Ko je kriv za prljave srpske gradove?

• Začetnik teme Začetnik teme yokai
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ko je kriv?

• Vlast

• Narod

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Dačić, Nikolić i Vučić idu noću ruku pod ruku pa izbacuju opuške, kese i flaše iz džakova? :per:

to je politička antiteza!

poznato je da ljudi kaleme jednu za drugom kad su nervozni!
što jednostavno implicira -
količina smeća na ulicama se dijametralno povećava sa manjkom cigareta u trafici...

pitaj nekog našeg gastosa (bez uvrede dotičnim) zašto pali kontejnere kući a nije huligan (ili navijač:lol:)

Стање се у том погледу поправља и мислим да претерујете. Службе ефикасно и трудбенићки раде свој посао и град је чист. Свест грађана и грађанки се променила откад су кренуле ове Европске интеграције, тако да је данас заиста ретко да неко баци папирић на улицу, или пак ***** кроз прозор. Не памтим кад сам видео ту сцену.

ne moze narod biti u potpunosti kriv, a vlast neduzna, jer vlast je tu da resava probleme, da sankcionise pojedince (grupe) koji ugrovazaju zivotnu okolinu, itd. ne placamo onolike komunalce da bi isti svaljivali odgovornost na druge.
takodje, ne moze ni vlast biti u potpunosti zasluzna za necistocu ulica, ipak je narod direktno odgovoran.
glasam za trecu opciju, "nas mentalitet", odnosno "i jedni i drugi".

Ова тема ме је инспирисала да изађем на балкон и погледан на улицу. Све је релативно чисто и стање је задовољавајуће. Има неки лимени простор испред балкона, ту је мало побацано неких кеса и којечега, а на улици је чисто као суза, може да се једе са пода.

Ипак, мислим да сви хоћете преко ноћи. За време Милошевића се није могло ходати од гомила смећа по улицама, није се могло дисати, а данас је ипак стање невероватно боље. Не онако како би хтели, али ипак се примећује константан напреда.

Trnutno je malo njih koji su gori.Pre 2 meseca sam bio jedan vikend u Varšavi,u poseti jednom prijatelju i oduševio sam se čistoćom ulica...

pitaj prijatelja da uradi jedan eksperiment...

nek napuni auto prikolicu šutom i otpadom i nek istrese sve to pored Visle... ne mora u centru grada, može izvan... recimo neko odmaralište pored puta sa klupama i rijekom na 20ak metara... zanimaju me kazne u Poljskoj!?

Ова тема ме је инспирисала да изађем на балкон и погледан на улицу. Све је релативно чисто и стање је задовољавајуће. Има неки лимени простор испред балкона, ту је мало побацано неких кеса и којечега, а на улици је чисто као суза, може да се једе са пода.

Ипак, мислим да сви хоћете преко ноћи. За време Милошевића се није могло ходати од гомила смећа по улицама, није се могло дисати, а данас је ипак стање невероватно боље. Не онако како би хтели, али ипак се примећује константан напреда.

Наравно...више не влада Слоба...сада је на власти СПС.

pitaj prijatelja da uradi jedan eksperiment...

nek napuni auto prikolicu šutom i otpadom i nek istrese sve to pored Visle... ne mora u centru grada, može izvan... recimo neko odmaralište pored puta sa klupama i rijekom na 20ak metara... zanimaju me kazne u Poljskoj!?

Ако те не виде - нема казне...као и код нас и било где у свету.

Trnutno je malo njih koji su gori.Pre 2 meseca sam bio jedan vikend u Varšavi,u poseti jednom prijatelju i oduševio sam se čistoćom ulica...

U Evropi jesu jako čisti gradovi generalno, ali nekako kontam da smo za ostatak sveta mi prave čistunice. Baš sam prošle godine bila u Turskoj i jedva sam čekala da se vratim u našu čistu i uređenu Srbiju. :lol: Msm ono je strašno - nikada ranije nisam videla onolike hrpe smeća. :/

Back