krauterbox
Iskusan
- Poruka
- 5.492
BL iznosiš li Ti ikad neke argumente ili je možda ovo vrhunac tvog dijaloškog arsenala?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Неки наставници причају младима глупости, а знаш добро да у млади подложни утицају наставника и професора.etotako:pa ja se ne bih slozila da se Bog sada zabranjuje
deca koja sada idu u skole su veoma religiozna... sin moje sestre, treci razred osnovne
moram da pazim sta pricam pred njim
i to opet nema veze sa kompjuterima i modernom tehnologijom, on u isto vreme koristi Internet za ucenje i zabavu
to sto postoji par primera budala ... treba uraditi nesto da oni odu u ludnice
reagujte ljudi, pisite pisma, bunite se!
Arnold_Layne:Bog se zabranjuje?
moja sestra je imala profesora u gimnaziji koji je djacima pričao kako je kompjuter satansko pomagalo, kako će nam Ameri svima ugraditi mikro-čipove u potiljak pa će nas satanisti kontrolisati...kako je rock muzika satanistička muzika (ajde razumem za black metal), ali Bitlsi!!?!?!!?!??
pa majku mu...takvima bih zabranio da se bave bilo kojim poslom sem eventulano pranjem ulica....stoka....
uostalom, zar nisi video izgled novog bukvara...tu je negde na ovom forumu...užas
Dlakava_Strvina:Došlo vreme budjenja.
Nema Dnevnika 2 da nam uliva mišljenje.
P.S. Ne znam čije su srBske zemlje...
Ako te je vaspitavao neko da kažeš srBski umesto srpski, slobodno napiši njegovo ime.
Prijavićemo ga Ministru za obrazovanje.
Takodje ne znam koju Crkvu pominješ?
Valjda SPC?
Lepo ti je čovek objasnio da su oni skloni etnofiletizmu.
Bog je tu samo kao izgovor.
Bog je inače jedan jedini i nema ime niti svog predstavnika.
Nadam se da nisi od onih kojima je bitno kako se zove?
Opet, imamo i Darviniste...
I one koji Boga zamenjuju Energijom Univerzuma...
Kažem - nije bitno ime...
Do finalnog bana, samo napred...
Mada bih i ja mogao da se pripazim, primetih da se raspravljam sa pokojnicima učlanjenim od 16.03.2006...
Slobodno se probudi i otrezni, nismo više u ratu ni sa kim!
I nema nazad, nema nazad - MORAMO NAPRED!
Angelico_Payne:Bog ima svog predstavnika, a to je pravoslavna crkva - hriscanska crkva
Ne znam jel' to tačno, ali sam gotovo siguran da Bog sa tim podatkom nije upoznat.
krauterbox:ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА ЈЕСТЕ ПРЕДСТАВНИК БОГА НА ЗЕМЉИAngelico_Payne:Bog ima svog predstavnika, a to je pravoslavna crkva - hriscanska crkva
Ne znam jel' to tačno, ali sam gotovo siguran da Bog sa tim podatkom nije upoznat.
Доказ су СВЕТИТЕЉИ КОЈИ ДО ДАНА ДАНАШЊЕГ ЛЕЧЕ ЉУДЕ И ИНОСЛАВНЕ И ПРАВОСЛАВНЕ. Има још доказа али се о њима може причати годинама........
krauterbox:Angelico_Payne:Bog ima svog predstavnika, a to je pravoslavna crkva - hriscanska crkva
ha ha ha, pa Bog sve vidi i sve zna,... au ti bas nemas pojma, al zato volis da se raspravljas...
zar ne ide ona izreka - upoznaj neprijatelja kao sto znas sebe, ti otprilike ni ne znas ko ti je neprijatelj. Ma nema veze, izvini na malo jacim recima, al se uvek planem kad neko koristi ovakve argumente.
Angelico_Payne:ha ha ha, pa Bog sve vidi i sve zna,...
Tačno ... i to je van diskusije, ali pitanje je odakle Ti znaš šta Bog zna i koji su njegovi stavovi.
krauterbox:Angelico_Payne:ha ha ha, pa Bog sve vidi i sve zna,...
Tačno ... i to je van diskusije, ali pitanje je odakle Ti znaš šta Bog zna i koji su njegovi stavovi.
Pa pise u svetim spisima - Bibliji i otkrovenju po Jovanu (koje ce se mislim u buducnosti smatrati integralnim delom Biblije)
Ti spisi postoje da ne bi svako , kao sto sad radis ti, mislio ja najbolje zna sta bog misli.