Ko je ovde sve pushach?

Има нешто лепше... Када у 3 ујтру гледаш гробље са 6. спрата и НЕ пушиш цигару...
А ти од када пушиш!? Ти час пушиш, час не пушиш, одлучи се нема оћу каким нећу каким!

je l' to ima neki zakon da moram da se odlychim da li tjy da pyshim ili netjy ;p
skroz mi je svejedno...mogy...ne moram.. i tako...zavisi od raspolozenja i zaliha...
btw gdry je ostavio kod nas pakly i Tamara i ja pljygale tzeo dan (ostalo nam je josh 8 za sledetji vikend)...inache ja nikada ne bih qpila to djybre samo za sebe :) zvychi shtekarski al' ono briga me ;P

Ne volim vikend pušače. Naročito što niko ne ostane vikend pušač. U mom društvu su svi počeli kao vikend pušači a sad puše kutiju dnevno.

Ja ne puši...tj. pre sam znao zapaliti...možda jednu mesečno, u proseku, ili čak manje, al' onda sam shvatio da nema smisla.

S vremena na vreme,retko.....
Ponekad kad izadjem,ili da se smirim ili kad mi dodje.....
Prvi put sam probala pre 3 god...A ne ko ova danasnja deca sa 12 godina...
Uzasno mi je da vidim decu iz osnovne skole kako kriziraju....
Ima nesto sto me privlaci u tome,ne znam deluje nekako.....(npr u filmovima kada neko pusi to ume da izgleda tres chic,elegantno,buntovnicki...zavisi od situacije...)
Ali smrad,zavisnost,kasalj...itd su svakako razlozi protiv,u mom slucaju mnogo jaci!

kontam da ako nisam pochela da pyshim pre 3 god (kada sam prvi pyt zapalila) da netjy ni sada...
skroz me nishta ne privlachi nego eto chisto iz zezanja...skroz sam ravnodyshna prema tome...

Ако си равнодушна према цигарама зашто онда имаш потребу да из ''зајебанције'' пушиш!? Ја сам равнодушан у смислу да не би помислио никад да запалим мртву цигару...

Ако си равнодушна према цигарама зашто онда имаш потребу да из ''зајебанције'' пушиш!? Ја сам равнодушан у смислу да не би помислио никад да запалим мртву цигару...

ja sam ravnodyshna y smisly da mogy da pyshim kad ja to hotjy...da nisam zavisna...npr danas moja ritza iz odeljenja zapalila y ychionitzi (bile smo same) i ponydila mi je medjytim ja nisam yzela...nemam namery da pyshim y shkoli...i bash sam danas komentarisala da mi je pyshenje y wc-y ili iza shkole tako trylo da je to strashno :S

Da,pushim k'o Turchin...
Od letnjeg raspusta...
NeRvOzA jE ChUdO!!!:shock:

molim te ne izvlaci se na nervozu...to sto se to "smiris" od cigare je na psihickoj bazi...
znas kako su testirali jednog dedu koji je stalno pio brufene..napravili od secera kao tabletu obojili u boju kao sto je brufen i dali mu da popije..kad je popio to njega od jednom prosao bol..
isti slucaj kao i sa cigarom..

Једва чекам да уведу забрану пушења на јавним местима, кад одем у неки кафић да попијем пиће остане 10 минута унутра кад изађем напоље одећа ми смрди као да сам бокс цигара попушио. Не могу ј.ебени смрад из одеће да извучем са 3 литре Ленора! :evil:

Мрзим кад неко пуши и не могу да верујем како неко може тако свесно, самом себи да нарушава здравље, никада ми то неће бити јасно!

Xa,da je samo iz odece,ja kosu perem svaka dva dana jer ne podnosim ta miris...ne podnosim da mi kosa smrdi! A kakav sam baksuz,i cale i brat su mi pushaci,cale 3 pakle na dan,brat jednu...UZAS! Samo njima ne mogu nishta da kazem,ne vredi...
Josh kad je moja drugarica koja je '92 zapalila i onako priblizi mi se i pu,sav dim saspe meni u grlo! :evil: Posle dva meseca se tresla ako nije zapalila bar 2 cigarete dnevno,ali sada je sve ok...uz pomoc nas nekoliko odvikla se,a njeni ni ne znaju da je ikad pushila...:rolleyes:

Xa,da je samo iz odece,ja kosu perem svaka dva dana jer ne podnosim ta miris...ne podnosim da mi kosa smrdi! A kakav sam baksuz,i cale i brat su mi pushaci,cale 3 pakle na dan,brat jednu...UZAS! Samo njima ne mogu nishta da kazem,ne vredi...
Josh kad je moja drugarica koja je '92 zapalila i onako priblizi mi se i pu,sav dim saspe meni u grlo! :evil: Posle dva meseca se tresla ako nije zapalila bar 2 cigarete dnevno,ali sada je sve ok...uz pomoc nas nekoliko odvikla se,a njeni ni ne znaju da je ikad pushila...:rolleyes:

E to i ja mrzim,aaaaaaaa,ljudi molim vas prestanite...kako samo mozete....:x
I ja imam drugarice koje pushe,a interesantno nijedan dechko u nashem odelenju ne pushi...!
Mada ja mislim kad jednom pochnesh nema shanse da prestanesh,ma mozda i moze,ali *** to je je.bena droga...u malom blazem obliku ali droga....
ja sam alergichna na duvanski dim..i chim osetim dim u prostoriji samo palim...:rolleyes:

Back