Ko je na liniji

• Začetnik teme Začetnik teme Zak
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jandrla:
zg.:
zg.:
Jandrla:
zg.:
Jandrla:
zg.:
Jandrla:
Ima liekog u oFoj pustoshi? :wink:
ja sam tu nakon sto godina ali idem
ebiga ondaK Fozdra! :wink:
kak si ti?

U principu OK... :wink: Shta ima u lijepoj vashoj? Kako se zivi?
ne znam kak drugi al ja nekad bolje a nekad lošije. to ovisi i o trenutnom društvu koje imam uza sebe.
a ti?pitam za tebe a ne sve srbe jer me to nije briga.

Sasvim OK. Ne mogu se pozaliti...Radim...zaebavam se...radim...zaebavam se...
ja sam bila sad kod zubara i opalio mi je strašnu svotu za čišćenje zubi pa sam svratila malo na kompjuter.imam za ućiti ispiti su mi skoro.sad će opet oni opsjednuti sa mnom koji budno prate svaki moj korak ovdje dignut dreku.neki tu ćak znaju sve moje izjave ne bi vjerovo jandrla i općenito imam neku vrst antipopularnosti.

zg.:
ja sam bila sad kod zubara i opalio mi je strašnu svotu za čišćenje zubi pa sam svratila malo na kompjuter.imam za ućiti ispiti su mi skoro.sad će opet oni opsjednuti sa mnom koji budno prate svaki moj korak ovdje dignut dreku.neki tu ćak znaju sve moje izjave ne bi vjerovo jandrla i općenito imam neku vrst antipopularnosti.

Ma opushteno...Mojne si paranoik! Ma uostalom boli te uFo...Juche sam chuo za nekog Thomsona...jer popularan? Mislim peva gluposti...Pa me interesuje kako mu ide tiraz...

Jandrla:
zg.:

Ma opushteno...Mojne si paranoik! Ma uostalom boli te uFo...Juche sam chuo za nekog Thomsona...jer popularan? Mislim peva gluposti...Pa me interesuje kako mu ide tiraz...
dosta iako pjeva ustaške pjesme.nešto suprotno od četnika.

zg.:
Jandrla:
zg.:

E a kakav je nocni zivot u ZG? Ima li kakvih koncerata? Mislim dolaze li strane grupe? Sta je sa 'domacim'?Sta je sa KUD Idijotima (Bili su na EXITU- pre toga ih nisam video od '91) i Rundekom?

Jandrla:
zg.:
Jandrla:
zg.:

E a kakav je nocni zivot u ZG? Ima li kakvih koncerata? Mislim dolaze li strane grupe? Sta je sa 'domacim'?Sta je sa KUD Idijotima (Bili su na EXITU- pre toga ih nisam video od '91) i Rundekom?
ne znam jer ne izlazim pa ti ne mogu dat informacije.idem samo na klasićne koncerte i kino.ali nočni i nije nešto kolko sam ćula.kao što vidiš po meni preozbiljni smo. :wink:

Jandrla:
zg.:
zub me boli jaooooooooooo.idem sad jer sam nervozna.daj malo brže piši.

Ma samo jedan kiss od Jandrle! Da prodje! :wink:
joj hvala odmah manje buba ćim me neko poljubi a to u zadnje vrijeme rijetko dobivam.više se svi ljute na mene.shvatila sam da se ljudi najviše vole svađati i ljutiti i svi imaju kratak fitilj.rijetki su dobronamjerni ljudi većina sebe preozbiljno uzima i ljuti se kad se neko šali. kao "otkud ti pravo da se zezaš sa mnom sram te bilo!"zato i jesu svi u kur...kako bi reko malnar i ne znaju se zabavljati uopće.

zg.:
Jandrla:
zg.:
zub me boli jaooooooooooo.idem sad jer sam nervozna.daj malo brže piši.

Ma samo jedan kiss od Jandrle! Da prodje! :wink:
joj hvala odmah manje buba ćim me neko poljubi a to u zadnje vrijeme rijetko dobivam.više se svi ljute na mene.shvatila sam da se ljudi najviše vole svađati i ljutiti i svi imaju kratak fitilj.rijetki su dobronamjerni ljudi većina sebe preozbiljno uzima i ljuti se kad se neko šali. kao "otkud ti pravo da se zezaš sa mnom sram te bilo!"zato i jesu svi u kur...kako bi reko malnar i ne znaju se zabavljati uopće.

Ma da...SFi su ovdi naj naj... :wink:

zg.:
pa daj mi reci svoja iskustva.jer se i kod tebe toliko vole svađati ili je to problem u meni i mojoj bezosječajnosti i kako kaže bobitza u "ludosti"?

Ma neznam...U RL se ne druzim sa svadjalicama...Ne volim da se svadjam...al' kad moram, ebiga svadjam se...Ma imash ljudi koji dolaze na forum da bi se praznili na nekome...'iskompleksiranih' & 'prepametnih' sa 'smislom' za humor ovde ima za izvoz... :wink:

Back