HELENA33
Buduća legenda
- Poruka
- 27.231
a ko je ovaj thruo sad???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HELENA33:a ko je ovaj thruo sad???
hahaha... pa dobro, ako nisi poznat ne znachi da necesh biti, jel...thruo:Tako sam i mislio... :-(
thruo:A šta mislite o meni?
HELENA33:hahaha... pa dobro, ako nisi poznat ne znachi da necesh biti, jel...![]()
ponja54:Ti si sexualni manijak...
Zikica:@thruo.....samo ti je nik truo.....ti sigurno nisi![]()
Zikica:aaaaaaaa neneneene......ja sam ovde mada faka niga ili naj sasvim potpuno sasvim najbolji dasa
baja do jaja i ostale fore![]()
Tachno,tachno ! Slozila bih se sa ovim !!!Lucky girl:svi smo poznati ;p ili ti svi smo nepoznati ;p
hehe...hator:Svi smo najpoznatiji, a pogotovo neki![]()
da bre... on ce tu nesto sad da bude poznat, pa jel... de to ima... nece moci, ne, ne...Zikica:ko je ta budala
da ga ovde navatamo na sacekusu.....ti ga uvati za kosu ja ga obaljujem i onda ga ritamo u rebra![]()
![]()
valjda upravo lik sa nikom admin, otkud znam... ne druzim se s modovima...ponja54:Ne znam, tebe sam prvu skonto kad sam doshao na forum... Kad smo se svadjali oko avatara... salim seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
![]()
E stvarno ko je ovde glavni admin????
verovatno je odluchio da odmori malo od krste tj krsta od njega...ponja54:Pricajte sta ocete ali ne znam ko na forumu nije cuo za whitenicky-ja, uostalom gde je on...?
to ti kazem...thruo:Ma opušteno...![]()