anything but completely honest, upstanding and transparent. The UN also warns that George Soros, the Rothschilds, and the State of Israel must not be linked to any ‘alleged conspiracies.’” https://newspunch.com/un-declares-w...-is-not-secretly-manipulated-by-global-elite/

Haha!

Ovo nisam znao.. Nismam do sada čuo za ovo...

The United Nations has declared war on conspiracy theories, describing the rise of conspiracy thinking as “worrying and dangerous”, and providing the public with a toolkit to “prebunk” and “debunk” anybody who dares to suggest that world governments are anything but completely honest, upstanding and transparent.

Googlam i vidim da je ista vest objavljena na mnogim portalima. Pa to jeste odavno postalo opšte pravilo. Svi oni koji su pisali o bilo kakvoj nadnacionalnoj, svetskoj eliti, svetskoj vladi, svetkim moćnicima.. svi su okarakterisani kao "teoretičari zavere" i sve na sličnu temu se smatra "teorijom zavere". Sve je stavljeno u isti koš. Najčešće su zabranjivani a onda i osporavani, ako bi se ikad pomenuli u medijima pomenuli bi se u negativnom kontekstu, kako su diskreditovani i kako je dokazano kako su sve te teorije netačne i kako je dokazano da su netačne, a često bi autori ili oni koji zastupaju takve teorije bili ismevani... mada nikakvi dokazi nikada nisu izneti.

Onda postoje i oni novinari i mediji koji izvrući priče pa prave i plasiraju nebulozne i paranoične teorije zavera (možda npr Ravna zemlja, antivakcina, 5G...) kako bi sve to izrugali i pokazali neozbiljnim, neosnovanim i banalnim i kako bi one koji ih citiraju izrugali i pokazali budalama... Opet sa ciljem da sve to bude više zabava nego bilo šta drugo. Ako bi neki od pisaca ili disidenata ikada i doašo na neki intervju neke značajnije televizije obično bi to bilo sa ciljem da se taj prikažeo kao paranoična budala koja svašta laprda bez ikakvih dokaza.

Od mnogih pisaca ili ljudi koji su davali izjave po pitanju "svetskse vlade" ili "svetske elite", njihovi disidenti ili ljudi koji su bili deo mašinerije pa neke stvari nisu hteli da odu sa njima u grob, u njihovim izajavama zaista i postoji netačnih stvari, stvari koje su se kasnije pokazale kao netačne, nekih njihovih pretpostavki, povezivanja tačaka, ali daleko od toga da je sve netačno i neistinito.

Tako da se danas sve ovo smatra teorijim zavere a to obično znači nešto blisko ludari - grupa ljudi koji su previše neozbiljni ako ne i previše paranoični.

Uzmemo za primer knjigu "Protokli sionskih mudraca" (The Protocols of the Learned Elders of Zion) objavljena prvi put u Carskoj Rusiji 1903 godine. Pretežno su bilo kakvi izvori ove materije uglavnom iz Amerike (obično su te spektakularne teorije zavera vezane za Ameriku, između ostalog i zbog većih tolerancija i slobode govora, na ruskoj strani bi obično prvo završio u gulagu), a ovu knjigu preporučujem i uzmim je za primer jer je izvor sa ruskog govornog područija, i to ne bilo kog već Obaveštajne službe Carske Rusije.

Posojalo je i zvanično suđenje u Evropi po kojem je knjiga proglašena obmanom i njeno štampanje i distibuiranje je zabranjeno i dan danas širom Evrope i sveta. Knjiga opisuje plan Cionista (najbogatijih i politički najuticajnijih jevreja) da ostvare globalnu dominaciju.

Nakon nepunih 30 godina, jevreji zaista jesu preoteli vlast u Rusiji, obrisali Rusiju sa mape sveta i formirali Sovjetski savez u čijoj je vladi bilo preko 80% jevreja. Neke stvari su se zaista i ispunile.

Henri Ford je platio da u svojoj privatnoj biblioteci ima 500 000 primeraka knjige Protokola sionskih mudraca. Možda je i Henri Ford bio samo paranoična budala. Neka svako sudi prema svojim saznanjima.

Poslednja izmena:
Mi kao deca pevali:

U tunelu u sred mraka sija zvezda PETOKRAKA!

Petokraka sa pet pera to je značka proletera.

Amerika i Engleska biće zemlja proleterska!

Hahaa!

Hebga, niko nam nije rekao da je to ustvari pentagram, kako je pravi naziv tom simbolu koji potiče iz Masonerije i Iluminata. A naši se čak sa pentagramom sahranjivali. Gledaš po grobljima pa sve gotovo do 2000tih, sve pentagram do pentagrama. Moćan bio car za pentagramom na čelu. Ovaj Satana gore. Mi zamenili krst sa pentagramom. Pa ja, sve veliki hrišćani, veliki vernici, slave slavu sad. Tito izjavio da je ateista, a mi se onda utrkvali ko će biti veći ateista od Tite. Mi svi bili veći ateisti od tite, a sad veći vernici od patrijarha. Tako isto i večiti plamen koji se nalazi na glavi ove figure Sotone, isto kod nas na sve strane večiti plameni. Moćni su zaista, nema šta. Mi smo za njih sprdnjica, igraju se snama kako im se ćefne.

Pa to jeste odavno postalo opšte pravilo. Svi oni koji su pisali o bilo kakvoj nadnacionalnoj, svetskoj eliti, svetskoj vladi, svetkim moćnicima.. svi su okarakterisani kao "teoretičari zavere" i sve na sličnu temu se smatra "teorijom zavere".
pa, da, i onda psihoholski profili u rangu dobrog bonjanina nama samo lepe etikete da smo ravnozemljasi npr. - zadebiljivanje, masovna hipnoza, globalni idiotizam, dok sprovode agendu skoro pa neometano
Najčešće su zabranjivani a onda i osporavani, ako bi se ikad pomenuli u medijima pomenuli bi se u negativnom kontekstu, kako su diskreditovani i kako je dokazano kako su sve te teorije netačne i kako je dokazano da su netačne, a često bi autori ili oni koji zastupaju takve teorije bili ismevani.
upravo tako:
  1. zabranjivani
  2. osporavani
  3. ismevani
udaraju na najnize strasti, ja ne znam da li postoji covek koji moze da odluci da ostane ozbiljan

Back