- Poruka
- 1.702
opanak:Marlon u zdravlje i pivo na moj racun........udri sine......[/QUOTE]
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
opanak:Marlon u zdravlje i pivo na moj racun........udri sine......[/QUOTE]
![]()
opanak:marlon
Rak.sist.VOLKOV-NEVA
Tranzistorska i lampas tehnika.........
I SRPSKO SRCE..................
Pitaj nekoga iz SPS-a pa će ti objasniti kad su shvatili da su ovce za klanje koje je satrap SM vodio na lancu.
Ko ga je doveo na vlast, finansirao i ojačao da može da radi šta hoće? I ko je najvišee profitirao tim ratom?
Idi bre elvine... bila taktika, spremana sedam dana....kakvo madjarsko srce... bilo na desetine oficira....eIvin:u slučaju obaranja ‚‚nevidljivog",pre će biti mađarsko...
Pa nije bio jedan 'eboteeIvin:koliko se sećam,čovek koji ga je oborio je mađar.bio čovek skoro na tv-u,napustio vojsku i sada pravi kore...
eIvin:koliko se sećam,čovek koji ga je oborio je mađar.bio čovek skoro na tv-u,napustio vojsku i sada pravi kore...
skarfejs:Mongoli?
marlоn:Baš oni, kako pogodi.
skarfejs:Da, bio prilog o njemu na TV.
E sad, mozda je covek stvarno Srbin, iako kaze da je Madzar.
A i ne bi bilo prikladno da "Nevidljivi " bombarder obori Madzar.
Nekako, bolje zvuci ovo sa Srpskim mozgom i Srpskim srcem :wink:
skarfejs:Nista te nisam razumeo, majke mi.
kakva sad Srbo- cetnicka vojska??? Ko je to pomenuo???
Kakvi Hortijevci?
WW 2 ?
klanje po Hrvatskoj??
Jel ti dobro??
samo kazem da je bio prilog pre vise od dva meseca , o coveku koji je ispalio rakete na taj avion, i koji nije vise aktivan podoficir. I covek je Madzar, i kakve to veze ima?
marlоn:Oš srećo malo da im pričaš o tome gde radiš... ovi izgleda ništa ne shvataju ozbiljno.Naša draga migudica, srce lepo je u centrali NATO-a, pa.... ko misli da priča ozbiljno....
![]()
migud:Moram da vas razocaram. Vojna industrija USA? Jedna od najprofitabilnijih. Ako imate mogucnost, gledajte 'Military Channel'. Ima l' potrebe da dalje elaboriramo, pa i po pitanju 'nevidljivog'.
Rat smo izgubili onog trenutka kad smo usli u politicku borbu sa njima.
migud:Udavicu te.![]()
Kad me ugledas pred vratima, bez' glavom bez obzira... Ne oklevaj pozdravljajuci me.![]()
![]()