КО је из СПС издао, а можда и ПРОДАО, Слободана Милошевића?

ТЕМА је ОВО:

КО је из СПС издао, а можда и ПРОДАО, Слободана Милошевића?

slobodan_milosevic-i-drugovi-iz-sps-a-jpg.899064

:think::think::think::ceka::ceka::think::think::think:
КО?

А о томе, да ли је он издао Српску Крајину или не, имате тему, али НЕ ОВДЕ!!!

Vojsku RSK zajedno sa narodom u dogovoru sa Tuđmanom.
"Повукао" је ЈНА, дечкоњо; војску РСК нити је он формирао, нити је "повлачио", нити му је била под ингеренцијама.
Општа конфузија... :lol:

"Повукао" је ЈНА, дечкоњо; војску РСК нити је он формирао, нити је "повлачио", нити му је била под ингеренцијама.
Општа конфузија... :lol:
Od JNA je fromirana vojska RSK. Ti zamenjuješ teze.

Od JNA je fromirana vojska RSK. Ti zamenjuješ teze.
Намћоре- формирана је од људи са тих територија; од ЈНа је добила наоружање, технику, а логистику и снабдевање из Србије, која је већ због тога још од '92. била под жестоким санкцијама, и сама у великим економским проблемима, без ичије подршке и помоћи, а о заштити да и не говорим...
Чак је слала и добровољце, и само зато је РСК успевала да опстаје 3 године, упркос неупоредиво јачој и бројнијој усташкој војсци.
Не вреди ништа; док не отвориш очи- нећеш ништа видети.
Насео си на мантре које слушамо и овде већ деценијама, о само једном кривцу и свим осталим "невинашцима", која су, ето, хтела- али зли Слоба све заебо... :lol:
Веруј у шта год хоћеш, заболе ме.
Само- немој да се изненадиш кад схватиш како су те "провозали" исти ти, који су га и олајавали, да сакрију своје свињарије...
Можда ти уши буду и леп украс, ко зна?

Намћоре- формирана је од људи са тих територија; од ЈНа је добила наоружање, технику, а логистику и снабдевање из Србије, која је већ због тога још од '92. била под жестоким санкцијама, и сама у великим економским проблемима, без ичије подршке и помоћи, а о заштити да и не говорим...
Чак је слала и добровољце, и само зато је РСК успевала да опстаје 3 године, упркос неупоредиво јачој и бројнијој усташкој војсци.
Не вреди ништа; док не отвориш очи- нећеш ништа видети.
Насео си на мантре које слушамо и овде већ деценијама, о само једном кривцу и свим осталим "невинашцима", која су, ето, хтела- али зли Слоба све заебо... :lol:
Веруј у шта год хоћеш, заболе ме.
Само- немој да се изненадиш кад схватиш како су те "провозали" исти ти, који су га и олајавали, да сакрију своје свињарије...
Можда ти уши буду и леп украс, ко зна?
Izvini kovaču oružija, Sloba jeste kriv jer je tada vladao, a takvi kao ti su mu verovali.

На основу чега си то написао :mrgreen:

Davno je to bilo, ali koliko se secam Dacic je predvodio tu neku "demokratsku" frakciju SPS-a, verovatno je hteo neku koaliciju sa gradjanskim opcijama koje su zapravo bile opozicija SPS-i, JUL-u i radikalima koji su tada bili u vlasti.

Bile su i neke price da se posvadjali, pa da li mu je Dacic nosio kovceg ili mu nisu dali - zaboravio sam, i tako tih par detalja.

A na kraju cak i da se ne prisetimo tih dogadjanja iz onog perioda (pad Milosevica do njegove (navodne?) sahrane), Dacic je taj koji je preuzeo SPS i vidimo kako i u kom pravcu ga vodi.

Tako da je apsolutno lako reci ko ga je izdao iz SPS-a. Necu reci da je samo Dacic, ali da je on bio kljucni igrac u tom smislu je jasno.

Ne znam zasto je to uopste bitno danas - osim mozda nekim zagrizenim pobornicima SPS-a - posto ce i Dacic na robiju, a na robiju bi isao i Milosevic da ga nismo i zrucili. Tako da njihova sudbina i nije preterano bitna za nas posmatrace, jer zavrsice kako su zasluzili. Jedino Milosevica nismo MI osudili za zlocine protiv NAS, sto mi je licno krivo. Ja ga zbog toga i ne bih isporucio onomad.

Пази само кад је шешељ у једној ствари био у праву:
-Да смо издржали само још 3 месеца,дошао Путин на Власт и ми би били сигурни-!

Какав данак неискуству :(

Сад би били свој на своме а не мој на туђем,нормално би велики део друштвених предузећа продали
(али по папреним ценама а не оно за 1 евро),доживотни Председник Слоба би у међувремену умро па би га наследио његов Марко,
(организовали би бар 3 трке формуле 1),имали би своје банке,имали би своја поља у свом власништву,ИМТ би био главни Извозник европе,
..
све у свему били би јачи него једна Белорусија тренутно!

Back