Trandaiflko
Aktivan član
- Poruka
- 1.557
Па за кој' ће ми мантрак?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trazis drugi, sta ce ti to smece.Па за кој' ће ми мантрак?
Pogledajte prilog 1557453
DNS ?Šta će ti adblocker kad možeš u DNS da ubaciš dns.adguard.com i izblokiraš oglase bez dodatnih aplikacija?
Ma samo potraži "privatni dns" u podešavanjima i ukucaj onu adresu. Ne mora ni da se restartuje telefon, odmah kreće blokada.
У подешавањима андроида?Ma samo potraži "privatni dns" u podešavanjima i ukucaj onu adresu. Ne mora ni da se restartuje telefon, odmah kreće blokada.
Заврших, али једва. Неколико пута ми деактивирало опцију "Сачувај" него само "Откажи" ако куцам и оно dns. Него куцао адгуард... па онда додао днс.Хвала и извињавам се: прво питах па после нађох, али нешто искочи да урадим и не поставих да сам пронашао. Сада ћу то да обавим.
Ko zna šta si na kraju i upisao ali YouTubeЗаврших, али једва. Неколико пута ми деактивирало опцију "Сачувај" него само "Откажи" ако куцам и оно dns. Него куцао адгуард... па онда додао днс.
Ово важи и за Оперу? кад сурфујем на мобилном (а то ретко радим) незгодан ми Хром, боља Опера.
Него, за овај један Аддблок пише да је то заправо "браузер",..
Али ево на Јутјубу реклама
Pogledajte prilog 1561422