Ko je kriv za lažnu optužbu o izdajstvu Vuka Brankovića

• Začetnik teme Začetnik teme nađa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nađa?:
gusha:
realno je da je crkva pisala istoriju, da su brankovica okrivili za izdaju,jer trebao je krivac, i da su velicali narod pricom kako je Obilic ubio Murata, iako se on spominje tek 200 godina posle samog boja, i da je Milica dala cerku u harem da bi sacuvala kolko-tolko nesto, i da velicamo kraljevica marka koji se borio u kosovskom bolju na strani turaka, koji je bio alkoholicar, i sa majkom je pricao samo kada su oboje pijani, i onda ode da ore drumove turcima koji ga gledaju kao budalu koji unistava nesto sto je neko napravio, i on ih pobije, i mi to slavimo, sve zadovoljni-to sam tebe majko danas izorao....
E,malo ga pretera.Možda nisi znao,ali u vreme Kosovskog boja postojao je neki Miloš čija je majka bila,oprosti na izrazu,sisata,pa su je svi zvali Kobila,pa možda odatle Miloč Kobilić.A i Marko se nije borio u kosovskoj bici,već se borio nešto kasnije,rame uz rame sa Lazarovim sinom,u nekoj manje poznatoj bici,naravno na strani Turaka.Moje informacije govore da on nije fiktivni lik,kako neko dole reče

А који ти је извор информација? Мислим, која књига, који уџбеник? Не питам због Марка (то што сам писала о њему ниси добро прочитала), него због овог о Милошу?

Hellen:
nađa?:
gusha:
realno je da je crkva pisala istoriju, da su brankovica okrivili za izdaju,jer trebao je krivac, i da su velicali narod pricom kako je Obilic ubio Murata, iako se on spominje tek 200 godina posle samog boja, i da je Milica dala cerku u harem da bi sacuvala kolko-tolko nesto, i da velicamo kraljevica marka koji se borio u kosovskom bolju na strani turaka, koji je bio alkoholicar, i sa majkom je pricao samo kada su oboje pijani, i onda ode da ore drumove turcima koji ga gledaju kao budalu koji unistava nesto sto je neko napravio, i on ih pobije, i mi to slavimo, sve zadovoljni-to sam tebe majko danas izorao....
E,malo ga pretera.Možda nisi znao,ali u vreme Kosovskog boja postojao je neki Miloš čija je majka bila,oprosti na izrazu,sisata,pa su je svi zvali Kobila,pa možda odatle Miloč Kobilić.A i Marko se nije borio u kosovskoj bici,već se borio nešto kasnije,rame uz rame sa Lazarovim sinom,u nekoj manje poznatoj bici,naravno na strani Turaka.Moje informacije govore da on nije fiktivni lik,kako neko dole reče

А који ти је извор информација? Мислим, која књига, који уџбеник? Не питам због Марка (то што сам писала о њему ниси добро прочитала), него због овог о Милошу?
daj,sve što više ulazim u raspravu sa tobom,sve mi se više čini da si ti samo još jedna od onih profesora koji su besni na ceo svet zato što su pored sveg školovanja dogurali samo do nekog prosečnog predavača!karijera za primer,nema šta.Ako te baš toliko zanima,ja sam diplomirala na Filozofskom fakultetu,odsek srpski jezik i književnost,radim kao redaktor i u slobodno vreme pišem.Moji izvorio su jako raznovrsni,i ne svodi se taj spisak samo na udžbenike.Hvala.

Чекај мало, драги Госте, ти си Нађа? (Региструј се, па да причамо нормално, а не да се играмо жмурке.)
Ако си завршила српски језик, потпуно ми је несхватљиво да на једном оваквом Форуму постављаш питања о издајству Вука Бранковића. Па зар ниси полагала народну књижевност? :roll: Зар ти, као професор, не знаш где можеш да нађеш литературу о Косовском боју, него овде тражиш информације?
(Да не споменем да се реченица почиње великим словом, а да се Косовски бој такође пише великим словом...etc :roll: )
So, ''колегинице'', књигу у шаке и не брини за моју каријеру! :wink:

Ako sam proslost, zasto citiras moj post od pre 6 dana i "prozivas" me? :?

Vidim, falim ti ipak!? :wink:
Elem, rekla sam sta mislim, procitala sve naredne postove i manje-vise se slozila...i vise ne ulazim u temu ( ako si dovoljno sposobna da primetis )...

Ali, svakoga ko me "prozove" udostojicu odgovora, jer to i ocekuje! ( ako uopste shvatas o cemu pricam!? ) :wink:

Hellen:
Чекај мало, драги Госте, ти си Нађа? (Региструј се, па да причамо нормално, а не да се играмо жмурке.)
Ако си завршила српски језик, потпуно ми је несхватљиво да на једном оваквом Форуму постављаш питања о издајству Вука Бранковића. Па зар ниси полагала народну књижевност? :roll: Зар ти, као професор, не знаш где можеш да нађеш литературу о Косовском боју, него овде тражиш информације?
(Да не споменем да се реченица почиње великим словом, а да се Косовски бој такође пише великим словом...etc :roll: )
So, ''колегинице'', књигу у шаке и не брини за моју каријеру! :wink:
Da,kolegenice,ja sam Nađa,gost.Trenutno nisam registrovana iz razloga koji se tebe ne tiču.Prvo,nije mi ovde osnovni cilj da demonstriram svoje poznavanje pravopisa,pa greške koje pravim većini ne smetaju,elem,nismo ovde zbog toga,zar ne?Drugo,ako si profesor srpskog jezika zašto završavaš rečenice sa etc.,a započinješ sa So...Imamo mi dovoljno svojih reči!Ili možda prezireš jezik koji koristiš i nažalost predaješ?Treće,ja nisam tražila informacije o kosovskom,oprosti o KKKKKKosovskom boju,već sam samo želela da čujem mišljenje drugih ljudi.Jesi li me razumela?Drugih LJUDI,a ne od nekih tamo nabeđenih profesorčića koji su naučili tek toliko da mogu sebe nazvati profesorima,pa da im se mame diče pred komšilukom,i da se moooožda dobro udaju.I na kraju,imam jedan savet za tebe.Postoje druga mesta za lečenje frustracija.Recimo,bračni krevet,ili krevet pa ,,uradi sam,,ETC.Pozdrav.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back