ZabranjeniLegenda
Buduća legenda
- Poruka
- 35.797
Ko je po vama najveci srpski pjesnik ikada? Ko je najuticajniji, najvoljeniji, najcitaniji?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Santic....Ej konjicu vjerni, ej ti moje krilo,
gdje je doba ono, gdje su dani oni
kad je srce puno rahatluka bilo?!
Iz Crne Gore su najveci Njegos i Beckovic, od nasih srpskih pesnika. Pretpostavljam da si na to mislio cim si ih ispustio, da malo zakuvas provokaciju.Ko je po vama najveci srpski pjesnik ikada? Ko je najuticajniji, najvoljeniji, najcitaniji?
Santic....
Iz Crne Gore su najveci Njegos i Beckovic, od nasih srpskih pesnika. Pretpostavljam da si na to mislio cim si ih ispustio, da malo zakuvas provokaciju.
Srpski su i Njegos i Beckovic, bar tako oni kazu ma sta ti mastao. Ako moze Aleksa Santic i Jovan Ducic kao Srbi iz druge drzave onda moze i Njegos, Beckovic ionako zivi u Srbiji, kao Srbin iz Montenegra.Jeste Santic jeste veliki srpski pjesnik. Ipak iza Cike Jove Zmaja ja mislim.
Ne ne pricamo o crnogorskim, samo srpskim ovog puta.
Srpski su i Njegos i Beckovic, bar tako oni kazu ma sta ti mastao. Ako moze Aleksa Santic i Jovan Ducic kao Srbi iz druge drzave onda moze i Njegos, Beckovic ionako zivi u Srbiji, kao Srbin iz Montenegra.
Uzgred, jel ste vi Montenigrini ispravili ono iz Gorskog vijenca gde Njegos kaze "moga srpskoga roda", mislim kakvi ste vi kao provokatori kad vam to stoji u najvecem delu najveceg pesnika iz vase drzave.