Ribar
Poznat
- Poruka
- 9.164
Kako ti kažeš.Nisi ti ništa naučio.
Osto si zatucan ki što si i bio.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako ti kažeš.Nisi ti ništa naučio.
Osto si zatucan ki što si i bio.
Trebalo je da, pošto mi je usput, predam knjigu nepoznatoj osobi.
Našao sam adresu i pozvonio. Iznutra je neko dete povikalo: "Ko je?"
Ćutao sam. Bilo mi je neprijatno da vičem u hodniku.
Koliko ima smisla iz stana vikati: "Ko je?" kada već postoje špijunke? Ako su deca mala ne treba ni da se javljaju, niti da kome otvaraju vrata.
Odrasli mogu da pogledaju kroz špijunku. Mislim da je vikati iz stana: "Ko je?" odraz nevaspitanja i bezobrazluka.
Nije pitanje nepoverenja. Ne mogu da vičem po hodniku. To je sve.Ne treba to doživljavati kao nepoverenje konkretno prema tebi, ako se posmatra samo kao pojava, onda ne bi trebalo uopšte da smeta. Čak ni kada to uradi odrasla osoba, a u ovom slučaju je bilo dete, koje ne bi smelo da nepoznatoj osobi otvori vrata.
Ne vidim nikakav problem, nije nekulturno, a ni ponižavajuće, predstaviti se kroz zatvorena vrata i reći razlog dolaska.
Ako su deca mala ne treba ni da se javljaju, niti da kome otvaraju vrata.
Odrasli mogu da pogledaju kroz špijunku. Mislim da je vikati iz stana: "Ko je?" odraz nevaspitanja i bezobrazluka.
cak i ako je to ucinilo malo dete koje cak ni kad se popne na stolicicu ne moze da vidi kroz spijunku?Odrasli mogu da pogledaju kroz špijunku. Mislim da je vikati iz stana: "Ko je?" odraz nevaspitanja i bezobrazluka.
Nije pitanje nepoverenja. Ne mogu da vičem po hodniku. To je sve.
Lepo sam napisao svoje mišljenje:
Nisam ni tražio da otvori vrata. Zaista nisam napomenuo u uvodu, pojavio se roditelj i otvorio vrata bez pitanja. Knjiga je isporučena.Ja bih rekla ko sam i da ću doći kada mu roditelji budu kod kuće, ne bih tražila ni da mi otvori vrata.
odakle tebi svekrva?Ja sam imo svekrvu od 60 god i metar i cevap visine, morala je da vice ko je jer nije mogla zirne na spijuna xixi
Pa mislim tako se kaze za devojkinu kevu jel
kad budes zaista imao tastu, znaces kako se TO zove, ne brini!A pa jes neiskusan sam na tim poljima xixi
Nisam ni tražio da otvori vrata. Zaista nisam napomenuo u uvodu, pojavio se roditelj i otvorio vrata bez pitanja. Knjiga je isporučena.
I dalje mislim da malo dete, naročito kada ne može da dohvati špijunku, ne treba ni da se javlja ni da otvara bilo kome.
I moja je ujna bila te visine. Uvek je privlačila stolčicu da vidi ko je. Kada sam to video ugradio sam još jednu špijunku kroz koju je mogla da gleda.Ja sam imo svekrvu od 60 god i metar i cevap visine, morala je da vice ko je jer nije mogla zirne na spijuna xixi