Ko je na liniji

• Začetnik teme Začetnik teme Zak
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobro jutro!!!

E Zak slazem se sa tobom. Da su Kolumba njegovi mornari terali da se seta po dasci samo par dana ranije...
al ne vredi posle njega je krenuo Amerigo, a Rusi i Vikinzi... oni su kaze legenda stigli pre Amera u Ameriku :wink:

Uglavnom ovo srecom nije Dobro jutro Ameriko... Ovo je DOBRO JUTRO SRBIJO GDE GOD DA SI...
a sada da otvorimo seriju prvoaprilskih sala...
Evo jedne od mene: povecace mi platu :lol:

Usled otvaranja vishe tema sa istim sadrzajem i insistiranja velikog broja korisnika da se ova tema zakljucha, a da live ostane jedna od novootvorenih....
"Ko je na liniji?", institucijo Svastare, idesh off....Slava ti....

Predomislio sam se, poshto sam primetio da se Ko je na liniji rasula u sitne komade i nju sada predstavljaju teme koje su otvorene da bi neko mogao da kaze:"Vidi kako mi je posecena tema"...Linija je znachila ovom forumu mnogo vishe bash iz razloga shto su postovi dolazili sami od sebe, nije bilo takmichenja...

Nisam se predomislio, ja sam temu zakljuchao na nagovor dosta ljudi sa ovog foruma...Da je ono bila chisto moja odluka, tema bi bila obrisana, ne zakljuchana...Ostavio sam je zakljuchanu bash zato shto sam josh onda skontao da odluka koju sam napravio moze da zasmrdi...Ja umem da stanem iz svoje greshke i kazem:"Sj*b'o sam, 'ajd da vidimo kako da ispravimo stvar"

rastamann:
Predomislio sam se, poshto sam primetio da se Ko je na liniji rasula u sitne komade i nju sada predstavljaju teme koje su otvorene da bi neko mogao da kaze:"Vidi kako mi je posecena tema"...Linija je znachila ovom forumu mnogo vishe bash iz razloga shto su postovi dolazili sami od sebe, nije bilo takmichenja...

Nisam se predomislio, ja sam temu zakljuchao na nagovor dosta ljudi sa ovog foruma...Da je ono bila chisto moja odluka, tema bi bila obrisana, ne zakljuchana...Ostavio sam je zakljuchanu bash zato shto sam josh onda skontao da odluka koju sam napravio moze da zasmrdi...Ja umem da stanem iz svoje greshke i kazem:"Sj*b'o sam, 'ajd da vidimo kako da ispravimo stvar"

Ili skraceno:

gigule:
he he forumska šlihtara

:lol: :lol: :lol:

Back