ian.
e d1 beše pitanje za tebe na predhodnoj strani
e d1 beše pitanje za tebe na predhodnoj strani
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
joj ne pitaj....ian:dobro je dobro.. nego pivopijo kad ćemo na spomenuto?

ok. to beše samo volja da se zna.. nego gde je Jovana?d1:joj ne pitaj....ian:dobro je dobro.. nego pivopijo kad ćemo na spomenuto?
juce sam radio, radim i u subotu... nemam pojma....
kad prodju svi izbori, referendumi i ostale gluposti...![]()
![]()
![]()
ian:ok. to beše samo volja da se zna.. nego gde je Jovana?d1:joj ne pitaj....ian:dobro je dobro.. nego pivopijo kad ćemo na spomenuto?
juce sam radio, radim i u subotu... nemam pojma....
kad prodju svi izbori, referendumi i ostale gluposti...![]()
![]()
![]()
u Kragujevcu.... gde cu i ja da budem.... samo sutraian:Ma znam da je ovde.. nego ljubopitljivost nalaže lokaciju... :wink:
hey zbijaš šalu ili?d1:u Kragujevcu.... gde cu i ja da budem.... samo sutraian:Ma znam da je ovde.. nego ljubopitljivost nalaže lokaciju... :wink:![]()
d1:u Kragujevcu.... gde cu i ja da budem.... samo sutraian:Ma znam da je ovde.. nego ljubopitljivost nalaže lokaciju... :wink:![]()
e tebi sam rekla na predhodnoj strani...Jandrla:d1:u Kragujevcu.... gde cu i ja da budem.... samo sutraian:Ma znam da je ovde.. nego ljubopitljivost nalaže lokaciju... :wink:![]()
Kupuje Yuga...ili municiju? :wink:
ne... ozbiljno...ian:hey zbijaš šalu ili?d1:u Kragujevcu.... gde cu i ja da budem.... samo sutraian:Ma znam da je ovde.. nego ljubopitljivost nalaže lokaciju... :wink:![]()
dolazi li u Bg?

ian:e Jandrla nemoj da si loš.. ako ti dojdem čak tamo počećeš da se smeješ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

blagodarim ian...ian:lepo se provedite deco...
a ako je neka frka za noćenje, znaš phone...
eeeeeeeeehhhhhhhhhhhh........ sateGazdarica:E, sad vec mozes sate da odbrojavas, d1... :wink:
Glupane jedan, najveci na svijetu...![]()
cu :wink:Gazdarica:E, d1, pozdravi i ti Jocu...
poz mishonjo :wink:mishica:Evo, pozdrav za sve...![]()