Ko je ovde sve pushach?

I ja imam drugarice koje pushe,a interesantno nijedan dechko u nashem odelenju ne pushi...!
Ma to je uglavnom svuda tako, jer su velike "ribe" ako puše. Strašno.
Inače, mi naše drugare pušače jurimo i gasimo im cigarete i redovno ih ispaljujemo tipa: gledamo kroz prozor čim zapale i šaljemo im poruku "profesorka je ušla i upisuje". Da vidiš kako gase cigaru i dotrčavaju... :lol:

CIGARETE STETE LJUDIMA, UNISTAVAJU VAS ORGANIZAM BLA - BLA
Ozb
Mrzim (lol po koji put ovo kazem) pusace, pogotovo ove mlade, sto tu kao puse da se prave i da budu popularni u 'drustvu'
A i da nije tako, svejedno, cigarete necu u zivotu pipnuti!

mislim da nije potrebno znanje iz biologije da bi osoba znala sto, kako kazes, sere
ali ne vidim kakve to veze ima sa temom?
:)

on topic: bliza osoba za koju znam da je umrla od pusenja , u kombinaciji sa opijanjem, je moj djed u svojoj 51.
steta sto nije ranije, gad
mislim da nije potrebno znanje iz biologije da bi osoba znala sto, kako kazes, sere
narawno da ne...potrebno je samo da pocne da pusi..o tome pricam vec tri sata..
ali ne vidim kakve to veze ima sa temom?
ima..zato sto ovde andjelcici koji swe znaju pricaju nama zasto pusimo..i ubedjuju da pusaci puse zato sto misle da su kull sa cigarom....
a za ovo on topic: bliza osoba za koju znam da je umrla od pusenja , u kombinaciji sa opijanjem, je moj djed u svojoj 51.
steta sto nije ranije, gad[/QUOTE]

nemam reci...:-|

zaista ne zelim da razvijam neku dalju svadju,ali chisto me interesuje-ako nije taj,koji bi drugi razlog bio???

zbog osecaja koji daje cigara..opusti te, uzivas jednostavno u njoj....kao sto kad se napijes imas eextra filing., opusten si, swe ti smesno itd...kod pljuge ti je slicno sam manje...
eto zato...
kad bi ja pljugao da bi bio kull, odma bi ostavio pljuge..al ne mogu...treba mi taj filing kad uvuces dim cigare..***...
i josh nesto..moja kewa pusi wec 20 godina, pokusavala je 12 puta da ostavi..sta mislis da i ona pusi da bi bila kull....?

Ivame91....stvaro si LIK u pravu si!tu nesto *****ju.a kao NIKAD NISU PROBALI..onda ili su glupi pa pricaju o necemu sto ne znaju,ili srruko foke i lazu!

On je lik,a ti si jadnik. :roll:

Ne moram da probam cigaru da bih znala da je to loshe. Dovoljno je shto imam dva pushacha u kuci. :roll:

@ edit

E Ivane poshtedi me filinga ako cu se osecati opushteno i srecno samo kada pushim i pijem koji ce mi onda zivot?

zbog osecaja koji daje cigara..opusti te, uzivas jednostavno u njoj....kao sto kad se napijes imas eextra filing., opusten si, swe ti smesno itd...kod pljuge ti je slicno sam manje...
eto zato...
kad bi ja pljugao da bi bio kull, odma bi ostavio pljuge..al ne mogu...treba mi taj filing kad uvuces dim cigare..***...
i josh nesto..moja kewa pusi wec 20 godina, pokusavala je 12 puta da ostavi..sta mislis da i ona pusi da bi bila kull....?

ne,to je vetj zavisnost,potreba,verovatno,ne znam.....u mojoj shiroj porodici niko ne pushi,tako da ne znam.....
inache,ono moje pitanje je ustvari znachilo zashto uopshte pochinjati sa pushenjem....:roll:

On je lik,a ti si jadnik. :roll:

Ne moram da probam cigaru da bih znala da je to loshe. Dovoljno je shto imam dva pushacha u kuci. :roll:

@ edit

E Ivane poshtedi me filinga ako cu se osecati opushteno i srecno samo kada pushim i pijem koji ce mi onda zivot?

owo i ja potpisujem ali ja ne pricam o tome ;)
narawno da je pusenje lose, smrdis i swe to..i ne kazem ja da treba ljudi da puse, samo kazem da ljudi ne puse da bi bili kul, i da kad kazu da ne mogu bez cigare da se ne prave vazni nego stwarno ne mogu..itd..;)

[/B]

ne,to je vetj zavisnost,potreba,verovatno,ne znam.....u mojoj shiroj porodici niko ne pushi,tako da ne znam.....
inache,ono moje pitanje je ustvari znachilo zashto uopshte pochinjati sa pushenjem....:roll:

Ja sam poceo iz radoznalosti, a i moji kewa i cale puse od osmog tako da nisam imao neki osecaj da je to nesto toliko lose ( kad oni puse mogu i ja )..onda swaki put kad si u drustwu zapalis po jednu i navuko se...
usput ne pusim vetj tri dana...8)

Back