Ko je kakav vidi se po donjem Vesu

LastGentleman

Primećen član
Poruka
911
Bas sam procitao nesto zanimljivo kako po donjem vesu mozes otkriti sa kakvom devojkom imate posla,ne znam
zvuci mi kao gomila gluposti ali vi dame procitajte pa podjite od licnog primera da li je to tako ili 'pak ne!

Babece (retro) rublje

Devojke koje ga nose ne obracaju puno paznje na spoljasnji izgled,ne zaljubljuju se u face glavne u drustvu,teretandzije,fensere.Drazi su im inteligentniji tipovi sa kojima imaju puno razlicitih tema za razgovor.
Ipak seks im je vazan,posle svega mnogo i je vaznije sta sledi nakon skidanje takvog rublja :per:

Sarene gacice sa nekim natpisom

Takve gacice nose devojke vedrog duha,sasave uglavnom nasmejane.
Njima je takodje drag seks,i upamtite momci,citajte poruku pre nego sto skinete :mrgreen:

Tangice

Njih nose devojke samouverene devojke koje imaju visoko misljenje o sebi,narocito o svom telu
nisu sramotljive,vole svoje atribute da pokazu partneru.Traze partnere sa dosta dobrim fizickim izgledom.
Znaju sta zele i ako im ne predvidite zeljeni uzitak,tesko da ce biti druge prilike.

Klasicne bele gacice

Ovakav ves nose otvorene i iskrene devojke koje takodje od svog partnera traze da bude takav prema njima.
Emocije stavljaju na prvo mesto ali i seks im je vazan,bez obzira sto donje rublje ne izgleda tako seksi.

Gacice sa masnicama,cveticima,leptiricima

Donji ves koji vole romanticne zene i devojke koje zaista zele da udovolje svom partneru.
Osim upadljivog rublja vole da ukrase prostor mirisljavim svecicama,tihom mizkom,prigusenim svetlom.

Svileno rublje

Brazilskog ili bikini kroja bez mnogo dodataka, čipke, ukrasa jednostavan, a seksi ves nose dame sofisticiranog ukusa. One zavode suptilno, ali do kraja. Iako njihov ves nije preterano upadljiv, one same jesu i tesko ih je zaboraviti.

STA MISLITE?

jako me zaintrigirala tema, tj. da spoznam kakva sam ličnost...
evo ovako...ja gaće kupujem uglavnom kod kineza ili kod bugarki na više komada...znaš ono štaznam tipa 3 para za dvesta dinara...ne nosim bokserice jer ne volim da mi muda lindaraju, nekako mi nelagodno
gaće tj. boja i dizajn istih mi nisu preveliko oopterećenje, naravno gledam da to budu hladne boje štaznam siva, teget, ili bele...al ne čisto bele, nego neka šara da ima, da se ne primeti baš žuto posle dva pišanja
dakle izneo sam određene smernice, te bi sad voleo da me se definiše kakva sam ja osoba, misim ovako ličnost na osnovu gaća
jel sam jebbač il papučar, jel sam šonja il sam introvertan, umobolan, neka dijagnoza ako se raspoznaje štogod iz navedenog i tako to...
ako je moguće da se sazna štaznam dužina života ili tako nešto, može i to, baš bi me zanimalo
unapred hvala

Bas sam procitao nesto zanimljivo kako po donjem vesu mozes otkriti sa kakvom devojkom imate posla,ne znam
zvuci mi kao gomila gluposti ali vi dame procitajte pa podjite od licnog primera da li je to tako ili 'pak ne!..........

Nisu to gluposti, to su tumačenja za koja čovek ne mora biti veliki psiholog da bi ih izveo. karakter osobe se ispoljava na svim aspektima života, po onoj izreci kakav na jelu takav na delu , pa se eto ispoljava i u tome kakvu odeću i veš bira.

zar nije logično da će seksualno sigurna osoba koja bira slične partnere da odabere smeliji veš kao što su tange, i zar nije logično da osoba koja je shvatila da seks nije njena jača strana neće mnogo pridavati pažnje izgledu i izazovnosti veša, već će na veš gledati kroz funkciju i ekonomičnost i nosiće takozvane bapske gaće, zatim osoba prefinjenijeg stila logično je da će odabrati i odeću i veš u tim okvirima itd...

Ja najčešće gledam da ne nosim nikakvu odeću, ali kada moram, to je jednostavan pamučni jeftiniji veš, jednostavan za pranje i da mi nije žao da ga bacim.
Eto pa "ispsihologizujte" mene prema mojem izboru veša.

Poslednja izmena:
Nisu to gluposti, to su tumačenja za koja čovek ne mora biti veliki psiholog da bi ih izveo. karakter osobe se ispoljava na svim aspektima života, po onoj izreci kakav na jelu takav na delu , pa se eto ispoljava i u tome kakvu odeću i veš bira.

zar nije logično da će seksualno sigurna osoba koja bira slične partnere da odabere smeliji veš kao što su tange, i zar nije logično da osoba koja je shvatila da seks nije njena jača strana neće mnogo pridavati pažnje izgledu i izazovnosti veša, već će na veš gledati kroz funkciju i ekonomičnost i nosiće takozvane bapske gaće, zatim osoba prefinjenijeg stila logično je da će odabrati i odeću i veš u tim okvirima itd...

Ja najčešće gledam da ne nosim nikakvu odeću, ali kada moram, to je jednostavan pamučni jeftiniji veš, jednostavan za pranje i da mi nije žao da ga bacim.
Eto pa "ispsihologizujte" mene prema mojem izboru veša.

moze biti ne mora da znaci
zene idu u drustvu i coporu da kupuju stvari shoping
cesto ih drugarice ubede u nesto sto ne zele a i prodavacice ako su dobre uvalice im sve i svasta
a zna se da vecina nose npr. tange ili seksy ves zbog nas ne zbog sebe
i ima tu jos puno apekta koje treba sagledati

Back