Iwan91
Elita
- Poruka
- 15.249
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mnogo je slabija, aroma je dosta bolja i daleko je zdravija od cigara pošto voda ima ulogu filtera.
 Mnogo je slabija, aroma je dosta bolja i daleko je zdravija od cigara pošto voda ima ulogu filtera.A ostale štete manje?Ja sam to probao 2 puta,nije loše a nije ni nešto extra.Glavni razlog zašto sam batalio je cena:za 120 kinti koliko košta Marlboro + 10 dinara za upaljač = 130 kinti možeš kupiti 2l Jelen piva da se ubiješ ko stoka!Sad će mnogi reći da se pravim Englez što sam zapucao za Marlboro ali nije dobro pušiti Drinu i Moravu,MNOGO šteti!Minimalac je plavi Winston.
 Qq
 Qq

Mrzim cigare, ali juče sam probao nargilu i odmah se navukao!Mnogo je slabija, aroma je dosta bolja i daleko je zdravija od cigara pošto voda ima ulogu filtera.
pa *** ovo je bas krdza...
bolje da pusis soder nego drinu i moravu...
 ...Smrdi, žuti ti prsti i ubijaš se polako
...Smrdi, žuti ti prsti i ubijaš se polako
Ma sve je to smeće, skuplje ili jeftinije...Smrdi, žuti ti prsti i ubijaš se polako

Ma jok, drugar je kupio u Egiptu, platio je 10 evra. Samo je problem za brikete, to se ovde teško nalazi, mi smo stavljali ćumur od roštilja.mmm..dobra je nargila..razmisljam da kupim tu spravu, cuo sam da nije skupo...60-70 e....

poolako ali sigurno..
prelepi rak..

Ma jok, drugar je kupio u Egiptu, platio je 10 evra. Samo je problem za brikete, to se ovde teško nalazi, mi smo stavljali ćumur od roštilja.

Mirisali smo na roštiljhaha...cumur...
ma ima da se kupi u bg-u...reko mi ortak tacno gde ima al sam zaboravio...u centru negde blizu beogradjanke...
 a ćumur nam ubi aromu malo.
 a ćumur nam ubi aromu malo.pogresno si me shvatio...super je sto vi ne pusite(zaista, postujem skroZ), al ne treba oni koji ne puse da se izjasnjavaju o uzitku u cigarama iz prostog razloga sto nisu probali pa ne znaju o cemu govoreОн заслужује поштовање зато што је почео да пуши па престао, а ја га не заслужујем а нисам ни почињао да пушим уопште?
Значи он који нема карактера заслужује више поштовања од било ког непушача?
ГЛУПОСТИ!

Ko je probao, ko je navuchen, ko je weekend pushach, ko josh uvek krije od roditelja?
Dakle? Slusham:

A cigare?Mrzim cigarete!

ko zna sta si ti probo..