Ko je Patrijarh gospodinu voditelju Ivanu Ivanovicu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Epa vidis ljudi koji odgovaraju na pitanja koja nisu postavljena su vrlo losi ljudi, vise stoka neopevana
Ne vec vec si ti jebeno glup. Ja sam gradjanin Srbije,.movu da nadjem.l poreklo.mojih predaka.sve do.pocetka 19v I svi bili Srbi a nisam.vernik pa me smrt doticnog pogadja isto kao.i smrt bilo koje druge osobe. Ustalom pogledaj moj podpis dole pa ce ti biti jasno

Ne vec vec si ti jebeno glup. Ja sam gradjanin Srbije,.movu da nadjem.l poreklo.mojih predaka.sve do.pocetka 19v I svi bili Srbi a nisam.vernik pa me smrt doticnog pogadja isto kao.i smrt bilo koje druge osobe. Ustalom pogledaj moj podpis dole pa ce ti biti jasno
Na kraju ce mo svi videti sta je istina i tesko tebi i svakome ko ne bude na stranu istine

Na kraju ce mo svi videti sta je istina i tesko tebi i svakome ko ne bude na stranu istine
Hahaha... Jeste treba da verujem u boga koji je po vernicima napravio najveci moguci genocid ikada onim potopom, voleti I verovati u razumno bice/entitet/nesto sto je u stanju da podavi bebe, trudnice, decu moze samo osoba koja nema mogucnost da razmislja svojom glavom I nije bas pametna...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back