kisela bombona
Elita
- Poruka
- 20.104
КО је из СПС издао, а можда и ПРОДАО, Слободана Милошевића?
Ових дана је јавност имала прилику да гледа серију, која је на један врло површан и (по мени) лицемеран начин приказала један трагичан период из живота бившег председника Србије, Слободана Милошевића. О тој серији се много писало, многи актери из тог периода су давали интервјуе,...многи су протрчали кроз разне телевизијске и друге новинске куће, и причали су о свему и свачему. И о серији у овој теми НЕ БИХ да дискутујемо!!!
Пажљиво пратећи све то (НЕ СЕРИЈУ, она ме уопште није интересовала и још увек сам мишљења, да деца Милошевића ТРЕБА ДА ТУЖЕ оне који су на овај или онај начин учествовали у прављењу те СРАМОТЕ) нарочито све те изговорене речи "актера тих догађаја", дошла сам до закључка, да је ова серија некима само послужила, да се ЛИЧНО ПРОМОВИШУ (знате оно: ја, па ја, ја сам био тамо,...ја сам била овамо, ја сам му рекао ово,...ја, ја и стално то ЈА) а онда сам ПОМИСЛИЛА и у себи изрекла:
"КО ЗНА ЗАШТО ЈЕ ТО ДОБРО" (мислећи на серију што је снимљена и нарочито на то да је она испала као један вид мамца, на који се УПЕЦАШЕ понеки

да КОНАЧНО ИСТИНА изађе и КАЖЕ: "КО је из СПС издао, а можда и ПРОДАО, Слободана Милошевића? "
Да кренем редом.
Према неким новинским натписима, почеше неки и бивши и садашњи Милошевићеви другови да прозивају једни друге, па смо видели највећи "сукоб" између бившег социјалисте Бранислава Ивковића и садашњег председника СПС, Ивице Дачића.
Поменула сам само ову двојицу,...а на фотографији се налази још неколико "другова" који су тада и до тада, били најближи Милошевићеви сарадници. Неки нису сада политички активни, а неки јесу. ....ОВДЕ ћу се зауставити.ПРОЗИВКЕ! БАНЕ ИВКОВИЋ ПИТАО ДАЧИЋА ГДЕ ЈЕ БИО КАД СУ ХАПСИЛИ СЛОБУ:
Лидер СПС каже да има Мирин "списак издајника"Пљуште жестоке прозивке међу старим и новим перјаницама СПС о томе ко је где био када се хапсио бивши председник Слободан Милошевић. Некадашње страначке колеге не бирају речи. Бранислав Ивковић, који је био у Вили Мир током драме приликом предаје Милошевића, поручио је актуелном лидеру СПС Ивици Дачићу да му је боље да ћути и оптужио га да није био уз Милошевића када је требало.Ко је где био?
Дачић пак каже да то није тачно и најављује да ће објавити списак људи који су издали Милошевића, а који му је Мира Марковић дала после 2006. и његовог преузимања СПС.
Ивковић је јавно упитао Дачића зашто је држао седницу Градског одбора СПС "у време хапшења Слобе."Он је наставио себе да бира за председника ГО и своје потпредседнике и тек је онда дошао и после сликања нестао. Где је нестао, нека каже, а ја знам где је отишао. Боље му је да ћути......
Дачић, међутим, подсећа да није водио партију када је Милошевић изручен Хагу и открива шта му је Милошевићева супруга рекла после тога. "Мира Марковић, коју је Бане много боље познавао него ја, мени је оставила, то ћу показати када дође време, списак људи који су, по њеном мишљењу, издали Милошевића. Ја сам се видео после с њом, када је све прошло и рашчистили смо све те ствари. Она је мени рекла: 'Ја теби ништа не замерам, ја тебе никада нисам подржавала, али замерам онима које сам ја створила'. Не знам зашто је Бане Ивковић толико нервозан. Што се тиче искључења из СПС, то је тражио Милошевић, говорећи да је он био на челу пете колоне......поручио је Дачић и додао да је у време хапшења Милошевића био на капији виле Мир са супругом Сањом и народом.
Па, да вас чујем.