bez brige nisam ni mislio da reagujem 8)bundeva:Dobro jutro, mr. I...Ne boj se,ja sam se malo zezao :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bez brige nisam ni mislio da reagujem 8)bundeva:Dobro jutro, mr. I...Ne boj se,ja sam se malo zezao :wink:
zagrepčanka:užas!jedva sam se uspjela konektirat,kad tamo ovaj!ja se bum ubila ovde.
moj ti usput 
stvarno mi te žao žaklinaZak:zagrepčanka:užas!jedva sam se uspjela konektirat,kad tamo ovaj!ja se bum ubila ovde.moj ti usput
![]()

da, da, al u shali opali, jel`?Zak:Sala mr.I sala.

Moj ti usput Inkognjito.Incognito:Au... vidim Zvak resio da produbljuje Bratstvo n' Jedinstvo![]()
![]()
![]()

Zaklina ne lako da predje preko ovoga.blondi:stvarno mi te žao žaklina![]()

:wink:VictorySun:Obratite malo paznje na mene...
mr. I::wink:VictorySun:Obratite malo paznje na mene...
dobro te nije spazio Žak dao bi ti "svog" za usput 8)VictorySun:mr. I::wink:VictorySun:Obratite malo paznje na mene...
Hvala! :wink:

na tachkiceblondi:dobro te nije spazio Žak dao bi ti "svog" za usput 8)VictorySun:mr. I::wink:VictorySun:Obratite malo paznje na mene...
pitam se jel to "Žakov" na žetone???![]()
blondi:dobro te nije spazio Žak dao bi ti "svog" za usput 8)VictorySun:mr. I::wink:VictorySun:Obratite malo paznje na mene...
pa prati mu movement dok dočekuje goste 8)VictorySun:blondi:dobro te nije spazio Žak dao bi ti "svog" za usput 8)VictorySun:mr. I::wink:VictorySun:Obratite malo paznje na mene...
dao bi ti "svog" za usput
sta ti to znaci?
joj sestro bre... "ono" za "ono" 8)VictorySun:mislis na ono?
blondi:joj sestro bre... "ono" za "ono" 8)VictorySun:mislis na ono?

Respect.Incognito:blondi:joj sestro bre... "ono" za "ono" 8)VictorySun:mislis na ono?
VictorySun, 'bem ti sestru![]()
Moj ti usput.VictorySun:Obratite malo paznje na mene...