Ko je najružniji?

Зоки

Legenda
Poruka
51.694
Pošto smo apsolvirali na temu da ružni manje varaju, daj da vidimo ko je najružniji? Da tema ne dobije čudan tok i ne ode u rat gabora predlog je da za sebe kažete od koga ste sve ružniji. Samo nema ono - ja sam najružniji od sviju, pošto sam ja naružniji i zadržavam pravo na to. Dakle imena koleginice/ge, imena!!!

Pošto smo apsolvirali na temu da ružni manje varaju, daj da vidimo ko je najružniji? Da tema ne dobije čudan tok i ne ode u rat gabora predlog je da za sebe kažete od koga ste sve ružniji. Samo nema ono - ja sam najružniji od sviju, pošto sam ja naružniji i zadržavam pravo na to. Dakle imena koleginice/ge, imena!!!
Ja sam sebi lepa,ne mogu da ti odgovorim na temu.Nisam baš neka lepotica, ali sam sebi najlepša i najpametnija! Znači, baš sam lepa!

Pre svega,ne bih se slozio sa definicijom ruznoca.! Mislim da ne postoje ruzni muskarci i zene.postoje osobe ciji izgled nekom odgovara nekom ne.
Kada ocenjujemo neku osobu,ne ocenjujemo samo njen spoljni izgled,vec posmatramo kompletnu licnost,sa svim njenim manama i vrlinama.!

Ja sam sebi lepa,ne mogu da ti odgovorim na temu.Nisam baš neka lepotica, ali sam sebi najlepša i najpametnija! Znači, baš sam lepa!
Pozdravljam tvoju samouverenost,kada ocenjujes sebe,odnosno svoj lep spoljni izgled.Ali pazi,vrlo lako mozes da upadnes u narcisoidnost,ako konstatujes da si najlepsa,najpametnija itd.Ipak moras da uzmes u obzir i kvalitete drugih zena,obzirom da si ti zensko.Dakle,treba sebe ipak i u svemu
uporedjivati i sa drugim osobama,kako bi dosli do korektnog misljenja,koje ce odrediti nase mesto,u okruzenju kojim se krecemo.!

Ma nisi.
Volim da vidim lepe ljude, ali kada covek ima kretenski karakter, bude zloban i otrovan, puca cireve, prosipa zuc, onda mu to ponisti fizicku lepotu.
I obrnuto. Neko gotivan mi zbog karaktera postane jos lepsi.

Back