Ko je pokro Vuka.

gruja farmer

Početnik
Banovan
Poruka
18
Ja glaso za Vuka i moja cela kuca a ono jako Vuk nije osvojio skoro nista.
Da nisu to dzukele komunjare pokrale Vucinu.Volim ga brale sto ima bradu i sto je
pravi cetnik ko moj djed.
Dace bog da dodje nas covek na vlast pa da vrati sve oteto.
Meni celu gradinu oteli komunisti i dan danas mi je nisu vratili.

gruja farmer:
Da nisu to dzukele komunjare pokrale Vucinu.Volim ga brale sto ima bradu i sto je

Znaci glasas za Vuka jer ima bradu :shock: :shock: :shock:

Doduse i Mesic ima bradu, pa nije cetnik :lol:

gruja farmer:
Ja glaso za Vuka i moja cela kuca a ono jako Vuk nije osvojio skoro nista.Da nisu to dzukele komunjare pokrale Vucinu.Volim ga brale sto ima bradu i sto je

Pa kad si gloop.. Tvoji glasovi otisli Tomi.. Al nema veze i on je kao ctjetnik pa
je sve OK :)

Ја сам се учланио у СОПО у Минхену 24.12.1990-те године. Добро знам шта су ови данашњи почетници....
Вуку је годинама брада све краћа, а о радикалима је сувишно писати. Како може војвода један четнички да мрзи краља а рецимо да воли Слобу.

Правих четника више нема. Већ су одавно мртви или нису у овој држави већ у другој у дубокој старости. Сасвим су другачији од ових наших замаскираних, сањају о монархији зато што је воле а не да би имали неки ашићар од ње........

Као мој деда покојни о коме је једно издање "Погледа" писало. Стрељан и наравно не зна се где је сахрањен...., остале су само неколико слика које радо погледам. То је био четник и то је била држава Србија и то је био народ, а не ово данас.......

Телетабиси..............., поготову комплетно сви политичари без изузетака. Када су дозволили да их неписмени шиптари дриблају у дипломатији све треба да ти је јасно. Само млади , нови , спремни људи могу ову државу да извуку из овог тунела у коме смо више деценија !!!

gruja farmer:
sramota srbije je da za socijaliste slobodana milosevica glasa vise ljudi nego za vuka draskovica....

serb_pagan:
sramota srbije je da za socijaliste slobodana milosevica glasa vise ljudi nego za vuka draskovica....

Срамота Србије је Вук Драшковић и његови комунисти који су гласали за Слобин СПС уместо за свог друга Вука Драшковића, личног секретара друга Мике Шпиљака.

Упамет се комунисти!
:lol:

Crni grujo, ti ili si mnogo naivan ili se zezas ( a mislim da je ovo drugo).
A sigurno nisi video ovu temu, i Daninu najnoviju izjavu:

“Mi smo jedina politička stranka u Srbiji koja je još 1991. bila protiv rata u Hrvatskoj i BiH. Kada su nas zbog toga prozivali u Srbiji, javno sam kazala da ako moj suprug Vuk Drašković i ode u BiH, da će se boriti protiv Srba, odnosno da će biti na strani Bošnjaka koji su brutalno napadnuti.”

Danica Drašković, supruga lidera SPO-a, u intervjuu za “Slobodnu Bosnu”

http://forum.krstarica.com/threads/135374&page=1

"Vuk Drašković rođen je 29. novembra 1946. u selu Međa (Banat, Vojvodina, Srbija) u porodici kolonista iz Hercegovine. Osnovnu školu završio je u Fojnici, gimnaziju u Gacku, a Diplomirao na Pravnom fakultetu u Beogradu 1968. Oženjen je suprugom Danicom Drašković. Govori engleski i ruski jezik."

Пази датум рођења !!! А четник ??? :lol: :lol: :lol:

Lacibg:
"Vuk Drašković rođen je 29. novembra 1946. u selu Međa (Banat, Vojvodina, Srbija) u porodici kolonista iz Hercegovine. Osnovnu školu završio je u Fojnici, gimnaziju u Gacku, a Diplomirao na Pravnom fakultetu u Beogradu 1968. Oženjen je suprugom Danicom Drašković. Govori engleski i ruski jezik."

Пази датум рођења !!! А четник ??? :lol: :lol: :lol:
A govori i engleski u pm...
Sto bi rekao Iron "sit hangri dont beliv" :lol:

Salvantis:
Crni grujo, ti ili si mnogo naivan ili se zezas ( a mislim da je ovo drugo).
A sigurno nisi video ovu temu, i Daninu najnoviju izjavu:

“Mi smo jedina politička stranka u Srbiji koja je još 1991. bila protiv rata u Hrvatskoj i BiH. Kada su nas zbog toga prozivali u Srbiji, javno sam kazala da ako moj suprug Vuk Drašković i ode u BiH, da će se boriti protiv Srba, odnosno da će biti na strani Bošnjaka koji su brutalno napadnuti.”

Danica Drašković, supruga lidera SPO-a, u intervjuu za “Slobodnu Bosnu”

http://forum.krstarica.com/threads/135374&page=1

:) ma znao sam ja da je Vuk u dusi liberal jos '91,samo je do sada trebao da procita sve one silne knjige o liberalizmu...:)
Zamisli uciti cetnike sta je to liberalizam :) Pa coveku bas nije bilo lako :)

nije mi zao sto nije pres'o cenzus,budala cetnicka...

Back