Ko je pocinio preljubu?

ljubavnica ni kriva ni duzna, sta vise napadate trecu osobu, sad sto je zena koja nema morala to je druga stvar to ne znaci da taj koji vara nije mogao da bira sta ce da radi, ali meni je to ah oh jadan on, naleteo na picqu na putu i upao u nju patronizujuce za svaki iole inteligentan oblik zivota. za prevaru mogu da budu krivi onaj koji vara i njegov supruznik, njihov odnos, a taj treci je mogao da bude bilo ko u tom slucaju.

Preljuba je sama po sebi kada devojka pristane da bude ljubavnica ozenjenom muskarcu - ili muskarac sa udatom zenom ;)

Ko nije spreman na preljubnicki zivot bolje da tako neto zaobidje i trazi slobodnog partnera :aha:

Prvo to sami zele a onda kukaju na preljubu = licimerno

Kada su Karlu Bruni prozivali da je imala burnu proslost,i niz afera sa ozenjenim muskarcima-ona je odgovorila: Ali JA nisam preljubnica-oni su..ja sam tada bila slobodna devojka. Hahahahaha

Pa rek'o,da priupitam ... kako drugi to posmatraju....

Kada su Karlu Bruni prozivali da je imala burnu proslost,i niz afera sa ozenjenim muskarcima-ona je odgovorila: Ali JA nisam preljubnica-oni su..ja sam tada bila slobodna devojka. Hahahahaha

Pa rek'o,da priupitam ... kako drugi to posmatraju....

Da zene nikada nisu krive :malav: uvek su muskarci :lol:

Nema veze da li si slobodna bitno je da si bila sa ozenjnim likom i ucinili preljubu :zper:

Za mene je to ok ako oboje kapiraju kakva je to veza i ne ocekuju vise od sexa i malog provoda :per:

Ne volim kada slobodna devojka rasturi neciji brak sa decom :manikir:

krivi su on i njegova zena...oboje jer nemaju muda ili da sednu ko ljudi i rese probleme ili da prekinu tu cirkusku paradu u kojoj zive, jer varanje je ipak posledica loseg odnosa
niko ko ima sve sto mu treba u svojoj kuci nece ici naokolo i traziti ono sto mu nedostaje, kod druge zene...i ne radi se tu samo o sexu, vec o nedostatku zdrave komunikacije, razumevanju, paznji, bliskosti...

krivi su on i njegova zena...oboje jer nemaju muda ili da sednu ko ljudi i rese probleme ili da prekinu tu cirkusku paradu u kojoj zive, jer varanje je ipak posledica loseg odnosa
niko ko ima sve sto mu treba u svojoj kuci nece ici naokolo i traziti ono sto mu nedostaje, kod druge zene...i ne radi se tu samo o sexu, vec o nedostatku zdrave komunikacije, razumevanju, paznji, bliskosti...

Ah...da je samo tako....
Ja znam za slucajeve da muskarci se jednostavno zasite jedne zene, i pocnu da svrljaju kao i pre braka...

:deda:

Kako izgleda brak?

Oboje koji su bili prvi nevini jedan drugom, to je svetinja braka, po biblijskom modelu.
Sve dok jedna strana, nebitno da li je žena ili muž, prvi počne preljubu - preljubnik je ili preljubnica je. I oboje mogu biti krivi jer nisu pazili da usrećuju jedan drugog.
Osoba koja je želela razvod i oterala partnera od sebe znači gurnula ga u tuđi zagrljaj. Neosnovane glasine su najveća glupost, poverenje bezvredno, još gluplja ljubomora, bez dokaza, tra la la la.....
Moraš da ga/je uhvatiš na delu da vidiš svojim očima.

Ako je bila neka ljubavnica i ona je kriva na neki način, da.
Ako je bila neka devojka po prvi put, nije kriva.

Ako imaju drugi brak, pa treći....ta osoba već ima sklonost ka preljubi, pre ili kasnije, prevarila bi opet, i ko zna koliko puta pa kako može u sledeći brak bude vernija?????:roll:

Dakle, ti bivši muževi i žene ne znaju više za granice. :lol:

Back