КО је из СПС издао, а можда и ПРОДАО, Слободана Милошевића?

Poruka
20.104
Ових дана је јавност имала прилику да гледа серију, која је на један врло површан и (по мени) лицемеран начин приказала један трагичан период из живота бившег председника Србије, Слободана Милошевића. О тој серији се много писало, многи актери из тог периода су давали интервјуе,...многи су протрчали кроз разне телевизијске и друге новинске куће, и причали су о свему и свачему. И о серији у овој теми НЕ БИХ да дискутујемо!!!

Slobodan_Milosevic i  drugovi iz SPS-a.jpg

Пажљиво пратећи све то (НЕ СЕРИЈУ, она ме уопште није интересовала и још увек сам мишљења, да деца Милошевића ТРЕБА ДА ТУЖЕ оне који су на овај или онај начин учествовали у прављењу те СРАМОТЕ) нарочито све те изговорене речи "актера тих догађаја", дошла сам до закључка, да је ова серија некима само послужила, да се ЛИЧНО ПРОМОВИШУ (знате оно: ја, па ја, ја сам био тамо,...ја сам била овамо, ја сам му рекао ово,...ја, ја и стално то ЈА) а онда сам ПОМИСЛИЛА и у себи изрекла:
"КО ЗНА ЗАШТО ЈЕ ТО ДОБРО" (мислећи на серију што је снимљена и нарочито на то да је она испала као један вид мамца, на који се УПЕЦАШЕ понеки:mrgreen:) и чини ми се да се "ПАНДОРИНА КУТИЈА" у СПС полако одшкринула и да би полако требало КЛУПКО да се одмотава,
да КОНАЧНО ИСТИНА изађе и КАЖЕ: "КО је из СПС издао, а можда и ПРОДАО, Слободана Милошевића? "

Да кренем редом.
Према неким новинским натписима, почеше неки и бивши и садашњи Милошевићеви другови да прозивају једни друге, па смо видели највећи "сукоб" између бившег социјалисте Бранислава Ивковића и садашњег председника СПС, Ивице Дачића.
ПРОЗИВКЕ! БАНЕ ИВКОВИЋ ПИТАО ДАЧИЋА ГДЕ ЈЕ БИО КАД СУ ХАПСИЛИ СЛОБУ:
Лидер СПС каже да има Мирин "списак издајника"
Пљуште жестоке прозивке међу старим и новим перјаницама СПС о томе ко је где био када се хапсио бивши председник Слободан Милошевић. Некадашње страначке колеге не бирају речи. Бранислав Ивковић, који је био у Вили Мир током драме приликом предаје Милошевића, поручио је актуелном лидеру СПС Ивици Дачићу да му је боље да ћути и оптужио га да није био уз Милошевића када је требало.
Дачић пак каже да то није тачно и најављује да ће објавити списак људи који су издали Милошевића, а који му је Мира Марковић дала после 2006. и његовог преузимања СПС.

Ивковић је јавно упитао Дачића зашто је држао седницу Градског одбора СПС "у време хапшења Слобе."Он је наставио себе да бира за председника ГО и своје потпредседнике и тек је онда дошао и после сликања нестао. Где је нестао, нека каже, а ја знам где је отишао. Боље му је да ћути......​
Ко је где био?
Дачић, међутим, подсећа да није водио партију када је Милошевић изручен Хагу и открива шта му је Милошевићева супруга рекла после тога. "Мира Марковић, коју је Бане много боље познавао него ја, мени је оставила, то ћу показати када дође време, списак људи који су, по њеном мишљењу, издали Милошевића. Ја сам се видео после с њом, када је све прошло и рашчистили смо све те ствари. Она је мени рекла: 'Ја теби ништа не замерам, ја тебе никада нисам подржавала, али замерам онима које сам ја створила'. Не знам зашто је Бане Ивковић толико нервозан. Што се тиче искључења из СПС, то је тражио Милошевић, говорећи да је он био на челу пете колоне......поручио је Дачић и додао да је у време хапшења Милошевића био на капији виле Мир са супругом Сањом и народом.
Поменула сам само ову двојицу,...а на фотографији се налази још неколико "другова" који су тада и до тада, били најближи Милошевићеви сарадници. Неки нису сада политички активни, а неки јесу. ....ОВДЕ ћу се зауставити.

Па, да вас чујем.

slobodan_milosevic-i-drugovi-iz-sps-a-jpg.898039

Од ових са слике, данас су на власти Ивковић (преко жене), Дачић, Славица Ђукић Дејановић, Антић, Човић... Мрка се повукао, чини ми се, јер је већ матор, али да је мало млађи, био би и он у власти. Перчевић..не знам...вероватно се бави бизнисом и да би профитирао вероватно је близак властима. Шуваковић је професор. Превише иритантан и лош за рејтинг, па он није на власти, али јесте део естаблишмента.

Дакле, сви ти људи су данас поново на власти. Једино не знам шта је са Бакијем.

А Милутиновић? После онога што је прошао, вероватно му политика није ни на крај памети, мада би га Вучић радо видео у својим редовима. Такве највише воли да има при себи.

Poslednja izmena:
Милошевић је био зликовац, геноцидаш и заслужено је добио надимак БАЛКАНСКИ КАСАПИН.

Знаш ли ти како се ДИСКУТУЈЕ ?
Ако немаш шта да кажеш на основу назива теме и уопште теме, НЕМОЈ НИ ТЕ СВОЈЕ МАНТРЕ да ко папагај стално....:bljak::roll:

Ових дана је јавност имала прилику да гледа серију, која је на један врло површан и (по мени) лицемеран начин приказала један трагичан период из живота бившег председника Србије, Слободана Милошевића. О тој серији се много писало, многи актери из тог периода су давали интервјуе,...многи су протрчали кроз разне телевизијске и друге новинске куће, и причали су о свему и свачему. И о серији у овој теми НЕ БИХ да дискутујемо!!!

Пажљиво пратећи све то (НЕ СЕРИЈУ, она ме уопште није интересовала и још увек сам мишљења, да деца Милошевића ТРЕБА ДА ТУЖЕ оне који су на овај или онај начин учествовали у прављењу те СРАМОТЕ) нарочито све те изговорене речи "актера тих догађаја", дошла сам до закључка, да је ова серија некима само послужила, да се ЛИЧНО ПРОМОВИШУ (знате оно: ја, па ја, ја сам био тамо,...ја сам била овамо, ја сам му рекао ово,...ја, ја и стално то ЈА) а онда сам ПОМИСЛИЛА и у себи изрекла:
"КО ЗНА ЗАШТО ЈЕ ТО ДОБРО" (мислећи на серију што је снимљена и нарочито на то да је она испала као један вид мамца, на који се УПЕЦАШЕ понеки:mrgreen:) и чини ми се да се "ПАНДОРИНА КУТИЈА" у СПС полако одшкринула и да би полако требало КЛУПКО да се одмотава,
да КОНАЧНО ИСТИНА изађе и КАЖЕ: "КО је из СПС издао, а можда и ПРОДАО, Слободана Милошевића? "

Да кренем редом.
Према неким новинским натписима, почеше неки и бивши и садашњи Милошевићеви другови да прозивају једни друге, па смо видели највећи "сукоб" између бившег социјалисте Бранислава Ивковића и садашњег председника СПС, Ивице Дачића.

Поменула сам само ову двојицу,...а на фотографији се налази још неколико "другова" који су тада и до тада, били најближи Милошевићеви сарадници. Неки нису сада политички активни, а неки јесу. ....ОВДЕ ћу се зауставити.

Па, да вас чујем.
Ne znam ko je ali mu treba podići spomenik.

slobodan_milosevic-i-drugovi-iz-sps-a-jpg.898039

Од ових са слике, данас су на власти Ивковић (преко жене), Дачић, Славица Ђукић Дејановић, Антић, Човић... Мрка се повукао, чини ми се, јер је већ матор, али да је мало млађи, био би и он у власти. Перчевић..не знам...вероватно се бави бизнисом и да би профитирао вероватно је близак властима. Шуваковић је професор. Превише иритантан и лош за рејтин, па он није на власти, али јесте део естаблишмента.

Дакле, сви ти људи су данас поново на власти. Једино не знам шта је са Бакијем.

А Милутиновић? После онога што је прошао, вероватно му политика није ни на крај памети, мада би га Вучић радо видео у својим редовима. Такве највише воли да има при себи.

И како ти се чини, има ли неко са те фотографије, а да је Милошевића издао или чак можда продао:zper:. Из тог периода вероватно има још социјалиста, а да нису на тој слици, па ако се сетиш, додај

И како ти се чини, има ли неко са те фотографије, а да је Милошевића издао или чак можда продао:zper:. Из тог периода вероватно има још социјалиста, а да нису на тој слици, па ако се сетиш, додај

То су детаљи о којима ништа не знам.

Tacno se zna ko je izdao Srbiju i srpski narod....kostunica i njegova mafija i Djindjic i njegovo okruzenje. Posteno su radili za ustasko siptarske pare, lepo podrzani od srpske dijaspore i srpske kvazielite.
Pola ih je bilo u Komunistickoj partiji do 90. pa su imali vlast koju su hteli da zadrze, a znamo kakva je to bila vlast.

Iako mislim sve najgore o Zlobodanu, oni koji su ga izrucili stranom sudu zasluzuju robiju.
Oni su ga poslali u Hag da preko njega sude Srbiji, umesto da mu je sudjeno u Srbiji za kriminal pocinjen protiv Srbije.
Neko je za to uzeo lovu, a neko je platio glavom.
Ima tu kriminala dosta, ali prema amrickim zakonima.
Svakako ja mislim da su svi kriminalci oni koji nisu postovali srpske zakone nego americke.
Pa je svakako kriminal otpustiti 80% sudija koje su sudile po svom nahodjenju krseci sve zakone, steta sto nije stigao arhitekte da otpusti koje 30 godina samovoljno menjaju pravila u srbiji i to protiv zakona, sto istoricare nije poslao na djubriste istorije, sto nije pustio studente da sude svojim profesorima, a narocito sto nije sudjeno mkriminalcima u politici do 90. koji su prodali kosovo i vojvodinu. Zaboravih na oficire i DB kojima je trebalo suditi i streljati ih dok nisu promenili zakone i ukinuli smrtnu kaznu.

Iako mislim sve najgore o Zlobodanu, oni koji su ga izrucili stranom sudu zasluzuju robiju.
Oni su ga poslali u Hag da preko njega sude Srbiji, umesto da mu je sudjeno u Srbiji za kriminal pocinjen protiv Srbije.
Neko je za to uzeo lovu, a neko je platio glavom.

Мислим да они у том тренутку нису имали баш никакву опцију, осим да га изруче.

Кажи нам ти ко је остао уз Цобета. Па кад будемо знали ко је остао уз њега, онда ћемо системом елиминације да дођемо до оних који су га издали.

Не рачунамо будале као што је Слиниша Вучинић, већ озбиљне људе.

Ко је остао уз њега?

Ova tema svakako ima smisla ako se racuna da par trolova zna vise od naroda Srbije, a narod srbije je i srpska intelegencija koja nije uz izdajnike koji su prodali Srbiju.
Opet tvrdim da svima koji imaju dvojna drzavljanstva treba to pravo ukinuti do daljnjeg, a najmanje 5 godina. Srbijom vekovima vladaju strani drzavljani za interese stranih sila. Vreme je da se izjasne svi koji su drzavljani Srbije i oni koji su drzavljani i vojnici stranih drzava.
Svakako prvo hrvati, crnogorci, bugari i bosnjaci....niko od njih nema prava da se pojavljuje u drzavnim organima Srbije....tako bi i zaposlili srpsku mladez....skoro 70% su stranic u drzavnim firmama.

Да кренем редом.

Па, да вас чујем.
Seti se ko je iz SPS-a bio pozivan na ''molitveni doručak'' u Fašingtonu.
Ko iz samog vrha SPS-a nije bio na sahrani pod lipom.

Back