Ko je na liniji

• Začetnik teme Začetnik teme Zak
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
nemoj se uplašiti ovog iskaza ljubavi. to je zato jer su me neki tu odbacili i izvrijeđali i sad sam prepuna osjećaja.prštim od njih i naletjela ljepotica blondi.dat ću ih tebi. od danas smo prave prijateljice.vidjet češ.

ajme mila mati zbilja se osjećam ko diskriminirani luđak na ovom forumu.zato je gotovo sa mojim danima.brat će mi ponovo iskopčat internet i ćaos.a tebi blondi više nikad neću reć ništa ružno obećavam,pa i ne bile najbolje prijateljice.humor mii je otišo kvragu od sveg današnjeg vrijeđanja.tu ću zbilja poluditi uskoro na forumu pa bolje da neko vrijeme apstiniram od dopisivanja.na kraju se sve svede da me neko vrijeđa dok ja pokušavam ljude nasmijati. ne treba mi tolika zahvalnost zbilja.ja se trudim nasmijati a zauzvrat pljuštaju uvrede.hvala ljepo.zato je gotovo.tu ima premalo dobrih ljudi da bi se ovako mučila. toliko su me danas optuživali da ne mogu ni zaspati.kak ih već srca ne bole od stalnih napada na moj raćun.na kraju svega su me ti moji "prijatelji"proglasili i ludom.eto toliko sam popularna jer volim ironiju al to ljudi ne shvaćaju.a bobitza se što sam oduvijek i sumnjala dokazala da nije nikakav prijatelj uopće.tužna sam.na kraju uvijek ostanem neshvaćena. malo me ljudi shvaća.

Back