I BRE KETI...KAKO TO SVOJIM DRUGOVIMA SA FORUMA....KAZES DA SU MAJMUNI :shock:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mačor:odoh ja jer opet postajete zluradi i glupo se smejete a nemate humora mnogo.ako očete iskreno ja sam se sa njom dopisivao i zato ne volim da ju vređate toliko.sutra imam sudar pa moram i spavati za razliku od vas koji svake tu noći se glupirate ko majmuni.

mačor:glupa ženo,nisam keti.

spava očito.Chernobill:O veliki dusi posaljite nam zagrepcanku![]()
![]()
mačor:imam rodbinu u hrvatskoj i idem često tamo pa ne volim da se pljuje po njoj i da ju ignorišete.čuvajte me se.a ne morate verovati da nisam ona ali ću da se uključim ponovo kad počnete da je gnevite.
mačor:imam rodbinu u hrvatskoj i idem često tamo pa ne volim da se pljuje po njoj i da ju ignorišete.čuvajte me se.a ne morate verovati da nisam ona ali ću da se uključim ponovo kad počnete da je gnevite.

Potpuno ista rec. koju i ZG upotrebila pre 6-7 dana, verovatno copy paste koristismačor:chernobile jadan li si majku ti tvoju.dugo ti nije ni jedna dala jeli?
mačor:druže chernobile a kako se ti zoveš da se upoznamo i konzultujemo malo da se dodje do najboljeg rešenja.
cccc, jadnice nasa, tebe niko ne voli bbuuuuuuu!!!!mačor:ona ne mora da se kreće u vašem društvu ako ju toliko ne volite reći ću joj.

naravno da je kad sam čuo sve od nje i rekla mi je za to.ajde braćo neću više da se natežem.odgovorite i to je sve.Chernobill:Potpuno ista rec. koju i ZG upotrebila pre 6-7 dana, verovatno copy paste koristismačor:chernobile jadan li si majku ti tvoju.dugo ti nije ni jedna dala jeli?![]()
ZG, ma zdravo, zdravo....