Chernobill
Domaćin
- Poruka
- 3.389
Koji od vas trojice ne spava? :?666:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji od vas trojice ne spava? :?666:
shto smo darezljivi vecheraskebundeva:Uh,uh,uh..ovo nista ne vazi..Kapris,moj ti usput![]()

Ode li vec jednom?mr. I:shto smo darezljivi vecheraskebundeva:Uh,uh,uh..ovo nista ne vazi..Kapris,moj ti usput![]()
![]()

bundeva:Uh,uh,uh..ovo nista ne vazi..Kapris,moj ti usput![]()
'Ku noc...(sad moze..)

Chernobill:Koji od vas trojice ne spava? :?666:
A neces andjeo da te ispraPeta W.:Ma,ne idem dok me Buki ne isprati! :wink:
Peta W.:Ma,ne idem dok me Buki ne isprati! :wink:
shta? od Sheve ne spavate :?666:Chernobill:Koji od vas trojice ne spava? :?666:mi iz Scheveningena ne spavamo.Pozdrav SRBI!!!

:wink:
gone...prase:Krme puko siZak:prase::shock: grokZak:prase:skviiikZak:prase:Zak:[Automated by GetSmile]![]()
8) Scheveningen je zatvor pored Den Haga,brate Srbine.mr. I:shta? od Sheve ne spavate :?666:Chernobill:Koji od vas trojice ne spava? :?666:mi iz Scheveningena ne spavamo.Pozdrav SRBI!!!
Sigurno ne treba jos nestoPeta W.:Naucila na Bundevu,pa to ti je! :wink:
Cmoka tebi,Smekeru moj...sad mogu mirno da spavam!
Notj...:wink:
gone...

a ja shvatio da se vi zalite da ne spavate jer Sheve nigde u blizini :wink:666:8) Scheveningen je zatvor pored Den Haga,brate Srbine.mr. I:shta? od Sheve ne spavate :?666:Chernobill:Koji od vas trojice ne spava? :?666:mi iz Scheveningena ne spavamo.Pozdrav SRBI!!!
:shock: Steta, Sheve ovde ima na pretek.mr. I:a ja shvatio da se vi zalite da ne spavate jer Sheve nigde u blizini :wink:666:8) Scheveningen je zatvor pored Den Haga,brate Srbine.mr. I:shta? od Sheve ne spavate :?666:Chernobill:Koji od vas trojice ne spava? :?666:mi iz Scheveningena ne spavamo.Pozdrav SRBI!!!
by the way, neman vam ja brace u tom hotelu 8)
Zak:prase:Krme puko si[Automated by GetSmile]![]()
zak, nauci da tipkas :wink:![]()
prase:Zak:prase:Krme puko si[Automated by GetSmile]![]()
![]()
Zak:prase:Zak:prase:Krme puko si[Automated by GetSmile]![]()
![]()
![]()