Ко је КРИВ???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa ja se ne bih slozila da se Bog sada zabranjuje
deca koja sada idu u skole su veoma religiozna... sin moje sestre, treci razred osnovne
moram da pazim sta pricam pred njim :)

i to opet nema veze sa kompjuterima i modernom tehnologijom, on u isto vreme koristi Internet za ucenje i zabavu

to sto postoji par primera budala ... treba uraditi nesto da oni odu u ludnice
reagujte ljudi, pisite pisma, bunite se!

etotako:
pa ja se ne bih slozila da se Bog sada zabranjuje
deca koja sada idu u skole su veoma religiozna... sin moje sestre, treci razred osnovne
moram da pazim sta pricam pred njim :)

i to opet nema veze sa kompjuterima i modernom tehnologijom, on u isto vreme koristi Internet za ucenje i zabavu

to sto postoji par primera budala ... treba uraditi nesto da oni odu u ludnice
reagujte ljudi, pisite pisma, bunite se!
Неки наставници причају младима глупости, а знаш добро да у млади подложни утицају наставника и професора.
ПРАВОСЛАВЉУ Је МЕСТО У ШКОЛАМА

Arnold_Layne:
Bog se zabranjuje?
moja sestra je imala profesora u gimnaziji koji je djacima pričao kako je kompjuter satansko pomagalo, kako će nam Ameri svima ugraditi mikro-čipove u potiljak pa će nas satanisti kontrolisati...kako je rock muzika satanistička muzika (ajde razumem za black metal), ali Bitlsi!!?!?!!?!??
pa majku mu...takvima bih zabranio da se bave bilo kojim poslom sem eventulano pranjem ulica....stoka....
uostalom, zar nisi video izgled novog bukvara...tu je negde na ovom forumu...užas

Covek je bio u pravu, mozda joj to nije lepo objasnio na tenane, ili nije rspolagao cinjenicamam i argumentima kao sada mi, ali je bio u pravu... rock jeste satansiticka muzika, kao i svi pravci nastali iz njega, a za cipove necete jos dugo cekati, dobicete ih svi po jedan na celo ili ruku, bas kao sto pise u Bibliji, i vec vidim kako ce to da urade, ali neki od nas nikad nece primiti pecat zveri.

Dlakava_Strvina:
Došlo vreme budjenja.
Nema Dnevnika 2 da nam uliva mišljenje.
P.S. Ne znam čije su srBske zemlje...

Ako te je vaspitavao neko da kažeš srBski umesto srpski, slobodno napiši njegovo ime.
Prijavićemo ga Ministru za obrazovanje.
Takodje ne znam koju Crkvu pominješ?
Valjda SPC?
Lepo ti je čovek objasnio da su oni skloni etnofiletizmu.
Bog je tu samo kao izgovor.
Bog je inače jedan jedini i nema ime niti svog predstavnika.
Nadam se da nisi od onih kojima je bitno kako se zove?
Opet, imamo i Darviniste...
I one koji Boga zamenjuju Energijom Univerzuma...
Kažem - nije bitno ime...

Do finalnog bana, samo napred...
Mada bih i ja mogao da se pripazim, primetih da se raspravljam sa pokojnicima učlanjenim od 16.03.2006...

Slobodno se probudi i otrezni, nismo više u ratu ni sa kim!
I nema nazad, nema nazad - MORAMO NAPRED!

Vrovatno ga je ucio isti onaj koji je ucio i mene da Srbski i Srpski zvuci isto kad se izgovara, kao i prelaz iz V u F i D u T, samo sto su ovo poluzvucni, a o ovi punozvucni (nisam bas siguran da se koristi ova terminologija), a osim toga koren reci je srb, i tako nas i zovu svi na svetu... a osim toga to i postoji i politickih razloga, da ne bi bilo kvazi podele na srbe i srbijance...itd itd.

Bog ima svog predstavnika, a to je pravoslavna crkva - hriscanska crkva
Ako je tebi sve jedno, sto onda ne jedes svoj izmet umesto hrane, i ne pijes urin umesto vode. Nema potrebe da pljujes po necemu, samo zato sto ne mozes da razumes.

Pre bi se moglo reci da si ti taj koji spava, mi smo pod okupacijom, na celu je kvinsliska vlada, koja nije izbrana voljom naroda, i ne podrzava je narod. Mislim da je ovo gore od rata. A ako mislis da nismo u ratu sa nikim samo zato sto zvanicno nije progleseno ratno stanje, ja te pitam - ko ce ga proglasiti, placenici onih koji nam rade o glavi?

Sto bi nas narod rekao : jos si zelen, jos puno soli moras da pojedes...

krauterbox:
Angelico_Payne:

Ne znam jel' to tačno, ali sam gotovo siguran da Bog sa tim podatkom nije upoznat.
ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА ЈЕСТЕ ПРЕДСТАВНИК БОГА НА ЗЕМЉИ
Доказ су СВЕТИТЕЉИ КОЈИ ДО ДАНА ДАНАШЊЕГ ЛЕЧЕ ЉУДЕ И ИНОСЛАВНЕ И ПРАВОСЛАВНЕ. Има још доказа али се о њима може причати годинама........

krauterbox:
Angelico_Payne:

Ne znam jel' to tačno, ali sam gotovo siguran da Bog sa tim podatkom nije upoznat.

ha ha ha, pa Bog sve vidi i sve zna,... au ti bas nemas pojma, al zato volis da se raspravljas...
zar ne ide ona izreka - upoznaj neprijatelja kao sto znas sebe, ti otprilike ni ne znas ko ti je neprijatelj. Ma nema veze, izvini na malo jacim recima, al se uvek planem kad neko koristi ovakve argumente.

krauterbox:
Angelico_Payne:
ha ha ha, pa Bog sve vidi i sve zna,...

Tačno ... i to je van diskusije, ali pitanje je odakle Ti znaš šta Bog zna i koji su njegovi stavovi.

Pa pise u svetim spisima - Bibliji i otkrovenju po Jovanu (koje ce se mislim u buducnosti smatrati integralnim delom Biblije)
Ti spisi postoje da ne bi svako , kao sto sad radis ti, mislio ja najbolje zna sta bog misli.

Pregledom svih napisanih poruka utvrdjeno je da ova tema nema veze sa politikom.
Takodje skrećem pažnju da su u većini poruka ozbiljno prekršena pravila ponašanja na ovom forumu.

Izvinjavamo se svim posetiocima foruma Krstarica koji su se našli povredjenim ovakvim natpisima koji ni u kom slučaju nisu stav foruma Krstarica već neodgovornih pojedinaca koji su zloupotrebili naše gostoprimstvo i objektivne okolnosti u kontroli rada foruma.

Registrovane korisnike upozoravam da paze ubuduće šta i kako pišu inače će im biti zabranjen pristup ovom forumu.

Ovaj forum je bio, ostao i biće uvek otvoren za sve ljude dobre volje.
Mržnji i netoleranciji bilo kog tipa ovde nema mesta.
Ponavljanje ovakve teme ili sličnih, biće sankcionisano.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back